81

Анонимен

преди 1 година

Z

80

Анонимен

преди 1 година

нищо чудно Украйна много голяма жива сила като войници и наемници докато РУСКАТА армия е в пъти по малка в момента и Бахмут ! Втри пъти украинците са повече от руснаците а може и 5 пъти !!! Военна техника -безброй единици ИЛИ МОЖЕ И ДА ПОБЕДИ

79

Анонимен

преди 1 година

За да стане, ще трябва да просят и солдати от ес, освен оръжие..

78

Анонимен

преди 1 година

До 86...дати го навиемвостенцатамиризливи! Ти гледаш ли клиповете на разпарчетосани трупове на майки с деца в Донбас Донецк и Луганск бе сеяндур.? Мислищ ли че от кеф Путин започна тази операция? Такива като теб ще ги окачваме по стълбовете. Времето наближава.

77

Космонавт

преди 1 година

Лилипутин не се е притеснил, има много биоматериал за нови вълни "атакуащо месо".

76

Анонимен

преди 1 година

Верно, руснака едно градче не можа да превземе от 8 месеца, тръгнали държава да превземат. Хахахахаха.

75

Анонимен

преди 1 година

Нито руската мечка иска да играе,нито украинската.Стрелят се там със скрап!Е това е истината.В днешно време не се водят така истински войни вече.Светът се чисти от скрап!Ще се изчистят складовете и ще се поръчва нова техника съвременна.Всичко е за пари!

74

до анонимен

преди 1 година

""""Е нали руската мечка беше много мощна и силна."""" ---- Руската Мечка е и Мощна, и Силна, виж, ръководството й се оказа продажна "мека китка"!

73

АнонимеН

преди 1 година

ВИДИШ ЛИ В УКРАЙНА ПУТАНИСТ ТИ ВЕДНАГА ГО РАЗПОРИ И ИЗОБЩО НЕ МУ МИСЛИ ! ЗАЩОТО ЗАЩОТО ДО ВСЯКО ЗЛО СЪЩЕСТВО АКО ЗАСТАНЕ ПО ОЩЕ ЕДНО ЩЕ НАСТАНЕ ПУТАНИЗЪМ И ЩЕ ИМА ТАКЪВ ЛОШ ЖИВОТ , ЧЕ САМО СИ ВИКАМ НЕ НЕ НЕ И НЕ

72

Анонимен

преди 1 година

Преди малко гледах от спътника руска тв по която даваха как се прегрупират и докарват ракетни остановки. Тези ракети палят зрмята сигурно в тях има ***. Урките живи ще горят. Трябваше по рано да ги използват досега войната щеше да е свършила.

71

В.Узунов

преди 1 година

А руснаците ще вземат ли там еничери да си купя за обща работа.

70

Анонимен

преди 1 година

Е нали руската мечка беше много мощна и силна. Един град колкото Джебел не могат да превземат от 6 месеца.

69

БАНко

преди 1 година

АКО СТЕ ВИДЯЛИ ЦЯЛОТО ОБРЪЩЕНИЕ НА ПРИГОЖИН КЪМ ,, ПРЕЗИДЕНТ ЗЕЛЬО " ЩЕ ВИДИТЕ ЗАЩИТНИЦИТЕ НА АРТЬОМОВСК - 17 ГОДИШНИ ДЕЦА И 60 ГОДИШНИ СТАРЦИ !!! А CNN ПУБЛИКУВА ВЧЕРА : 250 000 УБИТИ УКРАИНЦИ , 260 ООО РАНЕНИ УКРАИНЦИ , 84 000 ДЕЗЕРТИРАЛИ УКРАИНЦИ , 18 000 ПЛЕНЕНИ УРКИ !!! ВКАРАЙТЕ ОЩЕ В КОТЕЛА ,, БАХМУТ " , ЦЕЛ НА АРТИЛЕРИЯТА НА РУСИЯ !!!

68

до анонимен

преди 1 година

""""На Пригожин му отказаха снаряди, защото недостигат по целия фронт.""""" ----- ---- На пригожин му отказват боеприпаси защото е в контра със Шойгу, а не защото няма! Пригожин разкритикува поведението на щерката и зетя на Еленовода, които по време на война си печаха з.адниците в Дубай, а след това зетя нарече участниците в СВО "быдло". Социалните мрежи гръмнаха, а официалните... мълчаха! А, както знаем Еленовода Шойгу е дясната ръка на Путин

67

Анонимен

преди 1 година

Това е официално съобщения на ВСУ след заседание от тази сутрин. Не е измислица на някакви журналисти. Щом са решили да останат, значи имат шанс да го задържат.

66

Анонимен

преди 1 година

Абе не скивате ли,че тази война е пунта Мара?Както викаше един Винету:''Шменти капели''Всичко е за едни пари и да се правят едни обороти на който трябва.Две години светът пълнеше гушите на бялата мафия,сега ще пълни гушите на оръжейната.Лошото е,че загиват хора.

65

Анонимен

преди 1 година

много ясно, че няма да отстъпи, ние бихме ли отстъпили и сантиметър от България?

64

Анонимен

преди 1 година

Всички натовски войници са се изтеглили от града. Останали са само украински старци и юноши да го отбраняват.

63

Анонимен

преди 1 година

Затворниците на Пригожин ако имаха сили да обкръжат Бахмут, досега украинците да са избягали с 200 от там. Ама не могат и затова укрите ще докарат подкрепления.

62

Анонимен

преди 1 година

Това е явен капан за укронацистите. Сега Пригожин ги вкарва в котел и ги обгражда. Камионите ще са повече от тези в Соледар.