58

Плюшкин

преди 13 години

Имаш право, защото ако човек не оказва съпротива на полицаите, не трябва да се бие! Това е странното и при Цонев и при други? Но относно случая, с докторите, мисля че случаят макар и отвратителен според желанието на майката, тя си го е убила сама, с искането за аборт, а не за раждане? А това, сега става проблем и за докторите и за всеки от нас, защото вече няма да вярваме на тия неща? Добре ще е, да си вършат съвестно работата докторите, но и абортиращите да са наясно какво точно искат?

57

5678

преди 13 години

Бе те и трите са едно и също, защо се повтаряш?

56

еееее

преди 13 години

Сега какво, чудя се да му дам нещо да яде ли, да пие ли?, както и В кофа ли да го давим, какво да правя?", както и Надявам се докато ми мине смяната да си замине то." Как да не го оставиш човека на поста директор в БЪЛГАРСКА болница

55

1234

преди 13 години

тук пишат само комунисти, *** и ***. само около 1-2% са нормално и трезвомислещите хора в този форум

54

Божеее

преди 13 години

Да оставят лекарите на мира. Да се погрижат да намерят СРС-та за невинните Маргини.Та, казвахме, 100 милиона?

53

ариец

преди 13 години

Искам да чуя СРС -тата на ченгетата когато си говорят с дилърите на дрога и крадците на автомобили.

52

Джугашвили

преди 13 години

и аз и жена ми изгубихме дете преди 3 месеца, затова не симпатизирам на лекарите - изикът им крайно брутален, а некомпетентността им е правопропорционална на алчността им. Но ако питате мен това си е било просто аборт, на забременяла тиинейджърка, която е била разконспирирана и след това е хвърлила вината за аборта върху докторите. А това със СРС-сетата уби рибата! Колко ли хора в същност са подслушвани?! Сега искат да ни убедят, че видиш ли колко е полезно да се подслушват хората!

51

do n.42

преди 13 години

Ok,pich...mnogo si otvoren.....A kakvo glasi zakona za ubiistvo,a?????????

50

Плюшкин

преди 13 години

Правилното е, докторите съвестон да си изпълняват задължението и да се стремят да се роди и оживее детето! но, когато една майка иска да абортира и да си махне бебето като плод, тогава тя е виновната. тя не го иска, иска да го убие. Докторите и да го спасянт и да го убият вече е второстеппенно, макар и гнусно и отвратително? но нима майката го е искала? жена, която си убива бебето, не е ли сама виновна за това? Тя има право, защото му е майка. Но защо докторите да страдат от това?

49

Гражданин

преди 13 години

Драги форумци, нима не осъзнавате, че Цв.Цв. прекрачи всяка граница.Ако лекарите са виновни, нека си понесат наказанието, но не той е човека, който ще реши това.Защо е нужно да се унижават четирима лекари, като им поставят белезници пред пациентите.Миналата седмица двама други лекари прекараха 48 часа в ареста по подозрение, че са написали фалшива диагноза на момче, оплакало се, че е бито от полицаи.Малко бяха битите хора в Кърджали, ареста на Николай Цонев, нахлуването в дома на певеца...

48

uha

преди 13 години

...и си чакаш 3 седмици в Австрия за да ти погледне кръвното семейния ти лекар.А картичка ти праща за търпението,а не както тук кихнал и иска и лекар да ги гледа.Когато се научете да уважавате медиците,тогава може и да получавате адекватно отношение.Дотогава се обърнете към врачки и баячки,а може и към Вожда ви-той нали е Супермен ;-))Може и вече да се е уредил с гсм за 10000 лв

47

Калин

преди 13 години

съшият по всяка вероятност е разследван за стопански престъпления, но само употребения език е достатъчен.. !!! индивиди употребяващи подобен език .. не могът да се нарекът .. специалисти.. още по малко лекари!!!!!!!!!!!

46

наясно!

преди 13 години

Абе, ***, новородено мъртво бебе може да има МУСКУЛНИ СПАЗМИ! Това не е живот, но е част от СМЪРТТА!

45

некъв читател

преди 13 години

Цялата история е съшита с бели конци от ченгетата, пич, не се пени толкова, някои имаме акъл и способност за критично мислене... Що се отнася до 200-те милиона - щом си пожелаваш 200 мил. държавни пари да се харчат за подслушване, ходи се прегледай за Стокхолмски синдром... А "благопожеланията" сметам да ги отминем, боли ме фара за некъв форумен драскач...

44

Анонимен

преди 13 години

Само ви напомням да внимавате какво пишете във форума. Може да няма пари за здравеопазване, образование, култура, пенсии и т.н., но 100млн. за подслушване има.

43

5555

преди 13 години

България - повръщнята на земята. убийците ни са легализирани като лекари. доктор в България = на мошеник и убиец. безскрупулни същества. НАГЛИ, ДОЛНИ И ПРОТИВНИ. гледат на пациентите си като КАСИЧКА НА КРАКА. мошеници долни. не съществуват такива думи за да опиша гнусната ни държава и 90% простия народ в нея.

42

Анонимен

преди 13 години

Жалък глупав народ, това сме ние! Много от Вас четат ежедневно за убийството на млади хора които стават по дискотеки и пътища и не им пука, но тук за някакво *** с увредени органи, за което са се погрижили както трябва!!! ще се скъсате от плюене и вживяване.....жалка работа. Интересно като се докаже, че не е било жизнеспособно дали ще се почувствате виновни за дето сте плюли хора, които са СТО пъти над вас и са дали живот на десетки деца?! Не, защото тук няма никой достойнство!

41

bahti i glupostite

преди 13 години

Vsichki vidiaha na interviuto kak pozira tozi "doktor"...Na zapisite se govori,zashto bebeto ne e postaveno v kuvioz,a izostaveno...i posle vav frizera....Kak moje da e ostaven na svoboda,a na vsichkoto otgore i ostava n posta,kadeto e znael za kakvo stava vapros?!A inache iskate ostavkata na ministara,koito triabva da obira ***,zaradi takiva kato tozi "doktor".Ne moga da poviarvam....Sledstvieto ne moje li da go ostsrani?!.Bahti i izmislenata darjava!!!Da ne ti se nalaga da hodish v bolnica

40

пич

преди 13 години

Чл. 72. (1) При изпълнение на служебните си задължения полицейските органи могат да използват физическа сила и помощни средства само ако те не могат да бъдат осъществени по друг начин при:1. противодействие или отказ да се изпълни законно разпореждане;2. задържане на правонарушител, който не се подчинява или оказва съпротива на полицейски орган;3. конвоиране на лице или при опит то да избяга, да посегне на своя живот или на живота и здравето на други лица;4. (доп. - ДВ, бр. 98 от 2008 г.) оказване съдействие на други държавни органи или длъжностни лица, включително на контрольорите на Европейската комисия, на които противозаконно се пречи да изпълняват задълженията си;5. нападения срещу граждани и полицейски органи;6. освобождаване на заложници;7. групови нарушения на обществения ред;8. нападения на сгради, помещения, съоръжения и транспортни средства;9. освобождаване на незаконно заети обекти, ако им е разпоредено от компетентен орган.ДА ВИЖДАНЕ ПОСОЧЕНИТЕ ПО-ГОРЕ ОСНОВАНИЯ ДА СА БИЛИ НАЛИЦЕ ПРИ ЛЕКАРИТЕ, ЗА ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ БЕЛЕЗНИ. НАРУШЕН Е ЗМВР,а отговорст от полицаите за начина на арестуване няма да има, защото медийната пропаганда е зад тях.

39

Колт

преди 13 години

Правителството не ми е любимо. Позицията ми по повод безобразията на Цуцо в случая е ясна и непротиворечива - това, което направиха е недопустимо. Но и фактите показват друго - никой не е оспорил извадените в медиите СРС-та. Даже и доктора не отрече, а едва ли не е чел писанията. А от тях е повече от очевадно, че бебето е имало жизнени показатели. Не си мисли, че това е единствения и първия случай. Подобни случаи се раздухаха наскоро и в Италия и в Австрия. И двете страни обаче експертите са абсолютно категорични, че след като ембриона или бебето (както искаш го наричай) има жизнени показатели (независимо от увреждания, малформации и т.н.), той се смята за жив човек и по отношение на него се полагат всички необходими грижи за запазване на живота му. Така че не ми се слушат глупости и всякакво изопачаване на истината. Разговорите са достатъчно ясни, защото мъртвородено бебе (пък било и след аборт) НЕ МОЖЕ ДА МЪРДА!