27

Анонимен

преди 13 години

Айдеее надигнаха се БСП.Като никой не беше тикнат зад решетките и надигнаха глава.Явно не са виновни щом няма осъден досега.Но дори и да мине вот кой ще дойде и какво по-добро ще предложи?А и от Европа следят нещата искат ли ще сложат друг на власт.

26

мрънкащ

преди 13 години

тия вечно ще страдат за времената, когато за мрънкане се влизаше в затвора.....

25

гаргалчо

преди 13 години

Що са му увиснали бузките на тоя Сергейчо бе?

24

Irina

преди 13 години

A tuk sledish li upravlenieto na GERB, tapo e kogato vednaj kajat edno sled malko drugo, po nqkolko pati smenqt resheniqta, tova na nishto ne prilicha.

23

мончо

преди 13 години

По-големи *** от вас незаконите *** в Испания няма.Миячи на ***.*** ей тва сте вие.***.

22

Анонимен

преди 13 години

СерГей не може да стъпи на малкото пръстче на Бате Бойко!

21

Анонимен

преди 13 години

Милия Гейчо - вижда че с кариерката му е вече свършено, а е още толкова млад. Не му се потъва в забвение. Но ще трябва :))))))

20

Спонги

преди 13 години

И на мен ми е неприятно да призная, че комунистите реагират по-бързо от сините на които симпатизирам. Аз лично очаквам искане на Вот на недоверие и от Синята коалиция. Много плахо М.Димитров и Ив. Костов критикуват очевидно неадекватната политика на ГЕРБ. Аз не искам хората за които съм гласувал да подкрепят този Кабинет!

19

Lehr

преди 13 години

Това ще има предизвестен резултат - но ще се потвърди кои политически партии подкрепят правителството.Ама то се знае кои.

18

Гошо Тъпото

преди 13 години

Яааа,Станишката много.....потъмнял и очите му някак.....изцъклени;да не е....заварявал цяло лято и да се е....осветил,или....освестил след дългата ваканция.

17

doncho

преди 13 години

az jiveq v ispaniq no postoqno gledam bg televiziq tuk takiva utrepki kato tova *** STANIHEV ima mnogo v zatvora taq komunisti4eska zgan mrasna ZA BOGA BRATQ NEI BQRVAITE TE SA PROKALNATI

16

Анонимен

преди 13 години

Никога не съм виждал такова драпане за властта като при Гейчо. Това неговото вече е патология.

15

баси

преди 13 години

Ей мноо прости гербери имало тука ве.

14

Благоевград

преди 13 години

в-к Струма и редактора Кр. Евлогиев са марионетка на едрия финансов капитал, създаден с парите в куфари. Красимир Аршинков пък отговаря за охраната на парите на ОК на БКП и ОК на ДКМС Благоевград, поверени на Атанас Пашалиев, Красимир Марков и група офицери от ДС. Откровено подкрепя бившите кадри на БКП, свързани с ограбването на държавата и техните представители в региона Иван Тодоров, Росен Плевнелиев, Николай Галчев, Методи Калъмбов. В агентурно отношение отговарят пред ген. Димо Кръстинов, член на групата на ген. Гоцев. Методично са на отчет при проф. Воденичаров и проф. Бехар. Последните отговарят за вграждането на агентура на КГБ в съдебната система, прокуратурата и МВР в РБългария и прокарване на геополитичаската стратегия на КГБ и МОСАД по националните въпроси.

13

Иво

преди 13 години

Хамстерска работа...

12

anonimen

преди 13 години

До N2.Пише се "***" .Научи се да пишеш за неща който разбираш.

11

alex

преди 13 години

Станишко.... като беше на власт и ако имаше същата тази "заинтересованост за България" щеше сам да си искаш вот на недоверие... Или чакай да помислим малко, ти всъщоност беше с мандата на Доган и ти никога не си имал правителство...Червена ***... Знаеш ли как ще си го преместят от единия в другия, както каза колегата по долу и другаря Борисов, и другаря Цветанов... и всички останали 90% от населението, които не могат да те понасят...

10

Благоевград

преди 13 години

в-к Струма, както и Главният редактор Кр. Еврогиев периодично получава средства от висш служител на Агенция митници и от Николай Галчев, чиято фирма Галчев инжинеринг груп АД е собственост на ген. Димо Кръстинов.

9

Klo

преди 13 години

Що не вземе СерГей да си ходи в Русия, там няма да му мрънка никой... само ще го.....

8

vini

преди 13 години

Помислих си че чи дойде малко мозък през лятната почивка но съм се излъгал.Крайно време е да замлъкнеш .Оставете правителството да работи за разлика от вас то работи.