143

ХА ХА ХА !!!!

преди 2 години

Радев ли краде от държавата последните 12 години.Радев ли разпродаде преди това всичко държавно/ считай общо/. Радев ли продаде българските интереси на САЩ, Турция и ЕС. Радев ли съсипа населението и от 9 милиона го направи няма и 7.Радев е лъч надежда след 31 години тъмница за България.А специално ти Бойко не можеш да се намажеш на малкия му пръст.

142

Влади

преди 2 години

Вият ли, вият от злоба троловете тук! Яко са ги захранили от ДС кремльовското задкулисие, дето подкрепя зеления чорап. Нека вият, скоро им идва краят!

141

Анонимен

преди 2 години

От ден на ден, все повече и повече Баце се свива и застопорява в образа на един пропаднал, опpocтa4ен и корумпиран тип! При това упорито и сам се стационира там!

140

Анонимен

преди 2 години

Който гласува за Радев спокойно може да отиде на терминал 2 и да си купи билет за някъде. Радев тласка България към тотална икономическа криза и пълен крах!

139

до днес бг-то

преди 2 години

Спрете да спамите с ГерП и БорисооФ!!! Той вече не е фактор!!!

138

Анонимен

преди 2 години

На всяка *** един ден и идва Коледата.

137

Анонимен

преди 2 години

Историята ще запомни Радев с едно коремно и 50 лицеви опори, единствените смислени неща направени през мандата му.

136

Анонимен

преди 2 години

Спрете да го показвате този психопат и социопат, че спирам да ви чета!

135

Анонимен

преди 2 години

То имаше и много призиви за твоята оставка, но .....

134

USA

преди 2 години

КВИ МУ СТИСКАХА РАКАТА МНО ТУЖНО ОПЕЛО ! КУФЧЕГА С НАДПИС ГЕРБ КУДЕ БЕШЕ ?

133

Анонимен

преди 2 години

Днес.бг да не е предизборна платформа на ГЕРБ? Ежедневно на първа страница като най-важна новина се споделят тирадите на един ту.луп. Няма друг лидер и друга партия която да се толерира толкова, колкото този...гнусно е, не разбирате ли?!? И после защо сме на 100+ място по свобода на словото, ами медии като тази открито обслужват политически интереси!!!

132

Стоян

преди 2 години

Радеви троляци ,излишно се напиняте,изчерпахте се отвсякаде .Бесов....щината ви няма да ви помогне.Некадърника Радев превърна България в блато навсякаде

131

мак

преди 2 години

Лекувайте го, бе. Вече не може да диша от злоба и изперколяване. Като протестираха хората заради него, призоваваха го за оставка, тоя се моткаше с джипка, смелчага, дето не можа да излезе пред тях и да каже 2 думи. Мястото на тоя г-н никой страхлив не е по медиите.

130

Анонимен

преди 2 години

Гласуваме за Радев и ПП! И приключваме с тоя!-:)))

129

Каракочев

преди 2 години

Ех Тикво, Тикво!

128

ИзвинетИ , амЪ:

преди 2 години

До Руска олигархия...САЩ казаха , КОЙ КАКЪВ Е !Айде у Турция при Ердоган !

127

Гроби Таласомо

преди 2 години

Факт е, че ти го подкрепи за президент издигайки Жартиера за кандидат, сега немало време за импутмънт, народът щел да го импутне. То ще го импутне, ама ти нема се върнеш на бял кон;))) Иска ти се";))) Ти си същият олиго кат Радев, баш сте си лика прилика, кат два стръка иглика, затва се и търсите един друг. Брача масоне;)))

126

USA

преди 2 години

ТИКВАТА БИЛ ОТ ГЕРБ........КВА ИЗНЕНАДА !

125

питане !

преди 2 години

Аве , къде е Диана ? Тв - СЕВДА , да не е вече Тв-ДИАНА ?

124

Руска олигархия

преди 2 години

Радев служи на черепа, който е руски олигарх. Една от основните ръце на ГРУ в България. Какво е направил черепа за Бъкгария? Казина, частна охрана от биячи и древни тракийски съкровища вместо в музея се озовават в личната му колекция. Сега подчиненото му правилество му втъщат парите дето се охарчи за да финансира протестите преди година. За това тока и горивата са толкова скъпи. България е м/у 5-те държави с най-рязко поскъпване, при все че имаме излишък на ток който изнасяме на вън!