49

Анонимен

преди 4 месеца

Шолц към Путин, а на снимката Путин. Ей, с Путин ставате, с Путин лягате.

48

СВЪРШИ ТЯ...

преди 4 месеца

УКРАЙНА ИМА ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ И МЕРАЦИТЕ НА РУСИЯ ВЕЧЕ СА ОБРЕЧЕНИ.ПУЙЛОООУ, СЕ ЧУДИ КАК СА ИЗЛЕЗЕ С ДОСТОЙНСТВО ОТ ТАЗИ ВОЙНА....ЗАЩОТО УЖ БЕШЕ ВТОРА СИЛА В СВЕТА.

47

Анонимен

преди 4 месеца

Че кой ти е искал тараторията бре Шолци ?

46

Angelov, Valve Corp

преди 4 месеца

Постулат на Ленгли:" Докато не се убие и последния комунист....."Постулат на Ангелов: Ти не мое да слагаш такъв стереотип поради три неща - Женевска конвенция, КХарта в Хага, задължения на НАТО към цивилно население" Заключение: Ще ядеш знаеш какво по Витман!

45

Анонимен

преди 4 месеца

Не сте желани шолцовци - Сорос да сте окупатори на България правете си съюз със Афроазиятските бежанци и ромите нали мрази те българите и не им давате права. Нато-Сорос вън от България.

44

Анонимен

преди 4 месеца

НАТО няма територии извън централата където се намира.

43

Ха-ха

преди 4 месеца

Путин не ви ще територията,иска ви мъртви,ако продължавате така!

42

Бирата

преди 4 месеца

Стане ли нещо заради тази Украйна много се съмнявам,че САЩ ще влязат в тотална война с Русия при положение,че руснаците избият целият им контингент от 3000 души в Прибалтика И с повече жертви са спирали войни и то с държави,които не могат да ги ударят на тяхна земяЧл.5 не чл.5 си е член на хартия Когато имаш Империя за съсед най-добрия член е да не му се репчиш.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Не само Германия, целия ЕС със санкциите срещу Русия, отказа от руска енергия, зелената сделка, васалното си положение спрямо САЩ, мигрантската политика, издигането на извращенията в държавна политика се постави в положение, при което единственото спасение е да се добере до ресурсите на Русия. А това може да стане само с победа на полето на боя, видя се че със санкции и хибридни атаки да се свали Путин не става. Затова ЕС трябва да се готви за война.

40

Анонимен

преди 4 месеца

Германия беше много силна, и зад нея стояха цяла Фашистка Европа и САЩ. Но планът Барбароса се провали.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Как е? Приеха ли Украйна на части в НАТО? Или и Украйна излъгаха?

38

Анонимен

преди 4 месеца

Войната в Украйна е загубена, и сега има опасност от разпад за НАТО и домино ефект, който ще бъде не само за Запада, а за целия останал свят, защото целият свят ще разбере, че хегемонът го биха, и хегемонът вече няма никакви възможности.

37

До 1

преди 4 месеца

Не Путин, а Горбачов.

36

Шолц

преди 4 месеца

Шолц го е казал много добре! Обаче! Тук възниква въпроса, откога Украйна е член на НАТО? Може би тайно са я приели в алианса? И затова Шолц говори така?

35

Анонимен

преди 4 месеца

В Париж до Айфеловата кула са забелязани пет ковчега с гипсови отливки на покойници, покрити с френски флагове и надписи "Френски войници убити в Украйна", има и много снимки в нета. Благодарение на бързата реакция на полцията са задържани трима души - българин, украинец и германец, които се готвели да заминат за Берлин с миниван. Въпросът е защо така болезнено реагира полицията, че така спешно се е задействала и защо ги е задържала? Какво е престъплението?

34

Анонимен

преди 4 месеца

Явно Не става въпрос за Украйна. Зеленски чете ли?

33

Патриот

преди 4 месеца

*** нещо се възпалиха :D

32

мак

преди 4 месеца

Само нато може да се разполага където си иска и да се меси където си иска. А шолц да си гледа собствена къща и да брани всяка нейна педя от нашественици.

31

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

30

народна дипломация

преди 4 месеца

Нацисткият внук вярва, че дипломацията е ефективна само от позиция на силата. Заблуда или злобна агресия? Дипломацията е ефективна, когато е народна.