44

Черепа

преди 4 години

Аз се наслаждавам как мога да манипулирам и ръководя ТЪЛПАТА. Скоро се връщам и ще видите вие, прости фигуранти !

43

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 40Те ви помагат. Тия пари които наливат отиват за повишаване стандарта и конкурентоспособността на икономиката. Поне се ограмотете малко.

42

Анонимен

преди 4 години

Лека-полека ще станат нещата. Огъването е факт. Колкото и да се ребчи народното недоволство е по-силно и ще го отнесе. Пътник е към Банкя, а може би и към ЦСЗ.

41

Анонимен

преди 4 години

Румънците изтепаха комунистите и въведоха капитализъм и сега живеят богато като капиталисти и карат яхти и бугатита, а ние не ги изтепахме комунистите и живеем още в комунизма като руснаци. Ако искаме да живеем като богати капиталисти и да забогатяваме и да караме мазератита и яхти требе да изтепаме комунистите както направиха румънците.

40

До 15

преди 4 години

Ми щом няма кадърни млади хора да извикаме отвън някой на ни управлява не те ли е ли е срам оставили сме на мутрите да управляват държавата

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 35Не няма. Например, самовлюбена продажна руска кукла ще е по-зле.

38

Анонимен

преди 4 години

До 23: отидоха на по-лесно и по-уредено. И пак се завръщат в ***.та, която не понасят, когато стане въпрос за здравни услуги, например. Аз не вярвам, че можем да разчитаме на тях да помагат да направим живота си по-хубав. Те пет пари не дават за нас. Ще пращат кинти на роднините си, докато са живи като дан за успокояване на собствената си съвест. И като си отидат роднините и край. Като са толко мъжкари и ни мислят доброто що не дойдат тука да живеят и да правят модерна България?

37

Анонимен

преди 4 години

Защо "деструктивна"? Правят се избори и каквото каже суверенът! Нали така обясняваше ББ на Орешарски и после стана за трети път министър-председател! Какво пречи изпитаното да се приложи отново?(а бе то мога да обясня какво, но то се знае, а и може да ме изтрият веднага)

36

Анонимен

преди 4 години

А така ли било?Ти да видиш!!!Значи като бяхме на първите антикомунистически митинги също не знаехме какво искаме!!!Румънците знаеха - искаха да утрепят Николае и Елена Чаушеско!!!Затова ли сега и те са по-добре от нас???

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36"Всички вън" е гаранция, че мафията в България ще стане по-силна.

34

Анонимен

преди 4 години

Тази държава трябва да се "счупи" заради мафията, която е завладяла изцяло и след това да се построи наново, така че "Всички вън"!

33

Анонимен

преди 4 години

Всеки ще е по-добре от самовлюбения *** и мафиот.

32

Анонимен

преди 4 години

БВП на българия е виртуален. България не произвежда нищо. БВП се формира от стоки и услуги, това което хората са купили, което е било внесено.

31

Анонимен

преди 4 години

Простите крадливи некадърници да си ходят.Светът не свършва с тях.Да дойдат млади, образовани и кадърни хора.А не един полуграмотник, който само ни излага по света.Как пък за 15 години в политиката и толкова ходене, ядене и плюскане, не успя да научи поне 3 думи на английски.

30

Анонимен

преди 4 години

Ти,преподавателю Христов,харесваш ли да ни управлява един еднокнижник,необразован,с ниска обща култура,не разбиращ от нищо самохвалко,който раздава милиони и милиарди на свои хора,които строят опасни некачествени пътища,които санират на десетократно по-високи цени и то некачествено,на който му пълнят чекмеджето олигарси и заради който сме най-бедната и най-корумпирана страна в ЕС???

29

Деца

преди 4 години

всичко правиме за вас, обаче ОТ ВАС СИ НЕ МОЖЕМ ДА ВИ ПАЗИМЕ. Опичайте си акъла и не се лъжете по фалшиви компромати. Само един до сега ни води в една Европейска посока / няма да му казвам името/. Човека се е доказал. Изпробван е в много кризи и трудности. Верно че България не е Германия както ви се иска, но пък и българите не сме германци. Последни в Европа сме не заради последните 10 години, заради предишните 70.

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25Ти май се правиш, че не помниш какво беше по времето на БСП?

27

Анонимен

преди 4 години

Много е прав човека. В България искаме нещата да стават от днес за утре, ама това няма как да стане. Трябва да се обособи ядро от млади професионалисти, които да отделят от времето си и да се посветят в обединението към нещо по-добро.

26

#

преди 4 години

Идеята е да формират служебен кабинет който да направи куп поразии, да реши проблемите на подгонените олигарси, да обяви Велико Народно Събрание и променят конституцията по модел на руската - президентска република.Резервен вариянт - протестни сблъсъци за да се обяви извънредно положение от там президентско управление и завой на изток. За това нямат бройките на улицата обаче.

25

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде в цивилизованите западни страни мразят Русия и гледат на руснаците с презрение. Само в България има русофили и хора които гледат към Русия. Българите трябва най-после да разберат, че докато не започнат да мразат Русия и руснаците като Полша и другите западни цивилизовани страни, визите никога няма да паднат.