44

4000

преди 6 месеца

УВОЛНЕТЕ Я! НЕМЕДЛЕНО!!!

43

бранник

преди 6 месеца

Фашизъм няма в България. То само така ви се струва.

42

!

преди 6 месеца

Професор Григорова е един от малкото хора в България, които наистина позанават Русия, това, което се случва там и тяхната култура и душевност. За съжаление брутална цензура се налага в образованието, а СУ като символ на образованието в България показва на какво ниво е то за съжаление. Сравнението с кирякстефчовците няма как да бъде по-точно.

41

ivailo

преди 6 месеца

Дарина Григорова няма да се притесни особено от тая декларацийка. Камо ли от евроатлантическите плъхове дето са я писали.

40

###

преди 6 месеца

Оставете руските фашисти да говорят, така ще им гледаме сеира! Навремето те забраняваха всичко което не беше одобрено от партията, а сега се тръшкат че нямало свобода!

39

Анонимен

преди 6 месеца

От "Постна пица", преминахме към следващото еволюционно развитие - "Тортата на фашизма". А вие си мислехте, че ще ви се размине? На никого не му се разминава, защото "Преходът" това е временна анархия и преход от една диктатура, към друга диктатура. Народът вече е узрял за реалността и трябва да приеме новата дясна, фашистка диктатура. Вече не е нужно да се лъжеме. Временната анархия на прехода се представя за "демокрация".

38

от БАН

преди 6 месеца

Тази жена е най-добрия специалист по руска история през последните 20 години в България и е професор в СУ. Вие каква очаквате да е? Новоизлюпена укрофилка? Хора с такива редки познания са национално богатство за всяка държава, вие какво искате, да я канселираме и на нейно място да сложим Чефо, или Маг Папазов, понеже хранят руснаците.

37

Българин

преди 6 месеца

Ако тази е историк, то аз съм извънземно! Най- обикновена нечистоплътна рашистка пропаганда , и просто трябва да се проследи пътят на копейките!

36

Аз

преди 6 месеца

Всяка гнусна копейка има претенции за свобода на словото. А аз как да получа моята полагаема ми се свобода на изказване във въпросният руски пропаганден сайт?

35

шестак

преди 6 месеца

Незабавно завръщаме на закона за защита на държавата и звеното за политически разследвания.

34

Анонимен

преди 6 месеца

Все повече заприличва на фашизъм. Тогава също властта е преследвала и унищожавала журналисти и общественици заради техните политически убеждения. Явно в България имаме министерство на истината и всички трябва да съгласни с властта. Ами не е така. Всеки трябва да има право на мнение.

33

Теодор Михайлов

преди 6 месеца

Тази да бъде уволнена, ако след това някой й даде работа, да го спукаме от данъчни проверки, колеги, трябва да се борим с тези явления в обществото, ако се наложи, нашите депутати да променят НКодекс, ще ги заселваме тези мислители умници в родния край на колегата Ивайло Мирчев.

32

Анонимен

преди 6 месеца

А за вицове кога ще започнете да затваряте???

31

Ахаха

преди 6 месеца

Тая кАмастника със сериозно "потекло" пак се е изказала. На кой му пука въобще за тая червена гнида? Че и оня, дето се отказал от българското име и си сложил руска река за фамилия я бил защитавал, аре чекмодана и марш за тъй любимата в блатная ...

30

Анонимен

преди 6 месеца

Да, да! Приемливи са само бълвочите на проф. Дайнов от НБУ.

29

паметници учени посл

преди 6 месеца

Все повече заприличва на фашизъм .

28

Анонимен

преди 6 месеца

Във въпросния руски пропаганден сайт дали има свобода на словото и дали са разрешени еазлични мнения?

27

Бено

преди 6 месеца

А некъпания Дайнов си развява, необезпокояван от никого, мръсната опашка.

26

щурмюргенвафе

преди 6 месеца

Гражданина имал право и да говори но после задължително ще да бъде бит.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Да бъде уволнена незабавно. Държавни пари за руска пропаганда няма да се харчат...