65

Анонимен

преди 1 година

Според мен, руснаците с прпво не бързат. Както каза преди време ген Уесли Кларк, те са направили една фуния, в която попадат една след друга украинските части. Русия си е поставила цел да унищожава силата на пртивника. Териториите - после. Това са поуките от миналата година. Украйна греши, като се стреми да опащва или завладява територии.

64

Анонимен

преди 1 година

До 56.Е тя втората военна сила само едни Вагнер имат нали така.А що я наричат така ми щото има армия от над милион,ама и Вагнер им вършат работа.Пък що така украинците с толкова мобилизации се озоваха в града заклещени.Така ли ще ги победите като се барикадирате в градове и непрекъснато се изпращаха подкрепления,за да се задържи и там си замина половината армия на Украйна.

63

Анонимен

преди 1 година

Жужака бавно и методично мачка укрите и колективния лицемерен Запад.

62

gogo

преди 1 година

Абе елчето, аз село Ядигне и в укрокнигите не намирам. Ако имаш предвид Ягидне - Ягодное отдавна е под руски контрол.Айде, ходи да учиш малко география, па после и журналистика. Кой ти е дал тая диплома ***

61

do 75

преди 1 година

Не са дрънканици, ра6исте, а сухи цифри. 150 000 за 1 година са си 150 000 могилизирани. А факта е че 2-та уж "най-силна" армия вече 1 година се бори за разни села и градчета, а авиацията им не лети над украйна. Тръгнаха аслани, а вече са оср.. до ушите.

60

Анонимен

преди 1 година

До 52. Завоевателна.

59

Анонимен

преди 1 година

Те руснаците и цялата Харков област бяха окупирали, Херсон също. Сега ги няма там. Що? Та един Бахмут ли няма да могат да си върнат украинците? Хаха! Руснаците няма да видят бял ден, докато са в Украйна.

58

Анонимен

преди 1 година

Накъде духа вятъра може да се разбере по китайския календар ако ме разбирате какво искам да кажа. А именно че идва пролетта дано да се свършва с лошото време.

57

Сата НАТО

преди 1 година

За стабилизиране на фронта край Бахмут спешно се прехвърля пехотен батальон, сформиран в Ивано-Франковск. ----///----- ПРЕКРАСНО. Щом един батальон от 5-600 човека може да стабилизира, значи нещата са ок.

56

До Защо 25

преди 1 година

На вас руските любители явно ви е изключително сложно да схванете, че в Украйна не са със стокхолмски синдром като в нашата мила родина. И не, никой ни умира "използван за пушечно месо", хората просто си бранят родината от НАПАДАТЕЛ, който вероломно им нахлу в суверенната територия без никой да го е викал. За такива Б"О"К"Л"У"Ц"И като вас рублоядите е ясно, че нас ако ни нападнат по този начин веднага ще си дадете държавата на "братска" рОсия. И"З"Р"О"Д"И!

55

Анонимен

преди 1 година

До 54:Тия дрънканици не вървят вече никъде.

54

Анонимен

преди 1 година

Кой пита за целите? Те се виждат. Руснаците методично без да бързат подлагат на физическо унищожение неофашистки елементи, деградирали субекти на заплата в САЩ и местни заблудени от пропагандата на Зеленски ***. Такива не подлежат на превъзпитание в места за задържане. Представляват висока степен на опасност дори и за американското общество. Бъдете поне малко благодарни!

53

do 38 do 14

преди 1 година

Пазя те, друг път. Толкова им е силата на ра6истите - нищожна. Щом украинците без реална армия ги мачкат вече толкова време. Почти 150 000 салдатина наториха украинските поля. Само за 1 година! За сравнение - за 10 години в Афганистан са загубили общо 15 000. Т.е. украинците са 100! пъти по-смъртоносни.

52

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и околностите:За обкръжаването на града се водят тежки битки, фашистката *** изпитва трудности при снабдяването на гарнизона на града и евакуирането на ранените. Обкръжаването на града обаче ще изисква вътрешни и външни обръчи на руските сили: за възпиране на опити за деблокиране на града и действия за излизане от обкръжението на фашистката ***. Самото обкръжение е въпрос на продължителни тежки битки.

51

Анонимен

преди 1 година

До 40.А каква е?

50

Хахо

преди 1 година

Укронацистите в Бахмут са в обръч и скоро ще ги кльопнат както в Мариупол.В Украйна само украинките стават

49

Анонимен

преди 1 година

Появи се информация за вчерашните атаки срещу украински цели.В Киевска област близо до град Бровари е ударен центърът за радиоелектронно разузнаване на фашистката ***,а в Хмелницка област-оперативният център за специални операции "Запад".Унгарският премиер Виктор Орбан:"Унгария се страхува,че някои от страните от ЕС ще изпратят войски в Украйна. Цяла Европа се плъзга стъпка по стъпка във война."Угледар и околностите:В района на Угледар продължават позиционните боеве,морските пехотинци затвърждават успехите си в района на дачите.Междувременно фашистката *** укрепват отбраната на рубежа Бого

48

Анонимен

преди 1 година

Сатаната въобще не го чета бия му гвоздея.

47

Анонимен

преди 1 година

Харковска област:ВСУ минират района в граничните с Русия населени места.Фашистката хунта премества части от Конотоп, като се предполага, че руските войски няма да атакуват в този район. В някои селища на региона, например във Волчанск, има принудителна мобилизация на мъжкото население за да се възстановят частите претърпели загуби в Старобелската и Бахмутската посока.

46

Анонимен

преди 1 година

Говорителят на китайското външно министерство Мао Нин:"САЩ трябва да обяснят на света защо доставят смъртоносни оръжия на Украйна и Тайван." Освен това Мао Нин заяви, че "американската страна няма право да диктува какво да прави с китайско-руските отношения".