59

Българин

преди 12 години

53 - за беломорието е грешка и на днешните управници !!! Както Гърция е реално фалирала, можехме да купим Беломорието или поне част от него за едно 20-30 000 000 000 евро !!! Гърците почти са го зарязали тоя регион, а той си е исконно наш... Откъде щяхме да вземем толкова пари ли? - Ами ако не пилеехме по 4-5 милиарда ежегодно за да храним иразвъждаме гнусните *** и да се мъчим да ги "интегрираме", щяхме да ги имаме тия пари !!! И хом - България на две морета !!!

58

evo72

преди 12 години

57 , слушай пич , в това нещо съм много по в нещата от тебе първо , второ , няма как да стане да подкрепям албанците и да застана срещу Сърбия, разбираш ли като българин това е невъзможно да се случи

57

Антитурчин

преди 12 години

До 38 "Българин"Какъв българин си ти бе?Жив ром със турски произход си.Знаете ли какво-ИМА ДОБРИ ШИПТЪРИ,И ТОВА СА ЗАКЛАНИТЕ ШИПТЪРИ.

56

Анонимен

преди 12 години

Абе *** не забравяйте, че начело на Турската република стои БЪЛГАРИН, вярно изселник, но българин,а кръвта вода не става. Македонското летище го строиха турци, метрото в София се строи от турците. Турците мразят сепаратисти и албанци. Турция е в добри отношения със всички съседи и с Русия. Шиптарите скоро ще бягат през планините в албания.Нато няма да им помогне, турция е в Нато, дори лицемерна Гърция би пратила войски против тях.

55

до 49

преди 12 години

Браво Гацо, добър анализ. Хиляди млади българи загинаха за това парче земя. Както съм чул да казват за един чорбджия - ако знае сина му в какво тръне умря.... Надявам се вече нито един българин да не умира за Македония.

54

Анонимен

преди 12 години

ево 72, освен това албанците нямат претенции към територия, която не е тяхна и не вярвам да им се прииска. искат само където има албанци да е тяхно

53

Анонимен

преди 12 години

A най-големия проблем на макетата сме ние :Д

52

до 51

преди 12 години

абе ти чуваш ли се какво говориш! Наркотрафика минава също и оттук (през България) и стига до косово... така че колкото наркотици минават от тук, толкова отиват и до косово.и неподкрепяй педерунг*лите сърби- прочети малко история на България... преди да пишеш за тях!

51

Анонимен

преди 12 години

ево72,ами приятелю, щатите тихомълком преди има няма 2-3 дни отвориха офис у нас на специалната си наркополиция. Техните наркополицаи ще дебнат на нашата граница и ще имат СЪЩИТЕ правомощия като наште куки. Нали се сещаш, че това е не само нарко-, но и повсеместен контрол над границите ни и сътоветно над каналите. Щатите ни налазиха брутално, само обърни внимание тоя Уорлик дето само се бута къде не би трябвало да му е работата. Та с Косов затварят кръга

50

Българин

преди 12 години

Беше ясно, разбира се, че докато макетата стоят обърнати със мръсните зъби към нас, албанците ще им го натопорчат в ***. Просто е въпрос на време.Цялата северна и западна част на т.нар. "македонска държава" е с доминиращо албанско население. Регионална политика в това подобие на държава няма, дори и колкото у нас. Хората по периферията са в отчайваща мизерия и ще посрещнат дори косоварите като освободители, още повече че са реално един народ.

49

Анонимен

преди 12 години

След освобождението 1878 "великите сили" Англия и Франция прекроиха границите на Балканите по свое усмотрение и превърнаха региона в буре с барут. Както виждаме нищо не се е променило и днес, само където основния играч е САЩ.

48

Огнян

преди 12 години

Браво на албанците !!! Тъй като загубихме македония ( с малко м , защото нямам никакво уважение към това име вече) още през 1944г. благодарение на Жоро-консервата и червените партийни функционери, подарявам тая земя на албанците и един път завинаги да се приключи спора за тоя пущинак и камънак там! Голяма грешка и на наште деди, които са дали кръвта си за тая земя, трябвало е да насочат усилията си към Добруджа, Одрин-Люлебургас и Беломорието!

47

evo72

преди 12 години

33 сърбите воже и да ядат ..... сега , но тук говорим за Косово , от там минава целия наркотрафик към европа и то с подрепата на САЩ , албанската мафия там е силна , докога ще е всичко това не се знае , цалта на Албания е Велика Албания и границата и опира в България и Гърция , ако това стане , не се знае дали на тия сепаратисти нема да им хареса курорта в Банско......... така че по полека с покрепата и против Сърбия

46

Анонимен

преди 12 години

41,не отписвам Сърбия вникакъв случай. Просто не смятам, че сме "славянски братя" и т.н. простотии. Никога не сме били партия стях. Всъщност с никого не сме били партия совен с турците, руснаците и щатите

45

Гацо

преди 12 години

Когато започне да се реже питата, ние само ще гледаме, защото нямаме думата. На НАТО не можем да разчитаме, защото нашият интерес е срещу турския и албанския, а те са по-важни за алианса. На руснаците вече не можем да разчитаме, защото сме формално в съюз с вреговете ни и сме срещу Сърбия, която те подкрепят. И най-важното!!! Ние сме единствената балканска държава БЕЗ АРМИЯ!!! Никой няма дори да ни пита какво мислим! Сега сме в позицията на заека, дето се зклещил на чатала и изял ХУрката!

44

realist

преди 12 години

Ето, нашите *** първи признаха Косово, а утре те ще поискат и от България. Къде е българския интерес не знам. Утре македонците ще имат проблеми, а се пишем братя. Външната ни политика никога не е била нормална.

43

Анонимен

преди 12 години

Навсякъде в бяла Европа границите падат, само на балканите нови граници се появяват ...чест прави на Българския Народ, че не стана част от ла......ната в които беше набутана бив6а сърбия и от които няма да излезе в следващите 50 години.

42

Анонимен

преди 12 години

Не сърбинът, а Сърбия! Сърбинът сам по себе си е пич вероятно, ама от държавата май добро не е имало

41

геополитика

преди 12 години

Като виждам международното положение на Балканите и колко много ни мразят сърбите и македонците най-добре е да сме с Албанците. Те не са толкова лоши - имаме общи врагове и най-важното - нас страшно много ни уважават - не знам защо, но е факт. Още повече САЩ и НАТО ги подкрепят и са преспективни.

40

Анонимен

преди 12 години

Стоп на циганизирането и ислямизирането на България.Стоп на чалгата,турските сериали,новините на турски език.Забрана на партии насаждащи етническа и религиозна омраза в православна България.Да се отнемат незабавно паспортите на всички ***, които се срамуват от българския си произход, правейки се на велики траки,османотураки и т.н.