97

Анонимен

преди 12 години

Гей !

96

Милен

преди 12 години

Кой си ти бе Росене че си против Русия.Много си малък и жалък.Имаше един министър председател който се опита да скъса с Русия и видя до къде я докарахме.

95

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

иляди чужденци, главно жени, които работят като домашни прислужници, живеят у своите работодатели като истински роби, съобщи британският Канал 4 (Channel4) в свое журналистическо разследване.Във Великобритания около 15 хил. имигранти работят като домашна прислуга, а всеки пети от тях редовно стават жертви на физическо насилие.Две трети от домашните прислужнички чужденки твърдят, че са били жертва на психическо насилие, заявява в предаването Джени Мос, юрисконсулт на лондоската благотворителна организация "Кълейън", оказала съдействие при разследването. Почти толкова от анкетираните домашни прислужници чужденци твърдят, че не могат да напускат дома без позволение и че почти никога не им се дават почивни дни.Три четвърти от анкетираните получават по-малко от средното възнаграждение за Великобритания - 50 лири на седмица.

94

Анонимен

преди 12 години

"знаем, че Гоцю за два мандата само два пъти пресече западната граница, защото неговия Папа не в Рим, а в Москва..."Ей, *** как нагло лъжат. Срама нямат! Българите много ще си патим, докато племето гейберастко не изчезне напълно. ;)

93

па-па

преди 12 години

***

92

бастун

преди 12 години

Тоя е мега ***, по-бързо народа да го разкара, че ни се пише много лошо...

91

БЪЛГАРИН

преди 12 години

59 , Тези цинични ЛЪЖИ за Сталин може да ги говориш на децата родени преди 14-15 години ! Ти си един *** ЛЪЖЕЦ,като тия мушмуроци/"демократи"/ от СДС ,които бяха облепили България с картите с черепите и лъжите си,че комунистите хранели затворниците в Белене с трупове от *** и други животни. Слава богу ,че народа отрезня и изхвърли тези ЛЪЖЦИ /сдс/ в небитието. Сега всички лъжци ,начело с телевизиите и пресата реват с крокодилски сълзи и се "чудят" ,защо изчезна сдс .

90

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Вчера се е задействала автоматичната защита на АЕЦ Козлодуй... - бай Иван от охраната е дръпнал шалтера...

89

УУУьььоооооо

преди 12 години

Бравооооооо, на плевнята. Как иначе ще разберат на запад какъв уьо имаме за президент. Още по-голям уьо е кукловода.Давай българино, избери ги пак. Таман ще те оприличат с тях.

88

Дядо Петър

преди 12 години

От празна плевня нищо друго не може да се очаква.Освен бля, бля, бля (както казват французите).Дано олиго-френите, които го сложиха начело на нещастната ни държава, нещо разбират от безкрайното му бръщолевене. АЗ НЕ МОГА. ПЪК И НЕ МИ ТРЯБВА.

87

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

АЗ СЪМ ПО ГОЛЯМ ГЕЙ ОТ ПЛЕМНЯТА

86

Глаз ракеты Сатана

преди 12 години

Вижу, вижу, все вижу....

85

15655654151651

преди 12 години

Това е контингента на Бойко ***, сбирщина от ***, неграмотни смешници и гейове. Никога не съм се срамувал повече, никога не е имало по големи национални предатели от тази ***

84

Анонимен

преди 12 години

о времена ,о нрави както е казал поета ,ционистката *** сащ в безсилието си и омразата си към Православна Русия използва какви ли не похвати ,сека така наречения противоракетен щит ,за съжаление на слугите си на които разчита са в повечето случай ,абсолютно неадекватни ,а *** дето се изживява като президент е един от тях и с това си изказване освен ,че си набута голям автогол ,го набута и на задокенанските господари

83

анонимен

преди 12 години

добавям че тихомирчо стойчев завърши в москва но после след прехода си заживя във вашингтон като зам. посланик

82

Анонимен

преди 12 години

Как бе лумпенчета един щит може да е СРЕЩУ някого :))))

81

анонимен

преди 12 години

този третия с очилцата на снимката е от костенец бивш комсомолски на града над 10 години и завършил философия в москва.е това са днешните управляващи-бивши комсомолци .такъв е и плевнелиев.

80

Нина

преди 12 години

плевела е мъж, дори повече от Обама приказва...пръв е в танца със сабии около Руския..какъв мъж, какво чудо на природата..

79

Когато критикуваш

преди 12 години

Когато критикуваме Плевналиев , че само ла-ла ... нека да не забравяме , че той има школовка....все пак е бил комсомолски секретар, а баща му член на ОК на БКП в Благоевград...наше момче... Избрано от ББ..."чийто рода е преследвана от комунистите, а той учи в щкола за висши милиционери..." ...тези хора явно ни мислят за по-*** от тях!

78

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Западът оцени по достойнство новия български президент... - навсякъде канен, навсякъде приет от най-влиятелни хора на Америка и Европа... - това е знак, че вече имаме легитимен, уважаван президент, който е добре дошъл при тях... - знаем, че Гоцю за два мандата само два пъти пресече западната граница, защото неговия Папа не в Рим, а в Москва...