82

Анонимен

преди 9 месеца

Всичко е внос, никаква храна не произвеждаш за нас. И то субсидирана от нас. Хубавата българска пшеница я изнасаш, а тук мешаш вноса с квот остане. Утре да ви няма, други ще дойдат, празно няма. И не забравяй, че си само наемател, а не собственик на земята, за да се разпореждаш като феодал с живота на хората в цялата държава.

81

Анонимен

преди 9 месеца

Поляците не било искали на украинците житото. Ми шом не го искат е може би защото поляците са със силно развито земеделие и най-вероятно си имат колкото за тях самите. На българския "производител" все му е виновен някой друг. Никой от вас ли в последните 20 години по улиците не е виждал разлепени листчета с телефонен номер и пише "Изкупувам земеделска земя"? Толкова ли не схващате, че е заради игри с техни хора в министерствата, за усвояване на пари от Европа?

80

Случаен минувач

преди 9 месеца

Унищожихме селското си стопанство с такива безумни "решения". Внасяме домати от Полша, дотам се докарахме. Полша, която е на 10 градуса географска ширина по на север от нас, с по-слабо слънцегреене. Праскови от Гърция, кайсии от Турция. Лук от Турция. Дини от Гърция. Ябълки от Македония. Къде са нашите, питам аз? Какво ни пречи? Ние сме южна държава, с достатъчно слънцегреене. Защо си унищожихме черешите в Конево, Кюстендилско? Определени като най-добрите в света. Сложили сме фотоволтаици там.

79

Случаен минувач

преди 9 месеца

Е извинявайте, но дори поляците, които са кръвни роднини с украинците, дори те не им искат житото! Нещо да ви говори това? Украинското жито е некачествено, пълно с гъгрици и други нечистотии. Освен това прави дъмпинг - подбива цените. Само че в Полша управлява правителство, които мисли за хората си. Мисли за фермерите си. Докато нашите фермери - кучета ги яли! Ама нали те ни хранят... Няма проблем бе, да фалират, ще внасяме храна от чужбина. Който е беден - да го духа, да мре от глад!

78

алоу

преди 9 месеца

Политическа арогантност!Денкич,орат , сеят и вършат не арендаторите, а земеделските работници!Именно те ще пострадат от Окраинското заразено зърно,защото те плащат в последна сметка загубите на фирмата!

77

до 84

преди 9 месеца

Въпросът е не дали ще поевтинее хляба а какво ядеш....укропитекските земеделски стоки се внасят в ЕС без да се плаща ДДС и с занижен санитарен контрол...да определено щом ще ядеш бокл....уци те ще са евтини...нормално е матряла да се захранва с нискокачествени боклу...ци

76

Анонимен

преди 9 месеца

Академика е прав. Зърнарите се държат като терористи. Защо не дойдоха на срещата?

75

Алекс

преди 9 месеца

Земеделците трябва да помогнат на Президента в борбата му с Продължаващо Продажните.Полша Унгария и Словакия можаха да си защитят националните интереси,но нашите Продажници рапортуваха YES и свалиха забраната за внос на земеделска продукция от Украйна.Мощен протест и ОСТАВКА.

74

Едуард

преди 9 месеца

Магнитски и Рико да се разширят

73

Анонимен

преди 9 месеца

Щом реват,да им спрат евросубсидийте.

72

.l.

преди 9 месеца

Основните парии трябва да направят як митинг подкрепа към политиката да ЕС и НАТО да се знае че ше има къртена ако някой се ***

71

Молотов

преди 9 месеца

Доста руски четири хилядници са впрегнати тук, все някакви не ясни тези защитавате и нищо конкретно - колко ще поевтинее хляба ако се разреши украинският внос и каква ще е цената ако се запази, и 2 милиарда субсидии колко килограма/тона пшеница/слънчоглед са това и дали и Кой има смисъл да ви субсидира като държавата?

70

DAмRE

преди 9 месеца

Ошти УТРЕ

69

Анонимен

преди 9 месеца

Дума глава затрива. Та и с Денков така ще стане.

68

Анонимен

преди 9 месеца

ЕС забрани вноса на жито и пшеница от Украйна заради вредни вещества, лошо качество и разминаване със стандартите на ЕС. България вероятно не е член на ЕС щом единствено в България се допуска да се внася некачествена продукция. Или Денков и компания са решили да помогнат на повече хора да се тровят с торовете на Украйна, които са на безценица там и се ръсят едно към гьотери?

67

И.Финци

преди 9 месеца

У нас все по належащо ще се поставя от обществото въпроса, за Народен Съд над политиците участвували в управлението на страната след 1989 година !

66

Питон

преди 9 месеца

То не само не чрилича нанакадемик айде твя ще го преживеем тоя и на човек не прилича

65

Анонимен

преди 9 месеца

слабохарактерен и управляван човек, сложен там именно защото е такъв.

64

Анонимен

преди 9 месеца

От производителите, зърното се предава в мелниците и рафинериите. Те го пускат за производство или задържат ако могат да получат по-голяма печалба. Трябва да се забрани съхранение на вносно зърно за транзитиране! Ако желаем да има български хляб и олио!

63

Анонимен

преди 9 месеца

Само *** би използвам подобни квалификации спрямо зърнопроизводителите!