94

Bam-Bam

преди 14 години

А ако проведа изследването избирайки 60 пенсионера и 40 *** няма и до 2.5 да стигнат.....

93

ПОЛИТИЦИ ПРАСЕТА

преди 14 години

Много им е таз оценка ... аз бих им дал СЛАБ 2

92

ВЪТРЕШЕН ГЕРБЕР

преди 14 години

Понеже не искам да навлизаме в безполезни спорове. Само ще те попитам: Какво хубаво нещо направиха за нас американците или пък западна европа? Дали не се държат с нас като с някакви жалки роби как мислиш? А това че Русия е слаба за първи път го чувам. Моля ти се отиди да го кажеш на *** Обама така ще може да спи спокойно тая вечер поне.

91

j

преди 14 години

A NA PREDISHNOTO PRAVITELSTVO KOLKO MU POSTAVIATE?

90

Анонимен

преди 14 години

Така си е! Ако целта ни е тотално съсипване на българската икономика, тотално обедняване и оскотяване на народа, така е! Чудесно се справя правителството на Боко и наистина вече се чувства!

89

Анонимен

преди 14 години

народът е гей, като Серж........ докато не си начука някой червен и зареве от мъка и кеф.........

88

Честен частник

преди 14 години

Изкарването на мандата и неодобрение или одобрение са две различни неща! И при 8% одобрение, каквото имаше Станишевото правителство си изкараха мандата......Жалко е ,че народа е лумпенизиран и изобщо не може да види какво действително се случва в момента.А то е- че се справяме доста добре и вече се чувства!

87

николай

преди 14 години

България винаги е била със силните ,но на деня и затова е в това положение

86

глас народен

преди 14 години

Лошо Борисов,лошо.Прав е Дянков,като каза,че който много говори,малко работи.

85

На изборите

преди 14 години

На изборите, не знам, но ако така върви, ще го бие народа на площада, публично ... И не в преносния смисъл ...

84

Анонимен

преди 14 години

чудно ми е, същите социологически агенции каква ощенка даважа преди 2-3 години за предишното праветелство? Ако за сегашното оценката е 3,34 то за предишното би трябвало да е - 10, да ама - не На платени социолози не вярвам, за пари без всякакви скруполи същите социолози ще твърдят,че за Гоце и компания оценката е 5.56, дори 6.00, ама кой ще им вярва.

83

АЙШЕ

преди 14 години

След един месец доверието ще бъде 2.00/слаб/ Хората са готови и на гладни стачки ,че от това по лесно няма. Просто защото вече няма и какво да ядем. По не ще отчитаме дейност само че не пред Бойко а пред Европа. Добре че го има този интернет че можем да пишем и да ни се чуе гласа чак на другия край на контитнента. Не го е срам да държи тютюнопроизводители и животновъди без пари цяла година. Дано му приседнат всички лихви и прочие............

82

ВЪТРЕШЕН ГЕРБЕР

преди 14 години

До 79: Абе нещо не те разбрах какво искаш да кажеш. Може би защото използваш турската азбука.

81

ГЕРБер

преди 14 години

С основание комунисти и турци злобеят тук, повече никога няма да видят власт!;)

80

николай

преди 14 години

гледаме и виждаме ,че само българите са овце другите народи протестират и се борят за правата си и следят къде отиват техните пари от данаци ,а ние гледаме да щипнем нещо аванта и си мизеруваме и си кротуваме

79

Анонимен

преди 14 години

Бойко е единствен от предшествениците си, на който му пука за народната любов, но не за да и отвърне подобаващо със същото, а от най-обикновено човешко тщестлавие !!!

78

до ВЪТРЕШЕН ГЕРБЕР

преди 14 години

ВЪТРЕШЕН ГЕРБЕР, Объркал си рейса, пич :)1. Щатите не пеят в хора наречен ЕС.2. Турция ще види ЕС през крив макарон.3. Русия е чудесна страна, но я управляват само мародери, а народа е по-зле и от нашия. Водка до насиране и толкова. 4. Набийте си в тиквите, че България трябва да е със силните, а това са Щатите и Западна Европа. Русия не е опция. 5. Ако има нещо читаво в това правителство, то е външната политика. Ти точно нея не харесваш :)

77

Анонимен

преди 14 години

Po dobre Rusia Ot kolkoto koito i da e kolega,sig za tova Bulgaria e sega na tova nivo vseki da se gavri s nas smeshnik!

76

brigante

преди 14 години

и дипломата му е с този успех:)

75

Анонимен

преди 14 години

На канадска борба.