98

До 100

преди 4 години

Както виждаш и от форума,няма такива с нормален мозъчен багаж,подкрепящи ГЕРБ.

97

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости.Годжи надали има и 15% доверие, предимно от дементни баби, които наистина се страхуват от вируса и развиват стокхолмски синдром.Тулупа е ясен, политически труп, до 2 3 години ще е изгнил на бунището на историята.Някъде до плевнелиев.

96

Анонимен

преди 4 години

До РМСДаже и за "бунт" някой трябва да "ви извади". То бива овце, но това ....

95

Анонимен

преди 4 години

ДНЕС БГ И ВИЕ СЕ ПРОДАДОХТЕ

94

Мдааааааа

преди 4 години

Испанската полиция още разследва "Барселонагейт".........

93

Мнение

преди 4 години

Аз от стотиците нормални хора които познавам всички псуват Винетуто!Сигурно проучването са го правили сред примитивните из маалите,там го обичат бат Винету щот дава помищи,банкомат,по избори дава!

92

102,

преди 4 години

чак не ми се вярва колко сте елементарни троловете на ГЕРБ.Ама защо да се изненадваме,след като дори в правителството са калинка до калинка,какво остава за фоирумите.

91

Анонимен

преди 4 години

Срам ме е, че за държавен глава бе избран един малодушен шофьор на парашут, който позволи на кремълския КГБ поп Гудяев да нахлуе с Макаров в Президенството и да ВИЛНЕЕ НАД БАЩИНО НИ ОГНИЩЕ, КАКТО ТУРЧИН НЕ Е ВИЛНЯЛ !

90

Зозо

преди 4 години

До РМСРумен може само да чете за ЧНГ. Военните ги командва парламента, другарю. Знам, че сънуваш Сталин и червената армия на Дунав :)))))))))))))))))))))))))))))))))

89

До 91

преди 4 години

Недей да лъжеш!Много добре чухме какво каза Радев.А имено:властта не разрешаваше честванията на Шипка,щото имало вирус(нищо,че горе в планината въздуха е чист и пространството широко),но на жълтите павета разреши,където хората бяха един до друг и опасността много по-голяма.Радев ги иронизира като каза,че според властта на Шипка има вирус,а в града няма.Това каза,затова не си измисляй,***.

88

Анонимен

преди 4 години

Радев загуби битката.Това е положението.Сега се опитва да се дистанцира от БСП защото знае какъв е рейтинга им.Но нищо няма да му помогне.Голямата част от хората разбраха ,че Радев нехае за здравето им.А това е фатално.

87

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам кой с нормален мозъчен багаж, може да подкрепя ББ изобщо....

86

:))

преди 4 години

До :)Сега току виж ще вляза в спор ли считаш? Ми не! Имаш право да си неправ/да грешиш, както и да провокираш!

85

Mister Cro

преди 4 години

Зле скалъпена пропаганда!

84

БАНко

преди 4 години

ГЛАВНИЯ *** ТРЯБВАШЕ ДА ОСИГУРИ МЕДИЦИТЕДА ЗАТВОРИ СТРАНАТА , НЕ ГРАДОВЕТЕ ПОЗОР СИ ТИКВО !!!!! 12 % ОТ ЗАРАЗЕНИТЕ --- СВЕТА Е ШАШНАТ !!!

83

стига бе

преди 4 години

На въпрос - виждали ли сте Борисов по телевизията, хората отговарят с ДА, защото вожда не слиза от екрана. Кръстоса с джипката цялата страна по време на карантината, всяка вечер прекъсваха най-гледаната сапунка, за да се вкл. в брифинга и те така.А тия сметнали отговорът за одобрение.точка

82

Зозо

преди 4 години

Абе много ми е интересно къде потъна Болен-кримския от как му опростиха гаранцията от 100000лв.? И защо по ТВ атак вървят само повторения? Такова шоу беше...... Сутрин за добро утро да ти пуснат ядрените бомби и анимационните ракети :)))))))))))))))))))) И затлъстелия "репортер" дето сам си отговаря на въпросите :))))))))))))))))Стига повторения, пускайте цирка!!!

81

Анонимен

преди 4 години

До кара.канчева5. Няколко десетки хиляди български фирми с български работници персонал6. Театри, симфонии, хорове и други основни културни институции

80

Анонимен

преди 4 години

Шефката на тази агенция винаги е била с таз,която е на власт.Нали знаете-който поръчва музиката,той плаща.А кой най-добре плаща?Сетете се от първи път.

79

Анонимен

преди 4 години

Радев обяви Короната за Провокация.Утре да му каже някой, че рускотурската империя ни е нападнала, пак ще каже, че е Провокация.Е те такъв "главнокомандващ" ни трябва, пък после защо сме векове под иго !