137

Българин

преди 3 години

Бат БОЙКО Заложи на куция кон Гешев и глей кво стана Ах ха ха ха ха ха ха ха ха ха

136

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

КОМУНИСТИ МНОГО ВИ СЕ ИСКА ДА ЛАПНЕТЕ КОКАЛА АКО НЕ СЕ НАПРАВИ НОВА ПАРТИЯ ББ ПАК ЩЕ ВИ РАЗБИЕ С МНОЗИНСТВО

135

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 129Няма такова нещо като политическа власт като легален термин. В парламентарна република президентът има чисто представителни функции, както и такива, която стоят между трите власти, напр. право да ветира закони и да назначава някои висши държавни служители като главния прокурор. И съм чел Конституцията бол пъти, по професия съм юрист. Та в коя от трите власти се вмества президента, нещо не разбрах?

134

Анонимен

преди 3 години

Нали мантрата на ГЕРБ и клакьорките им беше " Божков и разни други престъпни елементи плащат за протестите " Ама Вашингтон подкрепя протестите , тоест подкрепя Божков ли ? Ако Борисов не е бил предварително предупреден за тази позиция на Козяк , предполагам той и пиар-ите му са в нокдаун С каква позиция да излязат - Това е големият батко , не може да го игнорират Не е Путин , за да бълват дежурните простотии . Все пак Борисов е слуга на Вашингтон На Севда ще ѝ гръмне главата сигурно

133

Анонимен

преди 3 години

Е бати кефа! Задокеански ММА нокаут за хунтата.

132

Българин

преди 3 години

Всеки ГЕРБЕР да напуска България, Няма да има прошка Българоизменници

131

АмчъмдейвиС

преди 3 години

Аре сея пък и тия ша ни дават наклон на кошера къде да си гледам пчелите!

130

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

ВНС МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ ЗА ДА НЕ НИ НАЛАГАТ НЯКАКВИ ТЕХНИ КАНДИДАТИ

129

Анонимен

преди 3 години

Значи тези които докараха тоя сатрап на власт да ми излизат с послания за права и т.н е ГРОЗНО и НАГЛО !!Те са същите сатрапи като Борисов!!Оооо, забравих, а КОЙ одобри ЛИЧНО Гешев във Вашингтон за главен прокурор ???Кой бе?!

128

Анонимен

преди 3 години

Обаче в това отношение САЩ са номер едно. Усетят ли че някой техен човек е бита карта се отървават от него на секундата. Руснаците са точно обратното на тях.Умират да спасяват безнадеждни ситуации. Може пък Баце да се обърне към тях.Ама не върви някак си.

127

13 юли

преди 3 години

13 звезди в печата на САЩ, 13 стрели, 13 листчета с 13 плодчета.Бойче, стягай сака за затвора, четка за зъби, ***, чорапи, кърпа, сапyн.

126

Позитано

преди 3 години

Давайте все така по ленински другари и другарки от форума и площадите ! Да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването на ГЕРБ, Борисов и Гешев !!! Не подминавайте и шефа на МВР !!! Слава на БКП и лично на другарката Нинова , другаря Радев и щедрите ни спонсори - другарите Цв.Василев и Васил Божков !!!

125

Анонимен

преди 3 години

Американците започна да им става ясно че схемата ни на управление е по руски модел

124

Българин

преди 3 години

Ксанакс пие престъпника Бойко Дано не се само убие само !

123

Анонимен

преди 3 години

Амбасадата ви каза още преди два дни - протестите ще са най-много до 16-ти.Мутрите у тлъстия ум Еднокнижен Вожд са аут от властта Достатъчни милиарди бакрадиха за 10 години ни.Честито на всички смели Български граждани, които не се уплашиха да излязат на площадите срещу Мафията на Борисов&Доган&Гешев ;

122

Анонимен

преди 3 години

До Анонименпрезидента е част от ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ в Република България! Как да не е в нито една от трите власти" Ти *** ли си, чети Консатитуцията бе

121

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Не вярвам Бокича да се...предаде лесно,защото зад него са все отбор...юнаци:Цвета,Менда,Даритткова,Влади,Томича,Гърнеффски и мн.др.Освен това ни...ффкара и в...чакалнята,освен това от 1-ви юли,повишиха и...пенсиите с 15 лева най...малките и много други...екстри.

120

Анонимен

преди 3 години

Още от утре ще видите как всички ще наскачат на Бойко. Българинът е особено жесток към падналия от власт. Но докато е на власт му целува подметките. Нация от подлизурковци

119

Анонимен

преди 3 години

svoboda, bratstvo, ravenstvo! frankofoni, shat na rumencho glavata.:-))))

118

дежаву

преди 3 години

Хм, същата декларация бяха пуснали и в началото на протестите срещу Орешарски. И какво, нищо.