13

Тялото

преди 9 години

Путин на два пъти каза категорично че няма да нахлува, но от време навреме се появява някой "***"-изатор да ни плаши точно с това.Санкциите срещу Русия не впечатлиха никой дори в нея. Путин спря храните на ЕС към тях и всички надигнаха вой до небето. Само си представям зимата като спре газа как ще ревнат.

12

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Само не разбрах,какво...печели Украйна.Ако думата е за...седераската западна демокрация,живи да ги...ожалиш.Друго какво може да...спечелят;усмивки и потупване по рамото от Меркел и Обама на продажните им майдански вождове.

11

Анонимен

преди 9 години

ЯБА-ДАБА-ДУУУУУУ! Призовавам всички цивилизовани европейци да подкрепим Украйна! Да спрем демона на комунизма който пълзи от Изток!В Русия просто няма комунизъм от 20 години,там сега е капитализъм и никой не иска да връща комунизма в Русия или да го налага.Това се случва единствено в зомбираната ти глава.Човек ти живееш още някъде в 70-80-те години на 20 век.Хей сега е 21 век проумей го!!!Абе ви *** ли сте,едни и същи глупости си мелите нонстоп!

10

1

преди 9 години

*** ако нахлуе ще му нахлуе Ооооогромния Обама някъде другаде.

9

Анонимен

преди 9 години

Е то бива наглост,но точно тези които предизвикаха това са седнали да обясняват какво щели да правят руснаците ! Скрийте се бе !

8

Анонимен

преди 9 години

Ey hora v momenta se izbivat hristiyani s hristiyani zaradi al4nostta na edni djudjeta

7

Володя

преди 9 години

Российские ребята гей, потому что у русских девочки есть усы и волосатую грудь :D

6

Бряяяяяя

преди 9 години

Жужето щяло да се опълчи на целия свят!Този явно много го хапят мухите.Хората са му казали да върви у азия и да не се ежи щот ще хапне дръвчето,да изчезва и от БГ и да си прибира еничерите от БСП-ДС-КГБ .Тръбата от Южен Паток и бомбата от АЕЦ Беляне у гъзо и целата жкумунуидна *** у Сибир.

5

Анонимен

преди 9 години

страхът на импотентния запъд е видим и за слепите, чуваем за глухите, само *** американофили не могат да го проумеят. Колко трябва да си ***, за да набиваш по 10 пъти на стадото едни и същи глупости, за да го зомбираш, а и колко трябва да е просто стадото, за да се поддава. Запад, какво да го правиш. А иначе интересно какво ще правят същите тия драскачи, когато дойде зимата, и майданюгите свалят "демократично избрания" си президент по един много демократичен, вече отработн начин...

4

Анонимен

преди 9 години

Няма да се учудя ако такива планове вървят с пълна сила .При комунистите импровизации няма .Дори и това в Крим е план, писан десетилетие назад.

3

Анонимен

преди 9 години

Йън Бремър от Ройтерс??????Кой е този,че да му вярвам?????Генерал от НАТО,телепат четящ мислите на Путин ли????Да не е говорил лично с Шойгу????Доколкото чета сериозни западни издания и руски такива,никъде не пише кой печели и кой губи в конфликта!Дори преди седмица съобщиха за близо 400 души дезертирали от украинската армия в Русия.Това го разбрах от западната преса между другото.Аман от *** "мислители и анализатори",едно е да пишеш за нещо друго е какво реално се случва.

2

Анонимен

преди 9 години

М-да,вече нямаме журналисти,нямаме журналистика,нямаме нищо...Имаме самo copy/pasteНай-вероятно ще бъда изтрит-като потвърждение на написаното от мен...

1

Анонимен

преди 9 години

Украинската армия търпи огромни загуби в техника и жива сила. Обичайно стана вече гладни жадни украински войници изоставени от началниците си в Киев да се спасяват на руска територия край Ростов на Дон.