95

сссс

преди 12 години

Найстина тоя ако стане президент ,кво ше стане ??Как тея от Брюксел ,ше го възприемат ?И Света като цяло

94

Анонимен

преди 12 години

Не съм си плюл дотам на суратя да отида да си дам гласа за хора като тези на снимката.

93

до 78

преди 12 години

Абе ***,каква кампания има Светльо,че ще го обвиняваш с какви пари я правел.Това е най-логичния избор за президент от всички мръсни душици,ченгета,политпедали и агенти,каквито са всички останали кандидати.А ти си гласувай за тия дето ти го бутат изодзадзе 20 години и чакай светлото европейско бъдеще на България.Коне с капаци.

92

До 80

преди 12 години

Зевзеци не ни трябват, такива си имаме доста, президента не може да се *** и да ми говори глупости от сорта: "Яжте ми ***", такива смешници могат да си правят шоуто на сцената, но не и да бъдат на отговорни постове. Представям си го само как говори вицове на Меркел и Саркози и се кикоти с неговия специфичен смях.

91

Анонимен

преди 12 години

Св.Витков е *** на ГЕРБ- пуснат да обере протесния вот от ВМРО , РЗС и Атака.

90

Анонимен

преди 12 години

Витков,намали килограмите,батка.После що здравната каса не стигали средствата...

89

Анонимен

преди 12 години

Светослав Витков мощна струя оптимизъм в смърдящия *** на българската политикаСтатия от блога mamkamu

88

Ахмед Доган

преди 12 години

Припознавам Калфин като следващия президент!

87

Анонимен

преди 12 години

На най-долните , най-проклетите хора им викат Герберасти.. След време ГЕРБ ще бъде забранена като тоталитарна Партия (като БКП) и нейните членове подложените на лустрация, забрана да заемат държавни постове.

86

Кайзера

преди 12 години

...някой по долу наричат тези хора пубери, други льохмани, трети не можели да повярват, че някой би гласувал за тях...а аз г-да и дами не мога да повярвам, умът не ми го побира как вие ще отидете да пуснете гласеца си за лицемерието, престъпността, за ДС, БКП,ДПС,ДСБ...за цялата тази клоака, която ви се подиграва години наред, която след като си разиграе театъра сяда на една маса...не знам кой е ***, но голяма част от хората тук са безвъзвратно изгубени P.s.с.Хераково хич не е лошо

85

Анонимен

преди 12 години

О, Боже... Поне на един въпрос да беше отговорил сериозно! Но нищо, след като има хора, които в него са припознали наказателния вот, нека го направят. Важното е да не се гласува за ГЕРБ!

84

Nobody

преди 12 години

Всичките тук, дето ми обяснявате за кого гласувам и как гласувам - айде в полите на Витоша. Всеки е свободен да прави избора си, тоя по-горе е единственият за последните 20 години, дето ме е накарал 2 месеца преди изборите да знам за кого ще гласувам. Дори само заради това заслужава гласа ми. Аре, марш по митингите да се дерете и да слушате Лили Иванова и Веско Маринов.

83

bg

преди 12 години

Koi e Vitkov be,debelija ili slabija?

82

До 78

преди 12 години

Абсолютно си прав и те подкрепям!

81

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

80

bg

преди 12 години

Tazi mursha se podigrava s bulgarskata durjava.

79

До пост № 72

преди 12 години

По голям срам от този дето берем с Боку няма. Светльо със сигурност е по умен от него, даже и този седналия с брадата.

78

Анонимен

преди 12 години

Ако някой може да ме накара да гласувам, то това е именно този зевзек Светльо (междувпрочем е доста по-умен от повечето ни сегашни политици). Единственият, който няма как да бъде обвинен впоследствие, че не изпълнява предизборните си обещания, просто той не дава такива :) А и единствения, за който сега е видно, че не е мижитурка на някоя партия. Давай, Светльо, а за всички, които мрънкат срещу тебе, имаш готов отговор с една твоя песен - "Ела ми го фани" :)))

77

хм

преди 12 години

Абе,я да ви питам,тия които употребяват думата ***,изобщо имат ли представа какво означава,че много се съмнявам,Витков може да е всякакъв,но в никакъв случай няма вид на ***....има гугъл,като не сте учили,поне го прочетете...

76

Не се лъжете!

преди 12 години

Който гласува за Светльо Витков значи гласува за БСП защото такива като него уж независими си правят кампанията с пари на БСП, нейната цел е дърпане на гласове от ГЕРБ и евентуален балотаж. Не случайно в този червен сайт ежедневно десетки пъти агитират за него, а сега пък обширни интервюта, това доказва правотата на твърденията ми. Между другото този човек в едно участие в ТВ предаване каза ясно и отговорно Яжте ми *** и явно това задълбочено изказване много се е харесало на някои партийни функционери и сега хоп кандидат президент, но с какви пари, като знаем че е гол като пушка така, че мислете и не се връзвайте на червената пропаганда!