88

Еххх

преди 3 години

Виждам има доста страхливи овце,чакат спасителите и се молят за локдауни,ваксини,паспорти....За вас спасение няма,ще си останете роби до края на живота си...

87

Анонимен

преди 3 години

Абе тоя дали и у джипката има чекмедже?

86

айде кажете си

преди 3 години

Сложете си ръка на сърцето и кажете спазвате ли мерките. Щото аз мога да кажа 50% от тези които пътуват с градския транспорт са или без маска или с маска под носа. Възрастните въобще не спазват зеления коридор, бутат си се по магазините по всяко време, а за младите да не говорим: за тях вирус няма.

85

Анонимен

преди 3 години

Маски? Не съм съгласен с липсата на кислород

84

До фена на Ганьо

преди 3 години

Много си го обичаш твоя *** само за него си мислиш и говориш.Кажи нещо е за жените, които нищо не спазват и се чекнат от секс по време на епидемия и после трагедии с заболели умрели бременни за които им е виновна цялата държава и лекарското съсловие, че не са се въздържали от секс и не са се опазили от бременности по време на епидемия не би трябвало да се раждат и зачеват деца.

83

Анонимен

преди 3 години

Друг момент е, че ваксинираните заразяват. Толкова ли е трудно да ги карантинирате за 2 седмици след ваксинация? Те и без това са от наплашените ковидзомбита, така че няма да имат нищо против.

82

Баче Кико

преди 3 години

Ми много ясно - гледаме и правим като Вожда

81

Анонимен

преди 3 години

Сценария покрай изборите беше ясен още от миналата година. Някой изненадан?

80

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, самият Борисов, никога не носи маска, даже когато е на закрито с много хора.

79

Анонимен

преди 3 години

Снимка с внуците няма ли да има?Бойко в антична броня , нанизал на меч един коронавирус примерно, докато с другата ръка прегръща внуците!Циркаджии убийци! Оставка и затвор МУТРО!!!

78

Анонимен

преди 3 години

айде всички крадливчи чиновници в неплатен, нали здравето на първо място?А иначе тая тиква не знам кой я е излъгал, че някой вече им вярва? Твори безумие след безумие, даже да фалшифицира изборите не го виждам

77

Киро Рамбото

преди 3 години

Не е лъжа. На много места го виждам това - магазини, спортни зали. Или пуснали маската под носа или дори под устата, или пък нямат въобще маска.

76

Знае се

преди 3 години

че не може да се разчита на съзнанието на българите. Българинът разбира и уважава само мачкане и репресии. Не че другите са кой знае колко по-читави, ама там като знаят, че няма спасение от глобите се съобразяват. Де не говорим, че в някои държави отиват и в затвор за неспазване. В Израел например. Няма съд, няма обжалване.

75

Анонимен

преди 3 години

Абе мерките са си ок, само трябва повече да внимавате с отварянето на училищата. Прекалено наивно беше това отваряне и ротации по 2 седмици... Тъкмо колкото да се заразят и да разнесат вирусчето. Ако си бяха затворени нямаше да имаме толкова голямо нарастване на броя заразени и разпространението щеше да е под контрол.

74

Анонимен

преди 3 години

Гледах строежа на Вълка в Държавното ловно стопанство до Язовир "Искър". Ми не прилича на ремонт на стара работилница. Кой каквото ще да казва-Подпорна стена е и това си е.....

73

Анонимен

преди 3 години

*** разбира от всичко, на него правила не му требат. Той е над всичко и всеки. Той на лекари не вярва, вирус не го плаши и мори.Е няма такъв народ ти му казваш че ще се мре яко той пак не ти вярва.

72

Бебо

преди 3 години

Отвратителен е! Той никога не е виновен, но хората са винаги и за всичко виновни!

71

Анонимен

преди 3 години

Аз на изборите ще си сложа маската с кеф. Ще спазвам дистанция и с още по-голям кеф няма да гласувам за Герб.

70

Анонимен

преди 3 години

Не интересува бе локдаун мокдаун при положение че *** и пульо влиза в този разграден двор оня ден заловиха някакви индианци идващи от Турция после мерки блаблабла.

69

Парцала

преди 3 години

Един път поне си признайте бе...ей така..кажи...некадърни сме ни можем да се справим...истината лекува като ваксините дето ги нема..