111

С Русия е БОГ

преди 1 година

Няма кой да спре Православните ни братя! Те се бият и за нашето право на суверенно съществуване. Но трябва малко да помислите за да го проумеете.

110

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен162"Войната отдавна е загубена. Няма как да поробиш 45-милионна..." 20 млн. са емигранти в ЕС, 20 млн. са руснаци в крайните южни европейски територии на Русия и остават само 4-5 млн. фашисти, които с оръжие подтискаха тая огромна маса народ и се опитваха да създадат фашистка държава до границите с Русия. Само, че не им се получи и военната операция на Русия сложи край и ще продължи до пълната денацификация на тези територии.

109

Толкова много

преди 1 година

неистини и дезинформация събрани в една статия. Днес.бг чупят своите собствени рекорди!

108

Анонимен

преди 1 година

За русофилите ***.За русоробите винаги ще има ,,свещена крава."В случая това е Русия.Кланяйки се на ,,свещената крава " Русия, русофилите не попадат по далече от идолопоклонниците и шаманите.Макър и християни, те са си езичници.Мавзолея на Ленин говори много.Комунистите и русофилите и русоробите са от една лаборатория и с един ген.Само жретци и пирамиди им трябват и ще ни закарат в Египетския период на земята.

107

Анонимен

преди 1 година

Да би мирно седяло не би чудо видяло джуджето.

106

Анонимен

преди 1 година

Не знаех, че г-жа Василева е толкова изтъкнат военен специалист. Ако това твърдение не се окаже вярно тя ще отиде ли да си освежи знанията във ВА Г.Раковски?

105

Анонимен

преди 1 година

Бункерният пллъх ще пищи със страшна сила!

104

Анонимен

преди 1 година

Кремълското, плешиво и клепoyxo джyдже ще повлече и Русия в небитието.

103

Бай Чеп

преди 1 година

До Анонимен 76 : Абе "историк" ли си или истЕрик? САЩ не са губили война, но само на своя територия. Извън територията си са печелили благодарение на съюзници. При самостоятелни операции какво са печелили (справка: Виетнам, Камбоджа, Афганистан и т.н.)? Да Наполеон влезе в Москва, но след това едва успя да избяга, та го гониха руснаците чак до Париж. Хитлер също беше до Москва, но се гръмна в бункера си в Берлин за да не го "сгащят" руснаците в бърлогата му.

102

Анонимен

преди 1 година

Първо името е измислено такова име няма. Второ от Русия може да се отиде във Франция без да се ходи в Африка. Освен това не е лекар. Но дори да приемем че е верно ,то тогава тя е родоотстъпник. Защо постоянно ни занимавате с родоотстъпници. Даже по радиото ги дават за пример.

101

?

преди 1 година

Тази война победители няма.

100

Анонимен

преди 1 година

Май западните служби се страхуват, че губят войната

99

Анонимен

преди 1 година

Войната отдавна е загубена. Няма как да поробиш 45-милионна държава в Европа, особено като си тотален аутсайдер и голтак, като бедняшка Русия, в която никой не желае да живее и да стъпи дори.

98

сергееФф тъп си

преди 1 година

"пише Made in China......" ширпотребата трябва на богатите..понял

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Много сте наивни. Доган не е спирал да дърпа конците от 1990 насам" --- хвани си отвори очите! Докато доган, боко, пеевски и тем поодобни са някакви индивиди на ниво местни бабаити, то конците се дърпат от държавите с големите посолства у нас!

96

Анонимен

преди 1 година

Южна Корея, която е верният пудел на САЩ подкряпа фашисткият режим в Киев и като ирония на съдбата след като е приела американските традиции и начин на живот плати с живота на над 130 свои граждани, празнувайки Хелоуин, който празник няма нищо общо с корейската самобитност и традиции! И тази държава има претенциите да се нарича цивилизована, а нашите краваророби да я сочат за пример!!!

95

Анонимен

преди 1 година

Не целия свят е срещу Русия. А само западния свят воден от Англосаксоните.

94

руската клоака

преди 1 година

изгуби още един психопат в Южна Америка...болсанаро в Бразилия. ротФронт каскети.

93

Анонимен

преди 1 година

Мен пък ми е много забавно как всички говорят за благата на запада, а на всичките им блага пише Made in China

92

Анонимен

преди 1 година

В руските служби се опасяват, че войната вече е загубена. И имат основание. Май руската армия най умиее да марширува на Червеният площад - и то веднъж годишно.