40

Анонимен

преди 7 месеца

Петков, да ама не. Върнаха ти се веднъж за направиш правителство и от тогава нищо в тази страна не се подобри дори напротив - цените продължават да хвърчат. ПП ти обръщат внимание само ако искат нещо от теб. През останалото време те плюят, тъпчат и наричат лъжец докато те самите продължават да служат на външни интереси. София ще е началото на падението им, което ще е като домино. След година или две няма да има вече ПП

39

Анонимен

преди 7 месеца

Терзиев също има топки - ама четири, щото си ляга с мъже. Дано спечели жената, стискам палци

38

Анонимен

преди 7 месеца

Васко Терзийчето е аватара на Станишев. Копи пейст във всичко.По добре Ваня Григорова. Губейки ще спечелим. Пременените Парашутисти се провалиха 2 пъти. Къщички за птички не са построили,но са с телефон, който им нашепва прави едно, прави две.

37

БориМечката

преди 7 месеца

в Неделя Зачеркваме ДС и Кликата им ЗаВинаги от Историята на България! да си Одат у родината САЩ - там са всичките К0мундета, от как Утрепааха Посленият си Демократ - Кенеди, Лека му Пръст Велик Лидер беше, но АнтиК0мунде и ЮдеюСемитМасоните му Свеетиха Мааслоото!!

36

:)

преди 7 месеца

Че гербавите са си ко.м.у.няги. Никога не са били десни. :) Освен на думи.

35

3333

преди 7 месеца

Троп с крачето ......искам! Класическа кифла умнокрасива.

34

Драгойчо Цолов

преди 7 месеца

Мачкай модерните цветнии ВАНЧЕЕЕ!!!

33

Анонимен

преди 7 месеца

Канадски ***, който уж бил харвардец, пък е Харвард не го знаят че съществува. Уж бил дистанционен, ама дистанционното му е на козяк.

32

Анонимен

преди 7 месеца

От къдя го изкопайте тоя комунист с куфарчета с пари Терзиев не знам просто?!?

31

Анонимен

преди 7 месеца

Ваня не я одобрих, но като се запознах по-обстойно с образованието на ДС синчето, с отказа му от публични дебати с опонента по ТВ ми сана ясно, че това момченце няма никаква подготовка. Той дори няма давършен престижен университет в бг, а някакъв платен. Сорри, жената е с доста повече опит и публични прояви от него. Тепърва да слагаме дечко, който да се учи на гърба на нас софиянци, мерси, НЕ!

30

Самозванци

преди 7 месеца

Самопровъзглавилите се за умно-красиви, а секретарката на Пеевски (сламеният Денков) продължи с наглостта да се самоопределят и като будители ме кара да гласувам като Андрешко и Бай *** май продължаваше наглостта на секретарката...

29

КицаКицааааа

преди 7 месеца

Трепериш Кица, свършва твоето време

28

Анонимен

преди 7 месеца

Дано спечели женската, има топки за разлика от другия и арменеца !

27

Анонимен

преди 7 месеца

Шизофрения, то комуниста е Терзиев, кво разправя тоя Кирчо?

26

Анонимен

преди 7 месеца

Българин лесно се лАже. Първо го метнаха, че Радев е натовски генерал, после го метнаха, че Ристьо-коминтерна е радикален антикомунист. Що сега и да не го метнат, че Васко Терзиев е бил черната овца в семейство от кадесари?

25

Призив

преди 7 месеца

Стойностните хора, които са в ГЕРБ и не са участвали в ограбвания и далавери да напуснат ГЕРБ и да подкрепят ПП. Това важи и за всички други партии, както и за БСП. Вярвам, че има стойностни хора, несъгласни с номенклатурните деца на мафията пробутвани там. Вие шанс срещу тях нямате, няма и да имате. За едното топло местенце ли сте там и малко парички? Подкрепете ПП за доброто бъдеще на всички ни и на държавата. Нека се обединим в общи инетереси.

24

Анонимен

преди 7 месеца

На Терзиев родата само ***, кви ги дрънкат кирчовците ?!?

23

Лява ръка-ДеСен джоб

преди 7 месеца

Сите сме ДеСни беее!!!!

22

Гербер

преди 7 месеца

Щом от Промяната са го ударили на молби значи Ваня наистина може да победи.Като върл гербер смятам да подкрепя Ваня,защото Баце каза че е по добрият кандидат.Баце винаги е прав!

21

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя е бах*ти *** ко*еле