135

Освобождение!

преди 3 години

Истинското освобождение България ще получи при Новия световен ред, след като Байдън срази световните диктатори. Времето наближава!

134

Анонимен

преди 3 години

До мюрето на КГБГоумнийьо, КГБ не съществува от 1991 г., от миналото хилядолетие! Освежи си малко запарената главица!Колкото до ареста, една такава грижа гони горкия Гешев - извърши такива закононарушения, че там му е мястото, като преход към нещо по-дългосрочно!

133

Анонимен

преди 3 години

Нищо ново,пореден национален празник опорочава! Отново дели народа на ние и вие! Това правителство е избрано от милион и двеста хиляди избиратели и този плъх няма право да ни обижда и дели навръх трети март!

132

Анонимен

преди 3 години

Съвсем правилно се е изразил, не му намирам кусур.

131

Диана

преди 3 години

До BGНе говори общи приказки, *** - или директно те пиша в листите на БСП!...Кажи ми едно смело нещо, направено от Радев, едно едничко за полза на държавата - иначе да се заяжда всеки ци.г.а.нин го може...Радев е отмъстителен глу.пак, който като не може да обори фактите срещу себе си, руши със всички средства държавата...Как може един президент да отиде на Шипка при условие, че това е забранено от държавата...МОже, защото не уважава държавата, но седи на президентския пост. лицемера...

130

Анонимен

преди 3 години

Батко Радко пак се изложи за последно дано.

129

Анонимен

преди 3 години

Българи, очаквали ли сте, че някой ще ви ЗАБРАНИ да се качите на ШИПКА? Властта принадлежи на НАРОДА, но Народа трябва да я отстоява. Винаги ще се намери някой който да ви я отнеме, който да ви я забрани.______________Забраниха тържествата, масовките, а НЕ индивидуални посещения за отдаване почит на загиналите за свободата ни българи!Едно е да идеш със семейството, да поставиш цвете, 1 минута почит и да си тръгнеш!Друго е предизборен митинг, блъсканица, както се вижда от вече доста снимки

128

мазна фуражка

преди 3 години

Тоя в началото будеше някакво съжаление породено от умствения му багаж, но с течение на времето и дивотиите които сътвори, заслужено стана публично за резил и посмешище не само у нас , а и по света !

127

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка Ей Чебурашко, защо цапаш това хубаво руско анимационно филмче? Омразата ти към Русия така невъзможно те заслепява че чак си готов да се отречеш от собствената си история и да я заличиш а не си даваш сметка че това е най - черната и гнусна неблагодарност, която може да съществува. Не случайно само българи са предавали националните си герои, без дори някой дори да ги е карал.Такива като тебе като нищо ще предадат собствената си държава за да лижат чужди ***. Гнус ме е от теб

126

BG

преди 3 години

До Диана Нищо нямам против Кърджали, то просто стана нарицателно за такъва като теб. ***, БМБ, Диана...

125

До bg

преди 3 години

Имаш ли обяснение защо Радев не се опита да смени Борисов на министър-претседателския пост ?

124

Норми

преди 3 години

ГЕРБ и СДС всичко друго е компромис и експеримент.Има три партии в България ГЕРБ, БСП и ДПС.Рано,или късно в България ще се управлява от ГЕРБ и ДПС или БСП и ДПС.

123

123

преди 3 години

Абе купете му на този един Грипен, белким миряса!

122

кескьосе

преди 3 години

Лицето Румен Р. не бива повече да бъде президент на държавата.

121

Анонимен

преди 3 години

Неблагодарниците и некадърниците са други. Те са позеленели от злоба и само заради това са готови да затрият народа ни, държавата и историята. Като не харесват 3 март 1878 год. да празнуват 3 март 1918 год.

120

Премъдър е Радев

преди 3 години

Слушайте го герберюги низвергнати недни несретници за да сте напътени към добруването и вечните благини несретници каквото е рекъл Радев премъдър е той!

119

До BG

преди 3 години

Какво имаш против Кърджали малаумник

118

червен галош

преди 3 години

Споко, бай Фигуранте ! След изборите ще има силно правителство, което ще те сложи там, където ти е мястото - в ареста за национално предателство ! Цяла Европа ти видя голия, оцапан *** и сега трябва да плащаш за корумпираната си тиква !

117

Хе,хе !

преди 3 години

Четеш и усещаш каква " обич" струи от народа към Фигуранта ! Ако имаше поне интелигентността на една коза , досега трябваше да е хвърлил оставка !!! Нооооо, дори коза не е , ами обикновен наглец - взема 15000 лв , за да руши държавата ! Марш в Русия, невнятник жалък !

116

Анонимен

преди 3 години

Тоя го чака Народен съд есента!