59

за 53 и 57

преди 13 години

Аве що ми се струва, че електората от 53 и 57 си приличат, значи бсп=дпс!УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!

58

хх

преди 13 години

и аз стегнах куфарите но ако ги свалят ще поизчакам

57

Комунист към бсп

преди 13 години

серГей, ггллллаааадддеееенннн съм, хладилника празен, Бойко Борисов виновен!

56

Русенка

преди 13 години

"...ГЕРБ ще разчита на всички мислещи и преценяващи ситуацията народни представители. Независимо дали са от ДПС, Атака ..."Именно, Атака, лижете им още о_раните з_дници, има още какво да изцоцате от тях, две годинки ви се полагат още, има си хас да ги проспунете, заради един Болен и неговите изтъпления, а те ще се роят и само ще ви теглят още по-надолу, гърбави картофени кратуни.

55

Ставри бай

преди 13 години

Бойко мачкай тъпия народ,ти им каза -садете картофи,яжте мас,гледайте прасе,пари няма,трява нова Банка на Кака Цвети,пари нямаааааа.казах Ви Серго е виновен,Искате Шенген-ама няма,ако спра контрабандата КВО ша пушите по 5 кинта цигари ли,айде моля пафкайте ментета,и за Вас евтино и за мен ПАЙ,за бензина ли...ами Балката вика малко копуват ве,ейй бегом за бензин,аре чао отивам да поритамс ББ,после ще откриваме тоалетна :))))))

54

Анонимен

преди 13 години

gore gerb

53

Циганин към дпс

преди 13 години

Бате Амеееде глаааааааден съм, жената и децата и те са глллаааааддднииии, няма жица, няма бакър. Цветанов пази! Той е виновен!

52

БившКоренякСофиянец

преди 13 години

Абе не ви ли се струва че ГЕРб, а не БСП са се уредили с платени потлоги по форумите?!Като излезе новина с ГРОБ в нея, за има-няма 5 минути и се появяват 15-20 коментара срещу всички несъгласни с ГРОБ!После идват истинските читатели и коментарите в полза на ГЕРБ се оказват малцинство ...Цецо пак ни манипулира, ченге червено и долно!

51

Анонимен

преди 13 години

Etnicheskiqt mir zastrashen kakto nikoga prez poslednite 20 god.Reakcionnite sili vijdat opora i podkrepa ot politikata na gerb

50

арсенал

преди 13 години

не е ли вярно че комунизмът унищожи държавата..казвата че е било хубаво защото са ви карали да го казвата а измислените братушки са по долни от нацистите.защото когато уж освободиха европа те почнаха да убиват жени когато войната бе свършила

49

ОСТАВКА

преди 13 години

БОЙКО КАТО СЕ ПРАВИ НА МЪЖ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ПАК КАКВОТО НАРОДА КАЖЕ ТОВА ЩЕ Е !!! ИЗБОРИ 3 В 1

48

wiktor

преди 13 години

Ще му бутат шпека на бате Бойко ;)

47

аз

преди 13 години

господа искайте вот на недоверие по селскоктопанската политика на ветеринарчето защото *** навсякъде . Първо със шпа от Турция ,после соята в стандарта Стара планина, после пилешкото , после агнешкото на парче ама не и за него , сега бактерията в зеленчуците , да не говорим за лъжите и далаверите с колите на ветеринарите които Сашо Диков му показа по Канал 3 ,сега пък иска да затрие Селскостопанската академия големия учен разкарайте го да не разсипе и малкото останало не раграбено от мафията

46

Анонимен

преди 13 години

БСП и ДПС поискаха предсрочни парламентарни избори наесенБСП и ДПС искат избори три в едно през есента. Това стана ясно от думите на представители на двете партии след преговори за внасяне на вот на недовире към правителството на Бойко Борисов. Председателя на социалистите Сергей Станишев съобщи, че тезата, че това правителство е изчерпано е обща и целта на вота на недоверие ще бъде предсрочни парламентарни избори още през есента. Припомняме, че вчера в интервю за Mediapool лидерът на БСП не отхвърли варианта партията му да се коалира с ГЕРБ след евентуални предсрочни избори и уточни, че това може да стане само при ясни правила и на базата на програма.Днес Станишев заяви, че е възможно внасяне на вот за конкретна секторна политика и след това - вот за цялостна политика. До момента от ДПС са заявяват, че са готови да подкрепят вота на недоверие ако той е за цялостната политика на правителството. Според Станишев има съгласие с ДПС по възможните теми на вота и е по-добре първо да се проведе вот по определена тема като например провала на правителството в антикризисната политика.Станишев каза още: Най-актуалната тема от моя гледна точка е провалът на правителството в антикризисните политики, това засяга провала в икономиката, защото българската икономика твърде бавно излиза от кризата, ако изобщо излиза, вътрешният пазар е стагниран, хората обедняват, безработицата продължава да расте, двойно се е увеличила за две години и това най-много засяга и удря всеки български гражданин. Всеки вот ще бъде към министър-председателя.От ДПС заявиха, че ще преценят дали да има вот на недоверие първо за сектора на изпълнението на антикризисните мерки и след това вот на недоверие за цялостната политика или направо вот на недоверие за цялостната политика. Зам.-председателят на партията Лютви Местан беше категоричен, че подобно на БСП и ДПС искат избори три в едно наесен.

45

Анонимен

преди 13 години

dolu gerb

44

Бойко Борисов

преди 13 години

Здравейте, компанията!Има ли тук черявени и сини форумни циркаджии?;)

43

то

преди 13 години

бойко сам им повишава рейтинга с тъпните дето ги твори и говори

42

БРОЙКО

преди 13 години

ЧУДНО ЩЕ Е ДА СИ ИДАТ, НО НЯМА НАЧИН. АТАКА И СДС ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА И НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ПРОТИВ ГЕРБЕРИТЕ, БОЙКО ПЪК ЗНАЕ, ЧЕ ЩЕ ГО ИЗДУХАМЕ И ДА НЕ ЛУД ДА ИДЕ НА ИЗБОРИ. ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО.

41

Анонимен

преди 13 години

След Тиквата и Ченгетата, Станишев ще ни се стори идеален за Премиер!Просто ГЕРБ са толкова зле, че и смотана опозиция като БСп е с по-добри идей за управление!Мъка, мъка ....

40

един от Осло

преди 13 години

Немога да повярвам колко са загрижени комунистите и турците за бъдещето на България.....Само , че ми се иска на следващите избори да видя откъде идва финансирането на предизборните кампании на всички парии.Не се ли замислиха комунистите и турците , че в период на глобална финансова криза, една политическа криза в България , ще влоши финансовата стабилност, която едва се крепи в момента.А ако има парламентарни избори нека ГЕРБ спечели с пъно мнозинсто и тогава няма кой да спва икономиката!!!!!