26

Анонимен

преди 14 години

Курса на Герб е Курса на Северна Америка.Планът "Ран-ът" минава към съществената си част.За съжаление сме бесилни да го спрем.

25

Speedy

преди 14 години

Nikoga ne sum pisal komentar na statii tuk, no tova veche e mnogo grubo da ni podslushvat i da ni sledqt kude e lichnoito prostranstvo?Kude e svobodata? pitam az... ot edna strana e hubavo, no e protiv demokraciqta tova koeto pravqt

24

TANKIST

преди 14 години

LOSHOTO E CHE NARODA NQMA GLAS .. V DRUGI DEN MOJE DA PRIEMAT ZAKON DA NE SLUSHAME ZAPADNA MUZIKA ILI DA NE IZLIZAME PO ULICATA SLED 10 4ASA I KVOT I DA PRIEMAT SHTE MU4IM KATO KRAVI I OVCE

23

Zeitgeist-ve-4YK

преди 14 години

ЕЕеееее аз като си пусках гласа за Герб нямах представа че искат така да ни изцакат.Даже не знам как ще го приемат този закон който е противоконституционен!!!! Никой няма право да се рови в личния живот на хората какво е това следене ай не искам да ставаме америка!!!!То верно че Евросъюза си е направо като един супер американски щат ама тез вече прекаляват.Кви са тез хора дето все искат да контролират масите и да ги подлушват що за психопати са тези хора..... :( :(

22

Анонимен

преди 14 години

Ще се почнат едни шантажи и едни преследвания сега , бетер комунизма ще станем.Дано не издържи дълго време тая дивотия.

21

Танчев

преди 14 години

Предлагам РЕКОМУНИЗАЦИЯТА да бъде пълна. Отворете Белене и Скравена и натикайте там инакомислещите, тези които не са съгласни с Курса на Партията ГЕРБ. Срам за БЪЛГАРИЯ!

20

R

преди 14 години

АЗ СЪМ ЗА, ТРЯБВА ДА ПОДСЛУШВАТ ВСИЧКО И ДА СЛЕДЯТ ВСЕКИ, КОЙТО ИМА ДА КРИЕ НЕЩО ДА СИ МИСЛИ. СТИГА ПРОСТОТИИ И ГЛУПОСТИ, КАКВО ВИ БЪРКА-ПОРЪЧКОВА ЖУРНАЛИСТИКА,САМОЗАБРАВИЛИ СЕ БАНДИТИ, НАГЛИ ПОЛИТИЦИ, А ВИЕ МИ ГОВОРИТЕ ЗА СВОБОДИ, ТО ДЪРЖАВАТА ЗАГИНА , КАКВА ПО-ГОЛЯМА СВОБОДА ОТ ТАЗИ.

19

НЕ на Комунизма

преди 14 години

Бойко, накадърни мутро-милиционерино, *** си с мир, нищожество

18

Анонимен

преди 14 години

Още нищо не сте видели от мухобойко тепърва ще му сърбаме попарата на това некъдърно комплексирано ченге.

17

TANKIST

преди 14 години

ZA TAKOVA NESHTO TRQ SE DOPITAT DO XORATA S REFERENDUM .. TVURDO PROTIV SUM TEZI GLUPOSTI !!!

16

Васил Стефанов

преди 14 години

Много противоречив казус. Лично аз съм повече "за" тези ограничения. Смятам, че ограниченията на личното ми пространство от такова естество не е най-големия проблем в момента. Е, да, ще се съобразявам какво пиша в "интерната", но и до сега не съм извършвал нещо противозаконно. Лошото е, че това е принципен въпрос и не е демократичен като подход. Интересното е как службите ще го използват.

15

:))

преди 14 години

Като чета коментарите и си мисля, че половината пишещи са мафиоти, ръководещи бизнеса си чрез интернет. А да следят моята кореспонденция ако искат. Що не отидете в демократична америка например да видите там как стоят нещата и после да пишете за милиционерщина. Държавата гъмжи от бандити вие се притеснявате за порното на служебните PC-та :)))

14

Анонимен

преди 14 години

1984

13

ангел

преди 14 години

"Коалиция за България" и ДПС, които на няколко пъти опитваха да прокарат безконтролното следене в интернет при управлението на правителството на Тройната коалиция, също обявиха, че законът нарушава конституцията и основните човешки права" - БЕЗ КОМЕНТАР! сега се сетиха, че нарушавал права! а когато бяха на власт, не нарушаваше?! тия ни имат за *** - и по-лошото е, че май са прави! *** сме, щом още не са избити с камъни!

12

Nick

преди 14 години

Това е изключително скандално защото и в момента има голямо и безконтролно следене в интернет, а като го узаконят не ми се мисли какво чудо ще е. Държавна Сигурност е във вихъра си! Колкото и да не съм харесвал Иван Костов преди, той се изказа категорично против това следене в интернет - днес в парламента !

11

student

преди 14 години

Всички свободи ще ни вземат !!! Нека да улеснят достъпа - със закон да сложат максимален срок за получаване на данни и разпечатки, но достъп в реално време .... това вече е прекалено. Ако на Пешо оператора на софтуер му се прииска да чуе съседа Гошо с кого говори кой ще го спре ?

10

Анонимен

преди 14 години

Абе, Цветанов, ***, шефът на фирмата получава разпечатка на разговорите на СЛУЖЕБНИТЕ телефони, не на личните! И с пълно право - той плаща сметката, той има информацията. Ако служителят иска да говори лично по служебния телефон това си е негов проблем и той си решава дали това да стане достояние на шефа като проведе личен разговор. Ако шефът получава данни за личните разговори през ЛИЧНИЯ телефон на служителя - тогава да, това е намеса в личния му живот. Нещо да не ти е ясно?

9

Бай Григор

преди 14 години

Е те сега може и "червен терор" да въведат.... айде дайте пак Скравена и Ловеч..... , че и на анонимни доноси казаха че ще обръщат отговорно внимание...

8

ДЕДОТО

преди 14 години

Решени сме с другарите от партията да положим изключителни усилия, за да се гарантира действителната независимост на съдебната власт и подчинеността й само на закона; за да стане тя по-прозрачна и отговорна, за да бъде осигурен равен достъп до ефективно правосъдие за всеки български гражданин. Най-сериозната заплаха за демократичните норми и практика безспорно е осезаемото влияние на организираната престъпност във важни структури на държавата и обществото. БСП !!!

7

Лошо, Седларов!

преди 14 години

Демокрацията свърши. Милиционерщината се завърна. Нищо нелогично - все пак ни управляват милиционери.