114

Анонимен

преди 2 години

Поведението на РФ е логичен завършек на продължаващата повече от 20г. милитаризация и фашизация на страната. А шовинисти, националисти и империалисти са си от край време. Който иска да прегледа в тубето и къде ли не клипове от чествания на празници, как цял един народ издига в кул милитаризма, детски градини, 3-4 год. деца ги обличат във военни униформи, с пушки, бебешки колички танкове, самолети; невръстни деца рецитират като зомбирани възхваляват войната; россгвардия; филми; ПРОПАГАНДА!!!

113

Анонимен

преди 2 години

убиец!

112

Анонимен

преди 2 години

Специално отглеждаха храсталака на неонацизма и сблъсъкът на Русия с тези сили беше неизбежен, те само избраха времето за атаката Точно така е колкото и да бе им харесва на западняците.

111

Анонимен

преди 2 години

Ще видите вие благодарност, като започнат партизанските войни на руска територия

110

Анонимен

преди 2 години

Заглавието е поредния уникален превод чрез гуглито преводач от английски. Трепете рибата хер журналисти!

109

Анонимен

преди 2 години

107 83 % от руснаците подкрепят Путин, по данни на опозиционерите. Което значи че са 90% реално. Смените ли Путин, опитате ли се да посегнете на живота му, ще ги капсоловате и ще ги превърнете в железен юмрук. Руснаците са абсолютно луди, когато решат че някой ги напада. Не ги дрознете повече. Те дори не са започнали да воюват. Руснака като такъв дори не е почнал да се записва доброволец за фронта. Но броженията от вътре започнаха. Все повече хора крещят че са за Путин. Спрете докато може.

108

АМИ

преди 2 години

ЗАГЛАВИЕТО НА СТАТИЯТА Е ПОВЕЧЕ ОТ ДОСТАТЪЧНО !!!

107

УБИЕЦ

преди 2 години

ДРЕБЕН НА РЪСТ, НО "ВЕЛИК" КОГАТО ИЗБИВА

106

Анонимен

преди 2 години

Благородно изнасилени и застреляни деца в Буча и Ирпин.

105

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 106 - Това за Амерсканското варварство във Виетнам го говори на другите болни путинофили около теб. Аз лично съм ходил във виетнам и съм ходил в тяхните исторически музеи и съм гледал това което те самите са показали. Абсолютно не таят лоши чувства към американците - дори напритив. В момента има супер много американци които живеят там. Всички осъзнават че е имало война. Всички знаят, че е имало и престъпления от двете страни на конфликта. Но определено не мразят американците.

104

Анонимен

преди 2 години

Имам съмнения, че до края на годината тази "операция" ще вземе повече жертви от втората световна война.

103

ПУТЛИр

преди 2 години

Путин и Лукашенко не са дикртатори.Лукашенко до преди 2 месеца избиваше хора по площадите с помоща на Путин и е на власт от сума години,но не е диктатор.Путин пък от друга страна също както и Лукашенко не е диктатор,но забранява да се говори срещу политиката му и срещу измислената война.Изобщо от Русия и Беларус капят само мед и масло,хората живеят идеално-никой не ги репресира и всичко им е наредено.Луди диктатори,които си измислят някакви фашисти,че да правят война,която никой не иска.

102

Анонимен

преди 2 години

УБИЕЦ НА ДЕЦА

101

До 100

преди 2 години

Много назад отиде, сега остана да ми дадеш доказателство, че държавата Украйна е съществувала тогава. До преди 1991г. има 5 имена на тази територия дето днес е Украйна и нито 1 от тях не носи името Украйна.

100

Анонимен

преди 2 години

Кои каквото сее това жъне. Логично е една благородна бомба, ама най-благородната в целия свят да падне някак нежно върху кабинета му в Кремъл.

99

Бай Тошо

преди 2 години

До Анонимен"военна поддръжка на Украйна и че България също дава пари за оръжие. Хора, имате ли идея кой се е подписал от името на България?" )))) Ами наскоро на една от срещите на върха в ЕС, вместо Кирчо Петков отиде един, дето му викат Мун Чо.

98

Анонимен

преди 2 години

ЦИНИЧЕН УБИЕЦ

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 98Спри да гледаш държавния им канал, че малкото ти мозъче ще иизпуши съвсем :)) Подкупваха европейски политици, това е верно, мислеха, че само с газ са си вързали гащите, оказа се, че не :)))

96

Анонимен

преди 2 години

Досега жертвите на тези "благородни" цели са минимум стотици хиляди, а много вероятно и над един милион.

95

Ами

преди 2 години

Щом е такъв "благородник" дрОгаря Путин, вземете го коронясайте за цар (де факто той и без това се държи като такъв).