7

Да питам

преди 7 години

Интересно какво стана с прехвалените С400, нещо не чувам да са успели да прихванат някоя томахавка ?

6

ПУТИН

преди 7 години

не е човек,който се плаши лесно. Бъдете сигурни, че тази агресия на САЩ срещу СИРИЯ и РУСИЯ ще се върне като бумеранг по САЩ. Питам се нашите евроатлантически лакеи като ПАСИ и подобната с.волоч пак ли ще говорят за хуманизъм и мир

5

българин

преди 7 години

Донякъде еимат право руснаците, защото американците реално удрят правителствените бази, които чакаме да ни отърват от исил. Е как да стане, когато американците реално се борят против официланата власт заедно с исил? Малко на шизофрения прилича.

4

Анонимен

преди 7 години

А атаката в руското метро какво е ?Атаката в Сирия е в отговор на атаката в руското метро и Путин знае това. КГБ и кремълските бандити заложиха бомба в метрото за да обвинят ИДИЛ обаче ЦРУ и САЩ им дадоха контра като изтровиха децата в Сирия и обвиниха Асад.Те тва е политка на империите.НЯМА ЛИ КОЙ ДА СПРЕ ТОЗИ УЖАС?

3

Анонимен

преди 7 години

На Путин и Асад дните са преброени.Светът няма да може дълго да гледа как Путин с помощта на сатрапа Асад превръщат Сирия в Чечения 2 !

2

Анонимен

преди 7 години

"плачевно състояние"?Другаре, аз като ви виках, че не беше добра идея да се радвате на Тръмп... Той пак си е смотан, но му сложиха доста добри съветници и виждате каква стана тя.

1

ДесиСлава

преди 7 години

Абсолютно е прав! Всичко, което се прави напоследък, цели отвличане на общественото внимание от предстоящия самостоятелен концерт на изгряващата поп-фолк звезда ДесиСлава в читалището на Нова Загора!