48

Дайте да си го кажем

преди 3 години

ИТН ще бъде първа политическа сила, колкото и да давате минуси тук.Минусите тук са едно НИЩО.

47

4epa

преди 3 години

ВЪПРОСА Е : КАТО СТАНЕ СЛАВ4О ДЕПУТАТ ЩЕ ИЗЛЕЕ ЛИ ЕДНА 4АША БИРА ВЪРХУ ГЛАВАТА НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА !!!!!!!!!! ИЛИ ЩЕ ПЛЕСНАТ РЪЦЕ ПА ЩЕ СЕ ПРЕГЪРНАТ !!!

46

Има такъв УРОД

преди 3 години

в софия нема шанс, виж в някое село из плевенско повече шанс:))))))))))))))))

45

изнервен

преди 3 години

До 55. Глу.пости си написал.

44

за Слави

преди 3 години

Видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак

43

Анонимен

преди 3 години

От "две листи" та на земята !

42

Зозо

преди 3 години

До Така се прави .... Чел съм устава на ИТН. Отговаря на моите искания на 100%.....Чел си устава на БКП, после стана седесар и накрая чалгар.... :))))))))))))))))))))))))))Ай сиктир!!! Не съм гласувал от години, но май ще изляза да "хвърля" за Бокича :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

41

Митко Манафов Сценар

преди 3 години

СЛАВЧУ ГО НЯМАШЕ В КУКУ--ДЕКЕМВРИ 1991 Г...КОГАТО СТАНА РАБОТАТА С АЕЦ КОЗЛОДУИ .СЛАВЧО ДОЙДЕ НОЕМВРИ 1992 ГОДИНА -- ДА ЗАМЕСТВА ВЛАДУ ВЕРГИЛИЙ .

40

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде в страната има сериозен наплив за членове"...................в устава има едно-единствено изискване към бъдещите членове - да обичаш чалгада спасим България чрез чалга !

39

Анонимен

преди 3 години

Водещия Хакимян става кво му е от утре политик

38

FC Bate Borissov

преди 3 години

Слави е прочел 100-те задължителни книги,Бойко е прочел Винету и Учебника на КГБ....За какво говорим изобщо?

37

Човек

преди 3 години

Голяма грешка е Слави в политиката.До там ли стигна Б-я, че да ни ръководят пожарникари, чалгари и т.п.Къде е интелигенцията, къде са младите и образовани хора.Толкова ли сме загубени, че да избираме смешници........

36

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов в политиката - ДЪНОТО

35

негласуващ

преди 3 години

Е,разни комунисти,тикви,фашисти и т.н. ни "оправиха" сега вече мучащия Славин ще ни дооправи!Мухаха!

34

Така се прави

преди 3 години

Чел съм устава на ИТН. Отговаря на моите искания на 100%. В коалиция с ДБ, които ще направят съдебна реформа, може и да се оправим.

33

Анонимен

преди 3 години

Азис е по добър от слави

32

Анонимен

преди 3 години

Славчо.....депутатин, ха ха ха. Брях мариии!

31

фактите

преди 3 години

С. ТРифонов съзаде паника в държавата с "атомното" Куку. Вместо да се покае, той създаде Хъшове, където осмиваше СДС - Н.Михайлова отиде при Хелмут Кол на държавна визита, за да паднат шенгенските визи и той показа една *** на кол.Публично е говорил какъв добър приятел е с Жоро Илиев, Христо Калчев му е бил на гости, канил е Дарина Павлова - вдовица на един мафиот и любовница на друг - за жури в музикален конкурс. В близки отношения е с газовия олигарх Сашо Дончев.

30

Зозо

преди 3 години

А на бас, че Бат Боко тиквата пак ще пере всички с шлангата на изборите. И руската тръбъ и Белене няма да станат никога :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

29

отровна гад

преди 3 години

Мая и Христо Иванов няма да влязат в Парламента! Ще има само 4 партии - ГЕРБ, БСП, ДПС и ИТН, и комбинирани 2 по 2 ще бъде на кантар както през 2013 г.Така че от Слаи Трифонов ще зависи какво правителство ще имаме през 2021-ва. Най-вероятно ще е нова Тройна коалиция БСП+ДПС+ИТН!Но няма да изкарат до президентските избори и тогава ще има и предсрочни парламентарни.