140

Анонимен

преди 4 години

Не се изтеглят от Сирия, защото имат интерес, колкото за бунтовниците те са подкрепяни тайно разбира се от Ердоган и САЩ.Те руснаците трева не пасат и им е много ясно за какво става на въпрос.Убиха на Турция 40 военослужещи и тпървата работа им работа е да се оплачат на НАТО, ще кажеш че доскоро не се зъбиха на САЩ.Както казах, руснаците не пасат трева.

139

Анонимен

преди 4 години

До Чукачевр Свалени вече 8 ,,високо технологични ,,турски дрона .

138

Чукачев

преди 4 години

Пардон Су-24 не С-24.

137

Чукачев

преди 4 години

Технологията сс която се хвалеше Путин в Сирия е разбита от високотехнологичните дронове произведени от турските инженери. Ердоган унижи Путин като му унищожи 3 ПВО С-300 и 3 С-24

136

Анонимен

преди 4 години

Най хубаво е , че путура и джуджето си набижа по един уиии в дзадниците и сега са се закле щели кат кучета. Нема накъде да мръднат един без друг. Май оня оранжав клоун и евреите ще намажат.

135

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен146 Лъжеш ,многополов ! КАЗАХА ЧЕ ЩЕ ИМАТ БАЗИ -50 ГОДИНИ .Това п.идалите ,много обичате лъжата -демократична ценност.

134

Анонимен

преди 4 години

До Osman BaturНа нас са ни по-близки европейците християни,а не турските агресори и терористи, руснаците са европейци,немците също,гърците също,а вие си стойте в Анадола.

133

Анонимен

преди 4 години

Гаврата продължава Ф16 са съборили и L29 и тешко повредили още едно Су24 с което общия брой свалени самолети за днес става 5 + един повреден сериозно ...

132

Анонимен

преди 4 години

Абе *** не видя ли последните дни как турците се опитваха да свалят руски самолети и не успяха заради системите за РЕБ. Ае да не ти казвам какъв си че не е културно.

131

Osman Batur

преди 4 години

Мир ще има скоро, при приемане на условията на Ердоан. До 5-ти март, когато е срещата с Путин, режима на Асад ще е с почти написани унищожена армия. Путин рискува да бъде свален с камъни защитавайки незащитимото, докато народа му умира от лосиони за вана. 30 км зона за сигурност и Идлиб - турки вилает с сунитско арабско население и тюркмени, както 39 са взели Хатай (Антакия). В началото турците нямаха намерение да прибират територии, но кръвта на войниците се плаща. С територия!

130

61

преди 4 години

Ердоган ако спре да праща доматки и друго на бледото джудже кво става?

129

Анонимен

преди 4 години

Руската авиация може да ги смаже за 1 ден точноНа тия самолетите им падат като круши даже в мирно време, ще е интересно да се види колко от тях биха оцелели след ден бойни действия

128

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААКакво стана сега с фанфарите миналата година, че купувате С 400? Сега ще ги купувате или те вече не са хубави?

127

Анонимен

преди 4 години

Най-голямата грешка на аллайна, че посегна на руснациЛьжеш. Руски бяха самолетите проляли пьрви кръвта на турски войник не ирански башибозук или ливански хизб--ла есат само генерали има

126

Анонимен

преди 4 години

Руската армия всяка година обявява победа срещу бунтовниците в Сирия и че ще се изтегли до броени седмици.И така.

125

Анонимен

преди 4 години

Русия само чака търпеливо и с разбиране турския диктатор да стъпи накриво и ще му изкъртят главата. Ико иска да прати и 2000 танка. Руската авиация може да ги смаже за 1 ден точно и няма кой да им каже каквото и да е. На сирийска територия са и никой не ги е канил.

124

Анонимен

преди 4 години

Аз не знам кой е очаквал Русия и Турция да са приятели, просто интереси с оглед на ситуацията.Двете империи в миналото са водили 16 войни, като 14 са спечелени от руснаците, да не говорим че Англия и Франция са били съюзник на Османската империя в някои войни.

123

Анонимен

преди 4 години

Путин не е решил не го е свитнал или да го прати на севрния полюс при белите мечкиТой ако можеше, досега да го е направил, а не да му доставя тръби, дето никога няма да се избият.

122

СУ 34

преди 4 години

Турските фенове, забравихте как Ердоган отиде в Сочи 2015 г да му се извинява лично, след като преди това му написа извинително писмо 10 страници.Бързо забравяте добрините, които ви стори Русия, но руснаците ще ви сложат на място, като винаги са постъпвали с евтини пионки като вас!

121

Анонимен

преди 4 години

Факт е че русия московия е била васал и данник на Отоманската империя