19

sasho

преди 15 години

Абе ти си поредният болен мозък.После друг ти бил агресивен виж се...ти си някой 40 годишен девственик,най вероятно плешив шкембо,който спи още с майка си,и по този си агресивен начин избиваш комплекси.Моля те не си мъчи главата да мислиш и пишеш по форумите.Достоен си за съжеление....

18

desify.blog.bg

преди 15 години

Не говорим за бездомни животни. А дори те честно биват хранени от нас, хората, със сурово месо. След което е въпрос на време да минат на ..човешко месо. Но е факт и че безстопанствените животни трябва да се прибират в приюти. И да, и аз съм от Варна. Но за съжаление положението е такова не само в този град.. Мерки трябва да се вземат. Но не по описания в статията начин. Смята се, че хората сме една идея по-висши от животните, защото имаме свободна воля, защо тогава я впрягаме в това да убиваме за удоволствие.. това дори животните не го правят.

17

Anonimen

преди 15 години

ра 7 и 8 са точно от тези болни от бяс крокодили и студенокръвни мутанти,които трябва да бъдат изтребвани още в змийската им утроба преди да са дали своя принос в замърсяването на човешкия геном !!!!!

16

преди 15 години

Знаете ли, сега очаквам да наскачат разни хора и да почнат да обясняват как в тзаи страта, те хората не са защитени, а ние с животните се занимаваме... Обаче, уважаеми дами и господа, ако децата от малки не се научат да уважават живота, без значение е дали става дума за човек или животно, не очаквайте, че е идн ден ще уважават и хората. Защото днес ще научи детето, че няма нищо лошо в това да ритне уличното куче, но утре това дете ще нападне човек, защото "го дразни"! И тогава някой ще нададе вой, че вече нямаме милост, че всеки гледа само собствените си интереси и т.н. Да, обаче възпитанието започва в детството! И ако като дете не са те научили на уважение, просто няма как да стане!Не ви казвам да си приберете бездомните кучета по къщите, защото знам че това няма как да стане, но поне когато сте на улицата не изливайте гнева си върху тези беззащитни животинки, чийто единствено престъпление е, че са ***, защото ако бяха с порода със сигурност щяха да си намерят стопанин и за тях щяха да се полагат грижи! Особенно съм възмутена от хора, които твърдят, че обичат животните и дори гледат животно, а в същото време на улицата ритат уличните кучета, ей така за удоволствие! Животните били диви, били опасни, а ние? Нима понякога ние не сме много по-жестоки от тях?!

15

преди 15 години

Абе пак някои хора гледат да им се отпуснат пари, които да прилапат без нищо да се свърши, кого аджеба лъжете?!

14

преди 15 години

Много си злобен и агресивен! Кой знае как насъскваш мастията си по хората! Споко, ще си намери бренекето или отровата!

13

преди 15 години

На бездомните кучета мястото им е в кучкарника , или да бъдат създадени места кадето да се отглеждат и които иска да си вземе куче да ходи там, а не да се разхождат по улиците да хапят хората и после разни природозащитници да разправят че бездомните кучета били невинни и безобидни животни.Защото има хора които получават по 1600 евро заплата от европеиски фирми и фондации които , когато някои подаде сигнал за определн район че има опасни кучета и кучкарите дойдат и ги преберат в кучкарника , тези хора които получават тези пари отиват и ги вземат от кучкарника и пак ги пускат там откадето са били взети.И няколко пъти в седмицата обикалят и ги хранят тези бездомни кучета.На тези хора неим пука че кучетата хапят жени деца и т.н тях ги интересува да си вземат парите които им дават тези фирми.Каде в някои голям еврпеиски град има такова нещо като бездомни кучета които се мотаят из централните и обществени части на града.

12

gogo01

преди 15 години

И в Велико Търново е така,истински кошмар са кучетата особенно вечер по кварталите.не-можеш да си пуснеш детето навън,и не само него.и аз бих ги запуцал с двуцевката.

11

Ram

преди 15 години

Да не си заразен с бяс? Предлагам ти да се гръмнеш, ако не искаш да се мъчиш още от гадните си мисли

10

Даола

преди 15 години

В хаоса, който е настъпил, първата грижа трябва да е за хората - после за животните.

9

..

преди 15 години

"- куче, залято с киселина. " dano toq koito go e zalql poluchi syshtoto nakazanie ..samo ako go znaeh koi e, nesymneno shteshe da si go poluchi..

8

преди 15 години

Когато накажат стопаните на псетата, които изядоха жена в с. Недялско, ще повярвам, че има смисъл от тея глупости-до тогава Killing the fucking shit!

7

fgg

преди 15 години

мамицето ви гадни зоофили, под ножа заедно с бездомните ви ***...

6

преди 15 години

Това "четири лапи" ми звучи като депутатска организация-граби с 4 лапи, ***!

5

преди 15 години

Трябва да има сурови наказания за мъчителите, както е навсякъде по "белият" свят!

4

преди 15 години

В тая турска провинция се извърпва целенасочен геноцид на един народ, тея тръгнали да пишат за правата на животните?! Не смятате ли, че докато не заживеем като бели хора, няма да ни грижа и за животните?!

3

hehe

преди 15 години

То на такива садисти животът им го връща , тъпкано , рано или късно

2

pit bula

преди 15 години

parvo ni triabva zakon za xorata .ta da mogat da vlizat politicite i banditite v zatvora pa posle kato se poopravim 6te pomislim i za ku4etatai da dopalna v priutite za ku4eta dnevnata razkladka na edin pes e v pati pove4E ot kolkoto na edin pensioner v BG.sas45G.trudov staj

1

преди 15 години

какви животни бе? Във Варна ще ме изядат барабар с дрехите нощно време *** организирали се на дружинки. Разни бесни кучета хапят деца. Какво сте се застъпили за тези улични ***? Къде в Европа се скитат бездомни кучета по улиците на Лондон , Гьотеборг, Париж....??!?!