18

Анонимен

преди 2 години

1.Януари 2023 Хърватия влиза в ЕЗ - да видим дали хърватите ще обеднеят рязко както твърдят форумните финансови корифеи.

17

Лицемерието на Ганьо

преди 2 години

Полицията и роми изтезават Българи в град Бобов дол и Перник, а медиите пишат как дават домове на Украинци! Е няма такова лицемерие и престъпление като на Българските институции !

16

Анонимен

преди 2 години

Не било отговорна национална позиция...Аллоооу, нали ние трябва да живеем след това и на нас ще се отрази е....

15

Анонимен

преди 2 години

Бягат от референдума като дявол от тамян. Какъв ли ще е резултатът от референдум за ЕС или нато, дали смеят да го направят или не им стиска, защото знаят какъв ще е резултатът.

14

Не ни подценявайте.

преди 2 години

Нахално изказване. Нахални кариеристи. Как се осмелява да обижда и раздава оценки? Нещата са достатъчно съдбовни. Референдум!

13

Неразумно е

преди 2 години

Да питаш български експерт. Питайте Стив Ханке.

12

Fallschirmspringer

преди 2 години

И защо е неразумно да има референдум за приемане на еврото.Та той/Катев/, по индиректен начин нарича българският народ ***,както и мен в частен случай.Все пак имам сравнително добри математически познания: инженер съм,кандитат на техн.науки още от времето когато имаше ВАК, старши научен сътрудник,мога да броя до 100,та си задавам екзистенциалният въпрос,дащо да няма референдум?Какво му е страшното?

11

До 12

преди 2 години

Aмеби са те създали бе ш. Фeстep paзчeкнат

10

бай х-у

преди 2 години

и сакво значи,с най-ниски корпоративни данъци 0 инвестиции,фирмите инвестират където има работна ръка,а в БГ има само ***-нгал,неграмотен и примитивен,всичко друго са дамо пожелания

9

Анонимен

преди 2 години

Как неразумно,ние да да не сме стадо? РЕФЕРЕНДУМ

8

анонимен

преди 2 години

Защо се определят като експерти......, незнам.Не виждам доказателства,неможа да ме убеди,Не сме готови за еврото още

7

Кръстьо

преди 2 години

"Демокрацията е вредна, политиците зная по-добре." ... Добре че вече не е във властта този "експерт".

6

Анонимен

преди 2 години

Влизането в Еврозоната гарантира скок на цените с 20%-30%. Властта буквално и ефективно ще умори пенсионерите от глад. България е и единствената страна от целия ЕС, която влезе в евросъюза без референдум и се кани да влезе и в паричното семейство на Европа пак без допитване до гражданите.

5

Разбира се...

преди 2 години

... Само умните, красивите и бившите министри, разбират и знаят....

4

сигурно

преди 2 години

Еврото тотално ще довърши българският гражданин !!!

3

Анонимен

преди 2 години

АРХИГЛУПАВО Е ДА СЛУШАШ СЪВЕТИТЕ НА ПСЕВДОЕКСПЕРТ КАК ДА СЕ РЕАЛИЗИРА НАЦИОНАЛНИЯТ СУВЕРЕНИТЕТ!... СУВЕРЕНИТЕТЪТ ИЛИ ГО ИМА ИЛИ ГО НЯМА - В ПЪРВИЯТ СЛУЧАЙ Е ДЕМОКРАЦИЯ, А ВЪВ ВТОРИЯТ СЛУЧАЙ АВТОРИТАРНА КОРУПТОКРАЦИЯ...

2

Хабибито

преди 2 години

"За много неща е хубаво да няма референдуми, както например във Великобритания. Там хората се подведоха и сега са много по-зле икономически", смята той."

1

Асан

преди 2 години

Тоя е експерт колкото аз съм мъж:)))