96

Анонимен

преди 5 години

Квик, квик. БСП, квик, квик.Позитанските прасета да ***

95

НАГЛЕЦ

преди 5 години

МЕГА НАГЛЕЦ---типично в негов стил.Запазена марка за наглост.Значи аз ако не ида да гласувам както и направих съм богат и в чужбина..Защо точно свързва това с имане на пари..?? Защото манипулира и лъже по възможно най плоския и просташки начин.НЕ другарю Борисов...Хората не отидоха до урните защото избира е между КОМУНИСТ 1-КОМУНИСТ 2 и КОМУНИСТ 3...За какво да гласувам за комунисти...Ти също си бил член на БКП...Дано умреш в адски мъки за дето унищожи България за 10 години

94

Анонимен

преди 5 години

До стратегТи си лузер.

93

Стратег

преди 5 години

До АнонименГледай сега пич,ако можех да гласужам N на брой пъти срщеу Бойко, щях да започна, още с отварянето на секциите, до последната секунд ана свършека на изборният ден;))) Толкова ми е силна омразата към него и такива като вас!

92

Анонимен

преди 5 години

Рядко УМЕН мъж !!!

91

Цв.цв.

преди 5 години

Браво ,браво,победа ГЕРБ,оле!!Още една десетка така-още 6 апартамента.

90

Анонимен

преди 5 години

Без знaчение къде сме показахме ли ти един среден пръст, показахме ти предпочитаме да си джиткаме отколкото да ти гласуваме !

89

Деси от Ямбол

преди 5 години

Много е хубав в бял пуловер нашият месия - дано му се множат годините и парите! Аз пак гласувах за него защото виждам в бъдещето - а ти Българино за кого гласува?

88

Анонимен

преди 5 години

И на мен току що ми кацна самолета от Сейшелите и бързам да отида да гласувам. Специално за това се прибрах :-)))

87

йес

преди 5 години

Аз пък се кефя че соросоидната партия отново ще остане капо и то с малко няма да им достигне, това е наистина страхотно.

86

Гробар

преди 5 години

На рамо да си го носите тоя

85

Палячо

преди 5 години

Абе тая чернодрешкова мутра какво се е облякъл в бяло като Папа , прави се на чист самарянин ли .... Народа ви показва пикае ви на демокрацията ,

84

Анонимен

преди 5 години

Гласувах, както обикновено за ГЕРБ. Много съм доволен!

83

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияБългарина никой не го иска никъде, само в ЕС може да успее там приемат всякакви дори и мароканци и афганистанци. Бай *** от косМическа държава си направи държавата клоака и шитхоле кънтри и сега ходи да слугува.

82

Анонимен

преди 5 години

До 88Какво да мачка бойко бе влюбения? Той добре ни смачка цялата държава за 10 години! Ти си му фен, нали? Обичаш го и би му дал нищо, че си мъж, нали? Смешшник хахах любовта е сляпа хахаха

81

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

*** много рИва за машини, а гласува с хартиена бюлетина...

80

Анонимен

преди 5 години

Така е Баце, при 20% изборна активност, логичното заключение е, че 80% от населението е на почивка в чужбина. Само че самолетите и влаковете им закъсняват с пристигането си, та затова не са се юрнали към отворените в чужбина секции, да ти се отблагодарят с бюлетина за ГЕРБ, че си ги отрупал с толкова пари.

79

БОКО

преди 5 години

ИНТЕРНЕТ ТИГРИ, ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА ВИ УПРАВЛЯВАМ ОЩЕ 10 ГОДИНИ?

78

привет от Германия

преди 5 години

Бат Бойко , хората не пътуват в чужбина защото имат пари , а пътуват в чужбина и в "лошата" западна Европа за да спечелят пари и с тях да се върнат обратно в България ! Хората много добре знаят ,че от рубли полза няма и затова не ходят в русия да печелят пари ,дори рубладжиите не ходят там да печелят ! Най-лошото е ,че в България все още рубладжии са на власт и няма да направят България истинска Европейска държава ,а българите винаги ще са принудени да ходят и да печелят в западна Европа !

77

от Гренландия

преди 5 години

В чужбина сме на лов за тюлени. Тук няма секции за гласуване и направо си ги преместихме - чашите с узо.