63

в зелено

преди 10 години

Между другото, материалът за 5-те милиарда в зелено, платени за киевската революция от ЦРУ, вече е публикуван в немския "Дер Фрайтаг"!

62

Анонимен

преди 10 години

към 78:що ми се струваче тови пророк е евреин?!

61

Анонимен

преди 10 години

Германия, преди да започне Втората световна, е била с цветуща икономика.Същото не може да се каже за САЩ и васалите ЕС.

60

Лоша работа

преди 10 години

За пророчествата на Алоис Ирлмайер четете в Гугъл, нещата описани от него са повече от страшни! Лошото е, че нещата ескалират с всеки изминал ден и явно отиваме към 3-та Световна война! В това пророчество се казва, че руснаците нахлуват в Европа и стигат до Рейн, милиони загиват, след което армиите им са унищожени и руснаците са победени, но с цената на загиване на голяма част от човечеството! Дано това не се случи!

59

17 000 000 000 000 $

преди 10 години

дълг на САЩ се погасяват само с война. Честито господа поклонници на САЩ! Що не ви извием вратовете още сега

58

Курин

преди 10 години

Отдавна не бях чел толкова манипулативна статия. "Братушките" не са наред, изпаднали са в истерия.Видяхме с очите си "пучистите" на Майдана - млади и образовани хора, които искат да са в ЕС. Ако е имало и други, те не са били определящи за развоя на събитията.

57

Анонимен

преди 10 години

Защо новото правителство наУкрайна започва преовориза асоцииране към ЕС,БЕЗ ДА ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМсред украинския народ?!Същото се случи и у нас!Ха сега де,нали са "демократи"?!Да,да,ама не!

56

Анонимен

преди 10 години

То само като видиш, че статията е на "Независимая газета" и ти става ясно. Независима преса в Русия? Голям смях. Тия още живеят в 1917-та, и влакове взривяват, а тръгнали да правят анализи.

55

неутрален

преди 10 години

Върнаха Украйна в 15 век...... честито им приемане в европейския съюз. Каква е тая заблудена мечта за тоя съюз като безработицата там се увеличава със страшна скорост, създаден е от едни хора само за тяхна облага нищо повече а народа се заробва докато се създаде закон за количество въздух което да дишаш, един бифш кандидат президент в САЩ е казал че населението трябва да се намали защото колкото повече дишане толкова по-малко ще е въздуха.... а добре дошли в Америка

54

РЕФЕРЕНДУМ

преди 10 години

за оставането на България в НАТО и ЕС

53

Анонимен

преди 10 години

към 51:Ти на друга планета ли живееш?Бедна ти е фантазията ако знаешпоне малка част,какво е това,което Русия е в момента!Много хора в Българиягледат много американски филми,а те не са САЩ?!Само *** с промит мозъкможе да говори против и със злобаза Русия,без да има и на представакакъв чист и сърдечен иизстрадал е руския човек!Но 24год. промиване на мозъци изомбиране с еврейска продукция отХоливуд до това водят!Но....,всяко зло за добро!

52

НАЕМНИЦИТЕ

преди 10 години

от BlackWater пристигат в Киев с огромни сакове. За последните 3 дни са дошли над 300 души по данни на американски медии. В същото време се изнася към САЩ златото на Украйна и музейни ценности като гаранция за заемите , обещани от САЩ

51

Събудете се

преди 10 години

Защо в демократична и европейска България!НЕ се допуска референдум за членството ни в ЕС ?????Защото нито сме демократична още по-малко Европейска държава!!!Тук сме монополистична диктатура!!!Сменят си партийките а зад тях кукловода е един и същ....***!!!България,трябва да напусне ЕС!Да вкара в пътя *** (само с твърда ръка)!Да разстреля всички национални предатели!!!Да възстанови селското стопанство !!Да си върне заграбените предприятия и златни залежи...и ще заживеем,като ХОРА!!!!!

50

Tina

преди 10 години

"Според него обаче това няма да предизвика "никаква катастрофа" и "хората няма да останат без пенсии и заплати", тъй като местната власт спешно открива сметки в руски банки в рубли, а не в украински гривни."...Западът се по.ра с Украйна."Алчен г.з - глава затрива".

49

Анонимен

преди 10 години

ТАКА Е РОТШИЛДОВИ СА В ОСНОВИТЕ НА ПОВЕЧЕТО ВОИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ТЯХНАТА САТАНИНСКА ФИНАНСОВА СИСТЕМА

48

androsbg

преди 10 години

Руснаците имат интерес в Украйна и за това има и пропаганда с такива статии. Не мога да разбера какъв е интереса на българите така сляпо стоейки зад Русия...а четейки коментарите - май са доста. Стоят със зяпнали уста и всяка плюнка излезнала от там, те я поглъщат като че ли е мед. Нима те искат утре и България да бъде анексирана към СССР? Ще кажат- гледайте колко русофили има в БГ, трябва да им защитим правата, ще изпратим войска

47

Анонимен

преди 10 години

А какво би казал руският Сноудън за тайствените снайперисти от "Майдана" !...които за три дни застреляха 80 полицай и демонстранти и след като нищо не се получи Янукович избяга в....Русия !?

46

Анонимен

преди 10 години

Ядрена война няма да направят, защото след такава, никоя от тези държави "лидери" на света, няма да е "лидер" след остатъчците от таква война, но втори Виетнам може да си спретнат - да се бият на територията на Украина. Ротшилдови и банкерската им клика от "управници" на света са винаги готови да подпалят света, щом от това има изгода и/или, за да спасят загниващата си доларова схема.

45

Анонимен

преди 10 години

варвари, изплували от минали времена

44

Цитат

преди 10 години

Отказ от Украйна ще е самоубийство за Русия...това ми звучи като Отказ от Балканите ще е самоубийство за Турция...Та нали Украйна е независима държава...за какъв отказ става въпрос?