84

Анонимен

преди 3 години

Здравей Русия, Северна Корея, Китай. Чао , Чао Европа.

83

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 66Той новия ковид бил само по младите, тези дето последната книга, която са прочели е менюто на някое заведение. За този ковид няма ваксини.

82

Анонимен

преди 3 години

Айдеее,гербушките очаквано почват с най-тъпия" аргумент"-руснаците,ти да видиш,дет никой не ги е виждал.Проблемът драги,е че само вашите излишни чиновници и калинки папкат,а останалите гладуват,поради никаква грижа за трудовия пазар.Международното положение ни е последна грижа.

81

Зоро

преди 3 години

Край! Закриваме! Русофил до русофила и шпионин до шпионина!!!

80

Барба Ганьос такива

преди 3 години

Хора не харесва,,, Неговите са КАТО от някое мочурище извадени сравнено с тези . Сега вече хептен ще го погне безсънието . Радев го на..... с 300 км/ ч

79

Анонимен

преди 3 години

До аНяма "бляскава репутация".С много малки изключения ще видиш, че всичките са с тесни връзки с Русия. Останалото са обичайните истории с украсяването на биографията за да "звучи" про-западно.То и Фигуранта беше представян като "натовски" генерал, а се оказа, че е един от най-злобните руски агенти в българската политика.

78

Анонимен

преди 3 години

Аз видях добри попадения, дано добре да се справят.

77

Анонимен

преди 3 години

От автобиографиите се вижда, че министрите имат съответната експертиза. Струва ми се, че това е балансиран кабинет. Много от лицата са познати и имат положителни обществени изяви. Дано Правителството успее да организира прозрачни избори!Попътен вятър и успех!

76

Анонимен

преди 3 години

Та колко победи казвате имаше долният боклyчaк от СИК?Ще има да разказва на бай Ставри...

75

Ген. Питочет

преди 3 години

Алиенде ще ви разкаже как завършват подобни аберации.Е, ако може да говори от Оня Свят.Клещите на НАТО са много яки, но в кадифени ръкавици.

74

а

преди 3 години

Калинка,милиционер,калинка,милиционер. Биографиите им ще кажеш, че са за хора които ще управляват Щатите, ако на 30% са верни ще е добре. И ако са верни тези данни, къде бяха досега тези хора и защо биха си вкарали "главата в торбата" за 2 месеца, време достатъчно да плюят на бляскавата си репутация?

73

дет казват

преди 3 години

И Мата Хари да му се яви,Гешев ще откаже да я разследва.Много демократична демокрация!

72

Анонимен

преди 3 години

В Европа ще се объркат по физиономиите им. Уж с България щяхме да говорим, а ми мязат на руснаци...

71

Анонимен

преди 3 години

Когато ценното се вижда се подкрепя.Успех на служебното правителство.

70

Хм

преди 3 години

министъра на вътрешните работи и той рускоговорящ. Това ли е било основното изискване в подбора на министри на Радев?

69

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРодени били края на 60-те. Тогава се учеше и не се купуваха дипломи. А тези много са учили, да знаеш. Училище за олимпийски надежди знаеш ли какво е?

68

До как беше

преди 3 години

Ех ***, добре че беше ти да ни кажеш за парите от Европа, и между другото служебния кабинет няма право и на сделки за самолети, предишния просто даде път на на вече гласувана сделка. Що мислите хората за толко глупави...

67

Чорап

преди 3 години

С моя помощ укарах-ме верните во крове на Матушката във временното правителство.Успокойте топката! Руските шпиони вече няма да бъдат арестОвани и разследвани, а задержаните - реабилитирани.Голям ви чака в България, мноооо голем!

66

Размисли и Старсти

преди 3 години

Ако служебният премиер Стефан Янев не направи нито една ИНСПЕКЦИЯ с джипка за времето което ще е Премиер, значи Джипко Бибитков трябва да върне всички направени разходи по "работата" си на терен, понеже си е могло и без това!

65

обобщено от форумите

преди 3 години

"Мислех, че след парламент с чалгопитеци вътре сме ударили дъното. Оказа се, че не сме !!! "