72

Анонимен

преди 1 година

Ще гласувам за Възраждане по 2 причини. Те са прорив ковид тероризма и против замяната на Българския лев с умиращото евро. Колкото повече депутати от Възраждане има в парламента толкова по-малък е шанса Българите да бъдат заличавани и експлоатирани!

71

Време е

преди 1 година

за Възраждане

70

Седераст

преди 1 година

За Костадин носенето на маски е един от големите проблеми на обществото и държавата. Тази мантра я повтаря от около година и половина, явно смята, че му носи дивиденти и подкрепа. В банка, в аптека или метро - какъв е проблемът да носиш маска за 20-30 минути? Лично съм говорил с Костадин преди да влезе в парламента. Единият ми въпрос беше за маските, другия за регулация на хазарта. Получих един краен отговор и един не-компетентен, но звущащ провдободобно в ушите на овцете.

69

Анонимен

преди 1 година

В поТкрепата със сигурност отбелязва ръст. С такъв електорат....

68

Анонимен

преди 1 година

Копейкин току що добави още поне десет процента подкрепа.

67

Анонимен

преди 1 година

Констатирах, че само при споменаване на "Възраждане", трролът получава нервен срив. Ама яко се е наплашил. Ще гласувам за ВЪЗРАЖДАНЕ!

66

4-ти километър

преди 1 година

Върнете ни пациента, моля ви!

65

teo

преди 1 година

Костадин Путинов костадинов призовава да не се носят маски - БОЙКОТ СЪВЕТСКИ ??? Той ли ще плаща глобите от 300 лева, ако те хванат без маска??? Коста Путинов, чудя се какво правиш в България, след като постоянно хвалиш Русия ??? Имаш късмет - вземаш си билет за Москва и заминаваш там, но си вземи и кариран костюм !?!?

64

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че единствената Българска партия, която със всеки нови избори отбелязва ръст в поткрепата е Възраждане!!

63

до 53

преди 1 година

Разбирам риторичния ти въпрос и само искам да добавя, че щом троловете на най-ниско ниво заработват по 2-4 000 лв месечно, то тези на най-високо ниво, като господина от статията, заработват минимум по 2.

62

Свобода или смърт

преди 1 година

Само във Възраждане виждам някаква надежда. Другите искат да се гаврят с мен като ме маскират.

61

Анонимен

преди 1 година

Палат 80квадрата тук някои сигурно живеят в жилища 5 квадрата щом за тях 80 е палат буахахаха. Оня сороссоида Ристю Иванов с кви пари е купувал имот в Белгия?

60

Анонимен

преди 1 година

Абе гледам по рашистан 1, че путларран държи хората дето се срещат с него по 2 седмици карантина предварително и на 15 метра от себе си. Изрожденеца какво мисли по въпроса.

59

В кафез

преди 1 година

До Протест "Съсипахме си и дългогодишните братски отношения с Велика Русия." Оххх, да, много ми липсват руснаците да ме грабят и да ме унижават. Тю, как си съсипахме "братските отношения". Така бяха свикнал под руската подметка, а сега, трябва да се изправя и да се грижа за живота си!

58

Шумен

преди 1 година

Гласуваме за Възраждане!

57

Протест

преди 1 година

Българи,не виждате ли че вече е започнало пълното унищожаване на страната ни, с помощта на платените краварски шпиони Банкяра и Кирчо, а също така и транссексуалния Кокорчо по върховете на власта !Започна се с газа, ще продължи с електроенергията, водата и храната.Съсипахме си и дългогодишните братски отношения с Велика Русия.На финала - продадохме и братятна си в Северна Македония.И когато местното ни население бъде изтребено или прогонено от тези продажни елементи, вече ще могат спокойно да дойдат тук джалатите от АЗОВ и ДЕСЕН СЕКТОР изпратени от НАТО и ЕС за да си основат

56

Елементарно Уотсън

преди 1 година

Продукта на ДС-КГБ Копейкин гледа с популизъм да изкрънка някой друг процент наесен.

55

Анонимен

преди 1 година

Браво Възраждане на изборите 35% вземат и демонократите отиват по затворите !

54

Копейката

преди 1 година

... да отиде да направи същото предложение в страната на шефа му. :)))) Да разбере какво е бъдещето на такива като него в България, такава каквато иска да я направи. :)))))

53

Анонимен

преди 1 година

46 като некой каже ковид няма и си представям единствената му мозъчна клетка как получава оргазъм от това че пръстчетата са му се изакали на клавиатурата