100

българин

преди 4 години

Бойко Борисов сега прави молебен за дъжд!

99

Р.Радев-балалайка

преди 4 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

98

ЩЕ ЧИСТИШ ТИ

преди 4 години

ТИ ЩЕ ЧИСТИШ *** ОТ ПРОТЕСТА. И ЩЕ ИЗЛИЖЕШ ВСИЧКО С ЕЗИК.Лично ще се погрижа.

97

За90, има петиция

преди 4 години

В петиция.бгБратя българи,Да изритаме митрата от ПРезиденството!За чиста и свята република!

96

Анонимен

преди 4 години

Президентът Радев е единственият, който разкрива недъзите на това управление. И му изпратиха прокуратурата, която изфабрикува 5 кашона крадени документи Затова излязохме, за да го защитим

95

соцслаб

преди 4 години

Моля уважаемото трио да съобщава менято на протестите. Ние , социално слабите, хем ще присъстваме, хем ще почистим от деликатесите. Ако има и малко сьомга, мммм..

94

ЕС Форевър

преди 4 години

Протеста си върви, но и процедурата по импийчмънт на путиниста Рублев вече се изготвя по кабинетите. Така тихичко, ще падне като гръм от ясно небе, Муннчо докато се усети вече ще е в затвора.

93

Анонимен

преди 4 години

Не е ли по-добре да стоите 19 дни на крак по площадите, вместо да стоите 19 години на колене под герберската мутренска тирания?

92

Бау

преди 4 години

До ВеселинКакво очакваш от държава, в която поне 70% имат основно образование? Да дойде магическото правителство и да ни направи невероятна европейска държава ли? Не работи така света ...

91

Анонимен

преди 4 години

Господ праща порой да отнесе протестиращите *** в канала. И на него му писна!

90

Анонимен

преди 4 години

Какво ревете а магистралата само, сега минават за 3 часа разстояние което преди ми е отнемало 5 часа. Да не говорим, че 140 ограничението е най-голямото в Европа и можеш много по-нагоре да караш без да имаш грижи. Абе вие от БГ излизали ли сте?

89

ПроСоТо

преди 4 години

Другари цоциалисти! Товарищи!Трябва всички да се съберем пред Президентството и да паднем на колене, да започнем да си късаме ризите и да си скубем косите!Само тогава Десовия и Йотова ще излязат отново сред нас и ще ни поведат към светлото бъдеще!!!На колене, другари!!!

88

Анонимен

преди 4 години

Няма ли най-после да се организира подписка с искане за оставката на румен радеф- фигуранта? ГЕРБ спите ли бе? Поне 2 милиона българи ще я подпишат. На всички ни писна от простотиите на тази мафиотска ***!

87

Ебал съм ги

преди 4 години

Аз пък искам да платят з почистването на свинщините си

86

Веселин

преди 4 години

До БауЗначи според елементарното ти мислене, щом имаш работа значи си доволен и всичко в държавата е цветя и рози. Не се краде 90 % данъците които ти плащаш всеки месец под всякаква форма, не се пречукваш на прекрасната магистрала , струваща 10 пъти повече на км от някоя еквивалентна в западна Европа. Мога да изброявам до утре ако искаш.

85

ЕЛА БЕ

преди 4 години

Ела се прави на мъж на протеста ... в нета всеки е мъж. Ела на протеста да си кажеш. СТРАХЛИВ КЛЕПАРНИК

84

Анонимен

преди 4 години

Трябват граждански арести за всички, които пречат на свободата на словото и на протестите

83

КРАЙ НА ПРОТЕСТА

преди 4 години

ОБЯВЕН Е КРАЙ НА ПРОТЕСТАОСТАВКИ НЯМА ДА ИМА

82

БЛОКАДА ДО ОТКАТ

преди 4 години

Днес няма да блокираме улици а плавателни канали.

81

Анонимен

преди 4 години

До ВеселинВескооо, не сме чиновници, най често сме хора между 30 и 50 години, които сме се постарали за нещо в тоя живот. Не сме чакали правителството да ни оправя нещата. *** и михлюзите ще са такива при всяко управление.