106

Анонимен

преди 1 година

Е, та верно си е, има неофашистка партия - тази, която подкрепя бандеровците и им праща помощи и оръжия. И вилнее, да, с някакви си 7-10% подкрепа без "ала-балата"... Обаче пък с подкрепата на Посолството.

105

Анонимен

преди 1 година

Г-н Премиер...не чакайте няко да бъде убит...накажеге и забранете партия, която зоне за насилие, размирици и агресия. Това е наказуимо от закона!!!

104

Да изселим

преди 1 година

копейкин от България!!!

103

Анонимен

преди 1 година

Да се забрани тая прошистка фашистка партия

102

Анонимен

преди 1 година

Тоя молец с оранжавата вратовръзка се е намочал от страх в парламента

101

Анонимен

преди 1 година

Всеки, който пречи на ПП,ДБ да достигнат до абсолютната власт, е неофашист. Това е стилът на Путин, срещу когото от ПП уж,са, но само на думи. Ами, да покажат държавническа мъдрост, да направят нужните законопроекти, вместо да обвиняват ГЕРБ, Възраждане, ДПС,ИТН и арменския поп. Нали си имат видна юристка, Лена от парапета, която вместо да твори законови проекти, ходи в парламента, да иска безусловна подкрепа от ГЕРБ и то не по закони, полезни за държавата, която съсипа ПП, а за да кадруват.

100

ПОМНЕТЕ ВИНАГИ

преди 1 година

Този на снимката е човека който караше децата ви да плюят в найлончета по времето на Кобида. Не го забравяйте. И даде 13 милиона. Знаете ли 13 милиона на колко пенсионера щяха да помогнат? Помнете това и никога не го забравяйте. Видов ден идва

99

Народе????

преди 1 година

Каква наглост да наричаш неофашисти Възраждане единствената българска партия в парламента! Това означава ли че почти всичките българи които ги подкрепят сме неофашисти?Страх Вие и за това скачате плюнки такива!Вие сте фашистите в момента управляващите и *** които вредят с морала си на народа!Оставка!Не ви искаме 80% от българите не ви понасят !

98

Татуси на Премиерша

преди 1 година

на Снимките от Почивката в Гърция - Отврат - особено този Татус дето е между Млечните й Жлези - такива дори АфроАмериканките Труженички на Skid Row в Лос Анджелис - нямат - а техните всичките са от годините им в СуперМакс Федерален Затвор!

97

Анонимен

преди 1 година

Тука има двама трима психари които гонят, забраняват ще почнат и да бесят. По-спокойно ако в психиятриата не ви дават успокоителни, искайте дрога... Колкото до г-на на снимката той е господин никой... Ако има нацисти те са от неговата страна...

96

тТт

преди 1 година

Избора на всеки нарад определя съдбата му! За огромно съжаление, за пореден път българина "заложи на грешната карта" на нАглосаксите, да се надяваме, че имаме шанса да поправим грешката си, в противен случай Бт ще превърне в "Географско понятие".

95

Анонимен

преди 1 година

В новата история на България ,не само призиви, а истионско насилие, с палежи плокади, размирици, сриване на икономиката на държавата, имше единствено от тези сили, които се обявяват за прозападни: и палежите през 1990 на партийния дом, и палежът на Народното събрание, и някокомесечния терор по улиците на София като протест срещу Орешарски, непрекъснатите вандалщини по поаметници, всичко ..... Огромна низост!

94

Анонимен

преди 1 година

95 Изключи ГЕРБ, повече от 2 години не са във властта. Днес имат само Мария Габриел, за външен министър, за да не поставят там някой некадърник ПП,ДБ.

93

Екологист

преди 1 година

А може ли "малко" да се коригират европейските ценности?Например да отпаднат:1. "Зелената сделка", заради която ще останем без базови мощности и ще имаме ток само когато грее слънцето;2. Забраната за автомобили с ДВГ - вижте автопарка в България, ел.коли на 15-20 години няма и няма да има заради батериите. Значи мнозинството българи - без коли.3. Насекомоядството - в Европа се унищожават животни с цел "подпомагане на климата". Месото ще стане лукс!

92

Анонимен

преди 1 година

Всичките са едни и същи. В парламента няма нито един читав политик. Демокрацията е провал.

91

Анонимен

преди 1 година

Този Гербаджия даде 13 милиона за да плюят децата ви в найлонови пликчета преди 2 години. Хубавец :)

90

Анонимен

преди 1 година

200 000 от подписката за лева се оказаха фалшиви.Има и подписали се умрели .

89

Гешински

преди 1 година

Не са само Иzрождение те са цяла коалиция ат пропутински ченгета мутри хомосексуалисти и комунарофашисти

88

Анонимен

преди 1 година

Ами ще вилнеят хората денков , скоро не само в парламента а и на площад Батенберг Българския Народ ще вилнее , с тази коалиция ПП ДБ и ГЕРБ се оказахте по гнусни от каймака на помията , общ стил политическа хигиена нулева

87

Защо

преди 1 година

Денков,кажи защо ЕС дава милиарди на хунтата в Киев а за наводненията в България пари няма?!