55

Митко 21 см

преди 4 години

Браво на главния прокурор. Най после правилният човек на тази позиция. Изказва си мнението и не го е страх. Всички преди него говореха завоалирано. Аз и моето семейство му вярваме. Да продължава в същия дух. Бих го сравнил с Лаура Кьовеши. На всички защитници на Черепи, Миньо Стайковци, Ветковци, Баневци желая просешка тояга. Щото тия същите ви докараха до тоя Хал. Не ГЕРБ.

54

Анонимен

преди 4 години

Хубав каскет.

53

Мутри и в парламента

преди 4 години

И за капак си имаме двама биячи зам.председатели на Парламента,единият бие бабички ,а другият пребива конкуренти!

52

Анонимен

преди 4 години

Прокурора изпълнява заръката на Президента - борба с престъпността и корупцията по високите етажи.

51

Анонимен

преди 4 години

До Яким Вълев Донев 2Абе и баневците и Вълчо така си мислеха....

50

Анонимен

преди 4 години

мдааа.БСП *** системата се е впрегнала да защитава олигарха Божков.Странно.

49

ютията

преди 4 години

#Да изгладим ризите на Гешев

48

Форца, Гешев!

преди 4 години

Г-н Гешев, вие сте истински народен трибун! Смажете г***дoвете, ограбили българския народ и гаврещи се цинично с цялата държава!

47

Дано

преди 4 години

Бих казала браво на Гешев,ако подбере и усюее да вкара на топло и крадци от партия Герб.Дълбоко се съмнявам,че нещо ще стане.Дано греша,дано не е само пушилка и пиар.Ако успее да го пазят човека!

46

Сократис

преди 4 години

Какво стана с атаката срещу Президента? Как така днес няма никакви новини?! Жадните за скандали медии спряха коментарите по темата и се захванаха с другата задявка на прокуратурата или както вече я наричат-"Гешефтурата"... Гл. Прокурор недвусмислено се компрометира, като се захвана с президента и СРС-тата, които после, като осъзна гафа си, отрече да са СРС-та...Тази поръчка се оказа голям залък и неочаквано се оказа сам срещу некомпетентната си самонадеяност...Срам за гилдията!

45

УРА

преди 4 години

Браво Господин Гешев, хайде сега да проверите случаите относно придобиване на имоти, но за членове на ВСИЧКИ ПАРТИИ, изпълнението на оградата по границата с ТУРЦИЯ, разни частни почтипартиини телевизии, кмутовете за последните 15 години, Министрите, които са работили по усвояването на средства по програма ИСПА /предприсъедитинелна/ и по ОПЕРАТИВНИТЕ ПРОГРАМИ до сега /-2010-2020/ - 2броя. и да не забравяпроверка на контрола на качеството на изпълнение. И ПРАВИЛНАТА ДЪРЖАВНА ЕКСПЛОАТАЦИЯ СЛЕД ТОВА

44

Анонимен

преди 4 години

Преди това трябва да ти осигурим психолог на теб.

43

Анонимен

преди 4 години

Божков определено не е светец и може да има много прегрешения, но този който има нужда не от психолог а от психиатър е човекът с каскета на снимката. Другият *** е от Банкя, който разиграва цялата държава като мечка на верига. Но все някога ще дойде краят и тогава - а - а ще стане много интересно..... Очакваме продължение....

42

Анонимен

преди 4 години

Радев беше прав за този, че не му одобри кандидатурата. От пръв поглед се вижда, че е ламтял за власт и сега почва да мачка всичко с правомощията си. Този ще направи страшни зулуми и как ще го изтърпят 7 години не ми е ясно.

41

Анонимен

преди 4 години

В Президенството настъпи радиомълчание.

40

ГЕШЕФТУРАТА

преди 4 години

се е набъркала дълбоко в мафиотски и политически игри.

39

Анонимен

преди 4 години

След Радев - Бошков !Прокурора си върши работата.

38

ОПГ ГЕРБ

преди 4 години

се гласи да лапне целия бизнес с хазарта. Ама да не се задави, че БОЖКОВ май си опекъл работата по добре от Мустакатия и няма да стане толкова лесно като с КТБ, дето опоскаха 4 МЛРД в комбина с ЦАЦАРАТУРАТА

37

Анонимен

преди 4 години

А тези които с години са приемали отчетите на Божков къде са.Нали все пак са го проверявали и са експертите и според тях не е имало нищо нередно в документите.

36

Яким Вълев Донев 2

преди 4 години

..... Черепчето вече забравете да го видите по България .... Държава , която няма екстрадация! На някой плаж. Под палмата. Ще си пуши пурата и ще си пие коктейла. Взел е колкото милиона е успял... Другото му ИМАНЕ ще си го ДЕЛЯТ ВИСОКОПОСТАВЕНИТЕ "ЧАКАЛИ" тук !!!!! Ще КЪСАТ здраво... Защото поне както чувам ... Е най - богатия Българин... Близо 10 милиарда лева ...... Голяма част от ИМАНЕТО ще отиде в днешните управляващи ... И по специално - към Банкя ...... ПАРИТЕ САМО ЩЕ СМЕНЯТ СОБСТВЕНИКА!!!