87

Издънкова

преди 1 година

Много деца на осман паша има където негодуват че България е свободна!!!Да се преклоним пред загиналите дали живота си да сме свободни да продадем държавата си на англосаксонците без война ни поробиха 51 щат!!!

86

До Петиция до Путин

преди 1 година

Ха-ха с петиция няма да стане братушка, искаш да минеш много тънкана. Излез на площада пролей кръвта си като дедите през априлското възстание и тогава путин може да се трогне.

85

Анонимен

преди 1 година

стига руски слугинаж

84

Анонимен

преди 1 година

много противна тетка.

83

Анонимен

преди 1 година

Абе, украинци са били, направо никави руснаци не е имало. Ние още от 1878 г имаме дипломатически отношения с Киев.Хахахахха

82

На Шипка всичко е...

преди 1 година

..спокойно ! Развяват се български и руски знамена! Няма башибозук и предателски евроатлантически елементи! Да живее България,Отечеството над всичко!

81

Анонимен

преди 1 година

Капитан Петко Войвода, Георги Бенковски,Иван Вазов,Петко Славейков и още много други са били русофили.Така че не ми говорете врели некипели че нямало русофили по старо време.

80

До80

преди 1 година

Турков питай Юргана как ?

79

Анонимен

преди 1 година

Българите се прекланяме само на опълченците, не на руснаците които са се крили зад тях и се заласвали по българските моми

78

Анонимен

преди 1 година

това човекоподобие да се махне от страна ни

77

Анонимен

преди 1 година

Иван Вазов не случайно е бил русофил.И тогава е имало Иво Инджевци и простаци като днешните ни историци- лъжци като Палангурски, Павлов, Петков, Топалов и др.Затова народният поет написва: опълчленците на Шипка..Срам и позор за всички , които се гаврят със стотици хиляди наши жертви , избити от турците.Срам нямате , безбожници, иначе ревете за двете жертви на възродителния процес, проклети Костовисти.

76

Анонимен

преди 1 година

Освобождават ни и украинците.Първият отряд който влиза в България са украинци

75

Анонимен

преди 1 година

До И как сме освободениИ защо Англия и Франция не дойдоха да освободят България малко по-демократично така с независима външна политика, не на части, а на три мирета, а?Какво им попречи на нагличаните и французите, докато финансираха кланетата на турските банди в Батак и Панагюрище?

74

Анонимен

преди 1 година

Много противна жена и като визия и като поведение, аз не знам как може подобна личност да работи като дипломат, въобще с подобни дипломати Русия няма как да постигне нещо друго освен присмех и презрение, въобще се чудя, тоя който я е назначавал какво е искал да постигне

73

Анонимен

преди 1 година

До БЛАГОДАРИМ РУСИЯ !!вечна признателност на УКРАИНСКИЯ НАРОД. Полковете са били от украинци

72

Космонавт

преди 1 година

Смешната лелка се опитва да прави ритуални изказвания. Силата на Русия беше отнета от създателите им - българите. Повече от сто години болни имперски амбиции, злоба и жлъч срещу българите доведоха до там, че всички видяха руския Франкенщайн. Връщайте ни накрадената история която се съхранява в Екатеринбург и се пръждосвайте на изток. Вечна слава на загиналите руски, български, украински, финландски войници и опълченнци. Да живее България! Слава Украине! Диктаторите и прогнилите империи ще паднат

71

Анонимен

преди 1 година

Те рашките припознават генетичният си код на много места като цяла източна европа особено Армения Грузия азиатските републики преди години търсеха сходство в южна и централна америка но най вече геномът им съвпада с населението на няколко африкански държави с демократично управления и изключително висок стандарт на живот.

70

Анонимен

преди 1 година

това е руски сайт, само руска политика прокарва тука

69

Анонимен

преди 1 година

Благодарим, г-жо Митрофанова! Българският народ никога няма да забрави саможертвата на доблестните руски войни.

68

БЛАГОДАРИМ РУСИЯ !!

преди 1 година

ВЕЧНА ПРИЗНАТЕЛНОСТ НА РУСКИЯ НАРОД !