76

ПроСоТо

преди 3 години

с тия стресиращи показалци и свирепата му физиономия,направо получих уплах,нема майтап!..след тоя няшя Тиква ми са вижда като малко дете...Каквото си е всъщност,де..

75

до 85

преди 3 години

Славова няма потенциал да напише статия по темата, просто се мъчи да превежда с гугъл. Пък и ще я потупат от юс амбасадата

74

Анонимен

преди 3 години

Не Байдън не може да вгорчи живота на Путин.Путин е железен.

73

ЦРУ

преди 3 години

До Анонимен...67......Абе ти *** ли си.....??????или да ????....Гледай ЮТУП за да видиш какво става в Раша !!! След видеото на НАВАЛНИ.....РАША се РАЗПАДА...Медведев избяга в Индонезия.....Путин от 4 месеца се крие в бункера....ЩЕ БЯГА в Китай......БУНТОВЕ в Хабаровск...Воронеж....Новоросийск...Питър...и Москва.....В КРЕМЪЛ се СТРЕЛЯ...двама телохранители са УБИТИ !!!

72

.

преди 3 години

Госпожа/Госпожица Петя Славова, е написала изключително, некомпетентна статия, надявам се да е само превод, а не лично журналистическо мнение или, кратък озор, защото, ако е такъв то въпросната служителка, доказва, че нивото на българската журналистика е не просто кръгла нула, а направо отрицателно.

71

Анонимен

преди 3 години

Ми то Путин и Русия освен с оръжие с друго не може да е похвали.Не че и за оръжието не лъже.Нещо да е произвела Русия, някакви постижения?До скоро, а може и сега живееха в "комуналки" - апартаменти наблъскани с 2 и 3 семейства.И само репчене - вижте ни колко сме велики.Брутния вътрешен продукт на тази територия Русия е като на Италия.ЖАЛКИ И НЕЩАСТНИ ОТВСЯКЪДЕ.

70

нн

преди 3 години

САЩ и ЕС непрестано се заяждат с Русия. Те хубавците , руснаците мръсниците. Времето ще покаже, но ония времна на пияницата Елцин когато едва не смазаха Русия, да я подчинят икономически и да я превърнат в тяхна колония никога повече няма да дойде и затова ги е яд и беснеят.

69

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Ще е...весело с Джо Байдън.Блазе им на...хамериканците.

68

Анонимен

преди 3 години

С главна с малка буква тя я няма само е територия обезличиха я милата армения

67

ПроСоТо

преди 3 години

тая кукла до Вехтаря америчкио вариант на "Севдето ТВ" ли е?

66

Словянин

преди 3 години

Този анализ е точно както Хитлер е смятал за СССР. И накрая - хоп, руските танкове в Берлин, т.е. във Фашингтон.

65

11

преди 3 години

До IQ 2.28Много са ми забавни такива с IQ-та, които употребяват термина "Задунайская губерния". Те горките не знаят, че става дума за "Задунайская республика", и че няма понятие в руския език "губерния". Следователно, става дума за IQ с величина на стайна температура.

64

анонимен

преди 3 години

Абе Байдън не знам ама Путин има едни балистични ракети "Топол М" специално за краварите правени ! Та не се знае кой на кого ще вгорчи живота!!!!!

63

ЦРУ

преди 3 години

ХА...ХА....ХА....!!!!! ЖАЛКИ т.н. " ЖУРНАЛИСТИ " ......само вие ли не знаете ?????????????? не гледате ли ЮТУБ.....не четете ли НЕЗАВИСИМА преса ?????????? На 06 01 ...при отваряне на пликовете от ИЗБОРНАТА КОМИСИЯ .....3-*** сенатори ..и 98 конгресмени ЩЕ СА ПРОТИВ !!!!! ГЛЕДАИТЕ ДИРЕКТНО от 13ч ( 20 часа БГ ) ...реч на Тръмп в Конгреса .....ВЪВЕЖДА ВОЕННИ СЪДИЛИЩА в оспорваните щати и спец. прокурор...и ОБВИНЯВА в ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА - ДЖО .....Пелоси...БАРТ ...КЛИНТЪН и шефа на ЦРУ !!!

62

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен24не разбрах напъна ти,но Армения се пише с главно "А",..."доценте"!

61

Анонимен

преди 3 години

ние се самопредложихме за 16 републиказа това сега лижем хамериканските *** ако може да ни земат кат колония

60

Анонимен

преди 3 години

Адее пак почнаме с Русия.... Путин... Некой треска ги тресе непрекъснато... наркyмани

59

до 64

преди 3 години

твоята стана ,крадеца вика дръжте крадеца. Доколкото виждам статията е на ревльовците срещу Путин, щото им бърка с чадър отворен в отверстията от зад и реват. Ако пишеше На Вова не му пука от старчето, тогава вече друга бира

58

ЛаптопитеНаБайдън

преди 3 години

е как Китайски Комунистически Агент ще вгорчи живота на Путин, това е смешно!!

57

Анонимен

преди 3 години

Мечо рус колкото повече толкова повече крим карабах горни долни скоро и други земи