82

Анонимен

преди 1 година

Пропагандистите също са за Народния съд

81

Анонимен

преди 1 година

Тая статия малко объркваща ама се разбира,че руснаците държат АЕЦа,а украинците я обстрелват...

80

Анонимен

преди 1 година

Персонала в АЕЦ са украинци, Зеленски стреля по свойте! Повреди ли АЕЦА най много украински цивилни ще умрат! Предател!

79

Думанов

преди 1 година

Да руснаците се обтрелват сами, по точно стрелят по АЕЦ инфраструкта бе друзя, какво неясно има? След като буксуват по всички направления какво друго им остава освен да шантажират? Шантажа е основна форма на воденене на война за рашистанците тъй като са некадърници и друго не могат да направят. До зимата ще видим невиждана хипер инфлация в мамаша раша, тъй като лавинообразния процес вече е стартирал.

78

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си много зле с главата, за да вярваш че руснаците стрелят по АЕЦ-а. Ама много трябва да си зле. И все пак - щом има гласували за Демонократична България, значи ще има и хора повярвали на тая измислица.

77

Анонимен

преди 1 година

Значи АЕЦ е пълен със руски войници самоебийци, които всички стрелят по себе си??

76

Анонимен

преди 1 година

Абе вие на нещо тежко ли сте? Русия контролира централата и сама стреля по нея ли бе?????

75

Анонимен

преди 1 година

Хахаха украинците ше се избият взаимно.Ще стрелят по всеки,който им заприлича на руснак и понеже те приличат на руснаци ще се стрелят сами себе си.Направо да се самоубият ...за балъци ни взимат.Как си въобразяват да повярваме,че руснаците излизат и сами по себе си стрелят?Няма как.ООН да отива да усмири лудите.

74

(-_-)

преди 1 година

Кой кого и по какво стреля, я пак!?

73

Кичиков

преди 1 година

Тавриши от 200 пандизчии пратени да се бият в Украйна, живи останаха само двама - единия в кома, другия без крака. А по Порпагандон ТВ излезе никита михалков да обяви един загинал пандизчия за герой - опрощават му присъдата и посмъртно го награждават.

72

разбрал

преди 1 година

значи аецът е под руски контрол и руснаците се обстрелват сами, аха...

71

Анонимен

преди 1 година

Ако украинците ударят и спрат охлаждането на ХОГ-а ( хранилище за отработено гориво), тясна ще бъде Европа за всички ни. И ще се молим на вятъра. А зеленото чудовище ще го накажат на площада. Ще го намерят и измъкнат от бункера му, неговите си хора! Хитлер в 21 век.

70

Смях

преди 1 година

руски войници, които стрелят по завзетата атомна електроцентрала в южната част на страната или я използват като база, откъдето да стрелят--------Малко не разбирам, но ще се опитам да обобщя: През някаква част от деня руските войски стрелят по себе си, а друг път стрелят от АЕЦ по някой друг?! И затова Зеленски ще стреля по тях?! Ако стреля по руските войски, които стрелят по себе си, тях защо ще ги обстрелва? Това не го ли прави съюзник на Путин? Статиите за войната загубиха смисъл...

69

Бум

преди 1 година

Русия е установила от кой позиции ВСУ стреля по централа това е гр.Никопол и месноста около него и тази нощ позициите са ударени от ракети и горят.

68

Анонимен

преди 1 година

Като световния глад и руската блокада..рев, рев ой света умира от глад! Ой житото! А сега изнасят само фураж и царевица за животни!! Лъжци!

67

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 96 - това, което си написал е аргуменет за мислещите. В неолибералния ценности личното критично мислене е ерес - има една единствена правилна, политкоректна и т.н гледна точка, която се повтаря докато се изпържи мозъка на стадото така, до степен в която никаква друга мисъл не може да потече. Всъщност премиерката май на Австралия или Нова Зелания беше казала в прав текст, нещо от рода на "много е просто, всякак информация, която не получавате от нас е фалшива".

66

Кан кан

преди 1 година

Едни и същи 4 изречения се повтарят постоянно по всички корпоративни медии. Каквото одобрят демократите, това ще се повтаря до смърт. Новоговор. Демокрация.

65

Анонимен

преди 1 година

Тоя требва да смени медикаментите . Харвард говори в него

64

Мисирка от ЕС

преди 1 година

Облизвам краварски оакани задни части. За пари не говорим. Само в брой на четири очи вземам.

63

СРАМ И ПОЗОР

преди 1 година

ЗАЕЦ / запорожката АЕЦ/ е от месеци под контрола на Русия !!! Русия ОТБРАНЯВА и ПАЗИ ЗАЕЦ от обстрел от укро-наци-бандеровски *** !!! Много ги забави Путин ,много ....Трябваше до сега да е минал като Съветската Армия / СА / през тези ******ти ......След СА остава само пустиня ........