63

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия заклинания! Няма да го уплашите.

62

Анонимен

преди 2 години

Ще бъде съдени обесен този терорист.

61

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Някой се беше изцепил някъди из това пространство, че в ЕС няма смъртно наказание. Да, това е абсолютно вярно, но НЕ важи за Международния съд, който ИЗДАВА и ИЗПЪЛНЯВА смъртни присъди.

60

Putin super Star

преди 2 години

Очень важно проверит ПУТИН Владимир Владимирович за Диверсант в том числе на USA .. Если ДА нужно отстранит от Власт сразу как анти руский диверсант. ЕСЛИ НЕТ СРАЗУ НАДО ОБЯВИТ ОБЩАЯ ТРЕВОГА.. Диверсанти ползуют ПУТИН за наглая анти руская и Анти украинская диверсия с помощи спец наркотиков.. и обемно обсеблающие дигитално голограмние оружия.. Страшни бели се чакат от ЕВропа..

59

Анонимен

преди 2 години

Няма никав шанс .Кога осъдят Буш,Клинтън ,Обама тогава .

58

До идиота 71

преди 2 години

Ето истината за болницата:Лавров за родилния дом в Мариупол BG SUB https://youtube/watch?v=okhenyu7U_0

57

Анонимен

преди 2 години

Путин не бива да бъде съден .Русия се защитава .Не може Украйна да е в НАТО .Да разположат войски и атилерия на 300 км от Москва .Няма как да стане ..

56

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда от съд. Само един куршум между очите ще му е присъдата.

55

Анонимен

преди 2 години

Путин може да бъде осъден задочно и да му се пусне червена бюлетина от Интерпол за издирване и няма да може да излиза от Русия. Така се прави с престъпниците.

54

Анонимен

преди 2 години

Някой още не си е научил Урока?Лидерът на държавата която може да изтрие човешката популация от Земята няма Как и не Може да бъде съден от един"съд"създаден от самодоволни лицемери ***!

53

Пян_Гъ

преди 2 години

Путин ще съди вашите марионетки, не вие него. Свиквайте с мисълта за оскъдни и скъпи суровини и за още 2-3 полюса - Русия, Китай, Индия. Преди да направете нещо, ще трябва да питате и другите батковци, за да няма кютек по джендърските каски.

52

Фрида

преди 2 години

Естествено, че може и трябва да бъде съден Путин за престъпления срещу човечеството. Пуснал е вакуумна бомба в Украйна, а си седи на топло. Може да бъде съден дори задочно, докато се крие в подземния си град в Сибир. И оттам никъде да не може да отиде. Русия имала право на вето върху всички решения на Съвета за сигурност на ООН. Нещо не е наред в световния ред. Щом един терорист може да заплашва целия свят с ядрената си бомба.

51

АМАН ОТ ТЕРОРИСТИ

преди 2 години

Охраната на РУСия/СССР подава за много исключително жестоко убити НАШИ БРАТЯ вкл Украинци и граждани на Руската федерация.. Загиналите украински граждани вкл военни и тези командвани от наркоманизирания ПУТИН От руската федерация се третират по равно като БРатя след жестоката смърт. вижте изгаряния на военни в танкове,БТР,БМП ,камиони..ПУТИН започна най мръсната диверсия срещу Русия вкл срещу Украйна и Беларусь , Целта е нанасяне на максимални щети на народите на Русия особенно на братска Украй

50

Говорит Решетников

преди 2 години

Може, но само ако преди това бъдат съдени Бил Клинтън, Джордж Буш Младши и Тони Блеър.

49

Анонимен

преди 2 години

До Бико Руснаците осуетиха 11 (единадесет)! опита на ООН за влизане на разследващи в Донецк и Луганск. Империята на Злото се компрометира напълно и си заслужи презрението на целия свят!

48

Изи Изи тамам тамам

преди 2 години

секс бурен

47

Анонимен

преди 2 години

Пpocтите русофили да прочетат 3 пъти цялата публикация преди да пишат, пак, че Путиновата "армия" можела да изравни градовете със земята... Може, ама друг път...

46

Бико

преди 2 години

Не не може да ги осъдят. Когато Украйна убиваше хора никой не ги осъди!!!!!

45

българин

преди 2 години

Може и ще бъде съден !!!!

44

Анонимен

преди 2 години

Порошенко също влиза в графата