72

Анонимен

преди 6 години

Да, трябва! Никой не е и не бива да нарушава международното право!

71

Анонимен

преди 6 години

Странджата е тук. Остава да се появят Професора и Василев. ... :)))

70

Анонимен

преди 6 години

Миналата година при същите дандании с изгонване на руски дипломати Путин нареди съкращаване на американския дипломатически персонал с близо 700 души.Не се знае той дали е благодарил на Тръмп за изгонените преди това руски дипломати, но от своя страна Тръмп му благодари за спестените разходи за заплати, които средно са $ 87412 на дипломат годишно.

69

Анонимен

преди 6 години

Ще стане страшно. Англия ще я налегне ужасът......

68

Анонимен

преди 6 години

СТРАНДЖААА,ингилизите приказват,че имало голяма вероятност руснаците да са отровили агента.Ама пък от гейпарада разправят,че твоето дуппе най се харчело на гейпазара.Ха сега кажи на кого да вярваме.

67

антисоросоид

преди 6 години

До 84 ЧапаевСмешния си ти и останалите со ро сои дни джендари от софия драскащи тук срещу заплащане от терористичната организация "америка за българия".

66

Анонимен

преди 6 години

Така и не показаха снимки на " пострадалия " Скрипал, нито изнесоха резултатите от изследванията, нито мнението на лекуващи лекари и редица още важни неща пропускат. Заменят ги с лъжи, че нямало да сте възстанови физически и психически. Откъде знаят ?! :) Следователно те си набелязват дадено вещество и лъжат за ефектите му след приема му. Само те имат инфо, което уличава именно тях англичаните.

65

Анонимен

преди 6 години

До 78 АнонименНе се опитвай да се правиш на умен. Не ти достига мозъчен капацитет за тази дейност. Най ти отива да се гушкаш с некой бежанец и да си имате дете.....

64

Анонимен

преди 6 години

върви се от студен към горещ конфликт - такава нестабилност не е имало от ВСВ, четете история - нещата се повтарят.

63

Анонимен

преди 6 години

Путин показа, че е подвластен на Наполеоновия комплекс.Това е нелечимо.

62

Анонимен

преди 6 години

Смешният евроатлантически лай показва само едно.Безсилна злоба и неистов страх.Така джафкат и побеснелите пинчери.Звучно,но от прилично разстояние.

61

Чапаев

преди 6 години

А бе, Краев, тази версия вече беше тиражирана хиляди пъти - и от Масква и от такива рубашки като теб. Стига, че ставате смешни - поговорката я знаеш, нали?

60

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До Анонимен"руснаците могат много лесно да срежат кабелите по дъното на океана"...---------------------------------Разбира се... - ненадминати са в диверсиите и саботажите... - затова сега сърбат тая попара...

59

Реформиран англосакс

преди 6 години

Англосаксонците трябва да бъдат победни за да има мир на Земята. Те са като вампири и цялата им доктрина винаги е била окупация и колонизация на народите. За да живеят те добре трябва да смучат от НАС.......

58

Анонимен

преди 6 години

Русия е на колене!Щом се наложи да се целува с Ердо след като се бяха скарали жестоко, какво говори това - никой не ги обича, Китай напира да завладее скоро цялата азиатска част, ЕС ги намрази, Турция ги предава зад гърба им...Когато всички те мразят, проблемът е в теб, не във всички...Пена като е к--ва, не е проблемът, че другите не са, а че тя е, хахаха :)

57

Рукавишников

преди 6 години

До 70 анонимник. Ти си просто зомбиран *** русофил и това, което си написал е неинтересно и глуппаво (вероятно и сам го знаеш, но си въртиш кремълската латерна).

56

Анонимен

преди 6 години

Тереза иска да е Маргарет, ама не и стига пипето.

55

Димитър Краев

преди 6 години

Всеки разумен човек няма да повярва на лъжата че Русия е виновна. Разкрили са го руснаците лежал е в затвора в Русия там е можело както си искат да го ликвидират или при преминаване от едно място до друго да изчезне завинаги. И никой няма да разбере. Всичко това е скроено от САЩ и Англия. Виждат че са безсилни към Русия и се чудят какво да измислят.

54

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Кога България е карала Израел да ни засвидетелства благодарности... - те самите го правят колкото сметнат за добре... - ако непрекъснато караш някого да ти благодари за нещо - то думата услуга се превръща в сделка...

53

Анонимен

преди 6 години

Москва прекали с убийствата на чужда територия.Очакваха пак да им минат номерата, но не се получи.На всички им писна от кремълските простотии.Да си седят в Сибир и да не цапат Европа.