87

никой не е съвършен

преди 12 години

Наистина е тъжно и жалко, че не знае столиците, но не по малко тъжно и жалко е тези, които ги знаят да се подиграват и да злорастват. Никой не е съвършен, а и целтта на живота ни не е съвършенството а любовта и добротата. Може би тя има добро сърце и би помогнала на всеки от знаещите столиците в труден за тях момент без да се замисли и без да иска нищо за това. Бъдете по- толерантни и мъдри и незлобливи! Също така е вярно, че едно 50% от днешните младежи са горе0долу като нея с информацията

86

Анонимен

преди 12 години

На тая ако и правят изкуствено дишане, сигурно въздуха ще излиза от другата страна, жалко че децата се възхищават на такива "випове" и са ги възприели като идеали...

85

Анонимен

преди 12 години

Забелязахте ли, че Ники Пънчев го нямаше тази вечер ... да не са го уволнили тая мазна, комплексирана гад ...Ха дано.

84

MLADEN

преди 12 години

Tova e takava PATKA

83

боко

преди 12 години

тази ке я назнача на мястото на младенов, е ке си джитка тигрити с правителсвения

82

Ani

преди 12 години

Голяма работа, че не знаела столиците. Като не ѝ е нужно да ги знае, не ги е научила. Сигурна съм, че ако си постави за цел, ще ги научи. Американците да не мислите, че знаят кои са столиците на другите държави, неее, те учат и помнят само информация, която им е нужна да правят пари, другото им е излишно. А да не мислите, че германците изопщо знаят къде е България, неее, нито столицата ни знаят, нищо че сме в ЕС, те дори не знаят, че сме в ЕС. Ха-ха-ха. Не драматизирайте, на нас ни дай да унижаваме хората, да се присмиваме. Голяма работа, не може всички да са умни.

81

Анонимен

преди 12 години

Дъщеря ми,която е в 4-ти клас и не е учила до сега география,позна без проблем столиците на половината от посочените държави ! А съм сигурен ,че Кака Злата дъртата *** е била в не малка част от тях! Да и *** майката тъпо и умрело куче !

80

един

преди 12 години

Това е огледалото на ВИП-персоните. Може би 90% от тях. Толкова им е умствения багаж. Толкова са учили, толкова знаят. Какво очаквате от хора, които една книга не са прочели през живота си. Всичко това е в унисон с целия социално-икономически живот. Чалга и простотия. Е нема такава държава..

79

R.I.P. България

преди 12 години

Пичове, права е била Патрашкова с онази си статия - "Държавата на златките". Положението е супер зле. Жалко, че тези "златки" са издигани в култ, докато млади, интелигентни деца работят като бармани и сервитьори. Жалко.

78

Сълзи от смях

преди 12 години

ЧЕРНАТА ЗЛАТКА - МЕГА ПРОСТОТИЯ И ЧАЛГА В ЕДНО !!! С Р А М !!!

77

до 79

преди 12 години

Тунинг бе брат!Много як тунинг!!!!

76

марин

преди 12 години

хахахх това новина ли е ? ? ?

75

Анонимен

преди 12 години

ЗЛАТКЕ,ТИ СИ СРАМ ЗА ВСИЧКИ ***

74

one въпросче

преди 12 години

това момиче как си намира къщата ?

73

111

преди 12 години

Ако тези, които знаят се държат добре с тези, които не знаят, то вторите ще поискат да са като първите и сами ще се постараят да научат нещо.Това е което искам да напиша-може да звучи малко утопично, но колкото повече хора го осмислят и приемат, толкова по-добре, а тези, които не осъзнават, че доброто е основният градивен фактор не са на по-висше умствено равнище от това на Златка.

72

Чалга на степен - n

преди 12 години

Като Златка са 50% от момичетата в България. Те диктуват чалгата, "псевдо модата" и простотията сред младото поколение което за голяма жалост се опитва да им подръжава. К а к ъ в *** м !!!............ "щом не е Босна то значи е Белгия " (Столицата на Сърбия)

71

Анонимен

преди 12 години

Памела Андерсън и 45 годишна си е Памела Андерсън... Супер мадама е, евалата!

70

Анонимен

преди 12 години

Верно ли че на ученическите тетрадки слагали снимки на чалгаджий???!!!

69

Мъка!

преди 12 години

Ако тая е загубила поне един фен, значи все още има надежда за българския народ.

68

ммм...даааа

преди 12 години

АНТИ VIP