52

BGN

преди 10 години

май, май я има 500 човека, я няма !!!

51

Анонимен

преди 10 години

БКП-клонингите ще спасят управляващите, аконотворците и олигарсите със северните си части!Да видим! ... и да се посмеем...

50

Анонимен

преди 10 години

До Muntcho ***:Марш при Ленин и Лилов!

49

Atinapala

преди 10 години

Управляващите провокираха този сблъсък като нагло пренебрегнаха волята на протестиращите за оставка и най-вече с "много наложителното" им извеждане от НС. Те свикнаха да се подиграват с мирните протести и затова вкараха и жандармерията да ги защитава от собствената им глупост и алчност. А на всички, които мислят обратното: не, няма да успеете да задържите този парламент - той вече си е отишъл!

48

Анонимен

преди 10 години

Дано се намери в суматохата тефтерчето на гербарския сценарист на безредиците. Бюлетините били опит за преврат, а това е самият гербарско-олигархичен-босфорски преврат.

47

stoneg

преди 10 години

трепете комунстите ама този път завинаги завинаги

46

Анонимен

преди 10 години

Останаха само платените *** и бандити. Днес не бяха повече от 2 хиляди души а един от стратезите се фукаше че трябвало да изкарат всеки ден по 60 хиляди за да станела работата. Блокиращите автобуса не изпълняват полицейско разпореждане и ПО ЗАКОН СРЕЩУ ТЯХ СЕ ИЗПОЛЗВА СИЛА И ПОМОЩНИ СРЕДСТВА. Това не е протест, а колективна дребно и по-едра хулиганска проява. Истинските протестиращи си отидоха гробарите *** останаха.

45

-Avitohol-

преди 10 години

Писна ми от комунисти и турци да управляват майка България, няма ли кой да ги изчисти тези !!!Само с кръв могат да си опазят кокала, разберете че народа ви МРАЗИ !!!!

44

аз

преди 10 години

по.ицайте да се вземат в ,ъце и да се сп,авят бъ,зозащо допускат без,едици

43

Анонимен

преди 10 години

НЕЗАБАВНА ЗАБРАНА ЗА КЪРВАВАТА ПАРТИЯ БСП И ЕТНИЧЕСКАТА ДПС.ВРЕМЕ Е ЗА ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ КОЕТО ДА ЗАЩИТИ БЪЛГАРИТЕ ОТ МАФИОТСКАТА ОЛИГАРХИЯ.

42

Гошо...Тъпото

преди 10 години

До 20-ти Армия...стрямска,мрянска 2-3 бригади.Туй сега армия ли е.Само 7-*** механизирана дивизия,преди да я бастисат предателите-политици,беше колкото сухопътните сили...сега.

41

гражданин

преди 10 години

СЕМ НЕЗАБАВНО ДА ОТНЕМЕ ЛИЦЕНЗА НА БТВ И НОВА ТВ!!! НЕЗАБАВНО!!!МИРОЛЮБА БЕНАТОВА - ОНАЗИ СЪЩАТА ДЕТО ПРЕДИ ГОДИНИ НАРЕЧЕ БЪЛГАРИТЕ В КАТУНИЦА ПИЯНИ ***, ДИРЕКТНО ПРИЗОВАВАШЕ КЪМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!!!!

40

ставри

преди 10 години

Заглушаване и подслушване цари около народното(АКО МОЖЕ ТАКА ДА СЕ КАЖЕ)събрание.

39

prokurora

преди 10 години

Протестите до по-долния пост не се поощряват от ГЕРБ. ГЕРБ максимум могат да поощрят прасета и овце, както се видя на протеста след оставката им. Агресията идва от крайната социална несправедливост в БГ. Как такива като пеевски стават заместник директор на пристанището във Варна, а кадърните, младите и можещите не могат???

38

А посерковците Цуцо и Боко отказали да излязат навън.... брей то голям страх голямо нещо :)

37

Комуняга

преди 10 години

Време е за гражданска война !

36

Анонимен

преди 10 години

Лютви Местан да даде пресконференция....Станишев - тоже!Като в деня за размисъл!!!

35

бако

преди 10 години

Като биеш жена си и децата вкъщи-може, а пред парламента -насилие

34

.....

преди 10 години

До анонимната мишкаЕла ми кажи хулиган в очите, *** с ***, дето ти плащам пенсията всеки месец с данъците, които плащам и не само твоята, а и на още 5 безмозъчни бабки....СТРАШНИЯ СЪД ЗА ВАС Е БЛИЗО, МИСЛЕТЕ МУ КАК ЩЕ СЕ ИЗПРАВИТЕ ПРЕД НЕГО !!!!

33

varg

преди 10 години

До ДАНЕла да се видим бе отворко