16

Православен

преди 5 години

Това е следствието от налаганите евроатлантически ценности, без морал, без съвест, без образование. Наглост и пошлост! Новите българи!

15

Анонимен

преди 5 години

Значи..... когато златцето на мама хейтва това е изразяване на позиция, когато златцето на мама е хейтвано ъова е народопсихология! Поне разбрахме от кого е наследила малката наглостта и безочието си!

14

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕХ ВИЕ, ХЕРУВИМЧЕТА МОИ - Я СТИГА СЕ ПРАВИХТЕ НА КАКВИТО НЕ СТЕ. СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ ПОЛОВИНАТА ОТ ВАС МИСЛЯТ КАТО СЛАВЕЯ, НО ТУК СЕ ПРАВЯТ НА БОЖИ КРАВИЧКИ - Л И Ц Е М Е Р И !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13

Анонимен

преди 5 години

Кои са тези хора които са изоставали децата си?не са ли***? точно майките които протестират днес НЕ СА изоставили децата си, а се борят аз тяхното бъдеще. поста на Славея бе циничен. Щерката е казала, че е напуснала България, дезертирала е, а смее да раздава морал, на хора, които са останали и се борят за бъдещето на децата си. Това е ГАВРА! като е толкова смела нека да излезе на протест срещу правителството Славея.

12

Анонимен

преди 5 години

Новина от нищото, някакъв пост в клюкарницата.

11

Мутрагеньо

преди 5 години

Тия от художествената гимнастика са по зле и от чалгамутресите!!!! Нямам какво повече да добавя. А държавата я има само на хартия и на картата. Все още. Но не задълго.

10

Анонимен

преди 5 години

Кви са тия и на кой му дреме кво били ...зали в социалките?

9

Анонимен

преди 5 години

по-добре ти се отърви от злобата си. РАЕВА - ОСТАВКА!как смееште с дъщеря ти да давате акъл на майките дали имат право да пазят живота на децата си? заслужвате да имает деца с маформации, да видим как ще се грижите за него.Защо не кажете такова нещо на ***, които раждат заради самото раждане?Знаем те Раева, ти си креатура на Бойко, а също и на Гриша ганчев, говориш с устатата на Бойко и му вадиш кестениет от огъня.

8

Анонимен

преди 5 години

В Афера в статията "Нямате ли страх от бога" има снимка на щерката по без *** а отдолу пише какво е казала-Повръща ми се от тези майки.Ана мен ми се повръща от нената майка.

7

Анонимен

преди 5 години

Тази защо не замълча просто!? А почнала да се хвали, всичко го е правила с цел ПР.

6

Анонимен

преди 5 години

Жена без морал ще ни учи на морал.Здравей България.

5

Пешу

преди 5 години

Изключително НАГЛА И ПРОТИВНА личност.

4

Анонимен

преди 5 години

Само като му видш къщата ба Наско в Драгалевци и разбираш, че тези не трябва да ги мсилиш. Не визирам другите му имоти. Трудно е за такива хора да разберат някои прости неща.Всички сме хора, всички един въздух дишаме, едно слънце ни топли и свети и една вода пием, и в една пръст ще легнем.За богатите в България не ми се говори (сигурно има и изключения).

3

Анонимен

преди 5 години

Ами да я беше възпитала нормално тази твоя дъщеря, щом не ти харесва, че хората я видяха какво струва и я оцениха толкова ниско, поради ниската й стойност.Като не знае къде и какво да приказва, по-добре е да помълчи красиво. И да се заеме с работа, която не иска много акъл и приказки, че не са й силната страна.

2

панчо

преди 5 години

таз май се излага повече от дъщеря си...

1

Анонимен

преди 5 години

Точно тая селска *** ли се намери да говори за морал.Нямам думи ... но за съжаление - това е съэвременна България.Такива хора са на почит от материала и медиите.