54

Кошмар

преди 1 месец

Голям позор за Великия диктатор,не може да опази границите си

53

Нане

преди 1 месец

Последни издихания на хохлите... Това е най голямата мълоумщина, която можаха да измислят господарите им от кравария.... ===)))

52

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

И какво като Ръсия е голяма държава, като в Сибир се говори на китайски, в Курск на украински? Демографията е такава, че Русия вече няма хора да е руска.

51

Анонимен

преди 1 месец

ЕС да прати елитни трансове, които ще сплашат руснаците, кат не са трансфоби.

50

Анонимен

преди 1 месец

Хвърляй атома, Владимире! Отдавна трябваще ядреното слънце да изгрее над Kиев. Ядрен дъжд да вали над Наркото и прислугите му. Приключвай ги тия идииоти завинаги!

49

Обаче

преди 1 месец

Трябва да споменете и Възстанието на Пригожин от миналата година

48

Анонимен

преди 1 месец

1 милион укроопи са при Бандера. 1 милион укро вдовици правят дъллбоко гъррло по Европистан. Украйна приключи отдавна!

47

Анонимен

преди 1 месец

Мале тия, ако настъпят яко ще трябва да хрантутим и руснаци.

46

до 44

преди 1 месец

Тъпутин е изрично предупреден от САЩ да не използва ядрено оръжие, както и да не навлиза директно в Киев а да почне от края и да се види докъде ще стигне. Засега тъпутин стигна до кривата круша.

45

Анонимен

преди 1 месец

Русофилчета, недейте много се пенявите, щото съвсем скоро Украйна може да стане ядрена сила. В Брянска област се намира най-голямото хранилище на тактически ядрени заряди в Русия, а тя граничи с курска област. Тогава ще ви се дръпне дълбоко назад русофилското говввно.

44

Така е

преди 1 месец

Ретроградния Меркурий играе много лошо влияние върху Путин

43

Курски руснак

преди 1 месец

В Курск вече заредиха яйца по магазините.

42

Анонимен

преди 1 месец

Парадокса е че от тази офанзива Путин може да извлече повече позитиви отколкото негативи. Сега вече ръцете му са развързани той може да използва дори ядрено оръжие, ще се изкара като спасител и защитник на Русия от западната агресия, ще показва на руснаците всеки ден колко жестоки са украинците и как те трябва да бъдат подчинени на всяка цена. Отделно може официално да поиска военна помощ от съюзниците си.

41

Анонимен

преди 1 месец

Очакваме с нетърпение референдума се преминаване на курска област към Украйна. Гарантирано 90% са "ЗА".

40

Анонимен

преди 1 месец

Украйна е надупчена като швейцарско сирене. Те тръгнали да нападат беззащитни бабички по селата. Зеленски щял да си върне територии като преговаря заради Куркс?!? Моля? Путин колко пъти ви каза,че с терористи не се преговаря? Украинците подпомогнати от полски, френски и чеченски наемници са ядрени терористи. Батальони от Донбас вече минират района. Нема да се върнат толкова млади хора. И то за какво? Нима третата световна война ще започне заради един клоун?

39

Анонимен

преди 1 месец

Тъпутин трябва да побърза защото американците направиха подмладяване и смениха дедо Байдън с Камала Харис, която ако иска и 20 години може да подкрепя Украйна, а тъпутин е с изтичащ договор

38

Маринчо Кожухаров

преди 1 месец

ПУТИН е най- големия враг на руските народи .....той е ЕВРЕИН и по майка и по баща и по дядо .....по голям враг е и от Горбачов и Елцин .........евреите които унищожиха СССР ей така без *** пушка ..В. В. ПУТИН е избран от СВЕТАВНИЯ ЕВРЕЙСКИ КОНГРЕС да доунищожи и разглоби руската федерация .......Всичмките командири на полкове , дивизии и армии на днешна Русия са от ЕВРЕЙСДКИ произход Руския народ е под ЮДЕО-хазарско робство

37

Анонимен

преди 1 месец

Президента Радев каза че щом над Курск се развява украинското знаме означава че е украински.

36

Смех...

преди 1 месец

ПУТИН СЕ О... С.... РА....ХАХАХА ....!!!!!

35

Глупости...

преди 1 месец

...на търкалета, публикувани от платени и ярко зависими ***.