125

Бay

преди 3 години

*** както винаги прочете само заглавието и ревна :D Така събирате цялата си информация ... от заглавия. "никой не може да ме манипулира!" Ама разбира се... :D

124

Анонимен

преди 3 години

неваксинираните, ако нямат ограничения, значи имат си нормален живот, но ако им сложат ограничения, те умишлено ги обричат на глад и т.н., до бавната им смъртост, защото ваксината била по важна, и то предполагам за човека с парите който си прави експеримент с човечеството и всички доценти и управници участват в това

123

Анонимен

преди 3 години

Аз лично си мислех, че ще им отнеме ощя няколко вълни да го осъзнаят, но те се оказаха не толкова глупави хора.

122

Българите

преди 3 години

Масово се държат по женски като селска мома пази се някой да и го тури. Обаче в крайна сметка рано или късно на момата някой ще го тури та така и с ваксините ще ви ги турят на всички въпрос на време е.

121

Анонимен

преди 3 години

Смешника Путин що се ваксинира скришно!? Нали уж се борил против Новия Световен Ред!? Или просто кукловодите са го инсталира да държи в подчинение руската ***?

120

Анонимен

преди 3 години

Ако някой още не е разбрал, фалшивата демокрация свърши преди година и половина. Скритите зад фасадата "демокрация" кръволоци показаха истинското ли лице и обявиха своите намерения. На запад хората си живееха безоблачно повече от 70г, радостно блееха като овце. Но все си мисля, че ние сме така облъчени за 30г, от друго тесто сме замесени и няма да позволим тези извращения.

119

Антена 5 и 6 G

преди 3 години

Не знам колко струва да се направи и постави ,но знам безброй начини заради които може да се наложи поставяне на нова и пак и пак и .....ако така ще я караме доброзорно всеки трябва да знае да няма после ама аз не знаех---

118

До 144

преди 3 години

Изчезвай оттук, марксист!

117

Анонимен

преди 3 години

до 142 "Сатира" но не сте подписвал за другите ваксини декларации нали? я сега почни да мислиш ква е разликата!

116

Анонимен

преди 3 години

Държавата ни угнетява,законите са против нас,богатите днес управляват,беднякът няма равен глас. Това е от Интернационалът баце.Истината ще се върне два пъти по-силна

115

Анонимен

преди 3 години

То това беше целта още отначало. Голяма новина.

114

ЛЕЛЕ

преди 3 години

НА ФОНА НА СЪОБЩЕНИТЕ ОТ САЩ 74% НОВОЗАРАЗЕНИ, КОИТО СА БИЛИ ДВОЙНО ВАКСИНИРАНИ - ТОВА ПРОСТО Е ИСТИНСКА Л У Д О С Т!

113

Сатир

преди 3 години

Да си припомним, ваксиниран съм от дете, децата ми са ваксинирани, внучката е ваксинирана. Ваксинации спасяваха животи и предотвратяваха тежки заболявания. През последните години тихо и незнайно от къде избуяха антиваксърски теории избухнали във безумно кресчендо при Ковид заразата. Приличат на добре организирана и далечно прицелена технология на нова власт. "Чепирането" е другаде!

112

Даа съгласен

преди 3 години

При условие, че производителя носи отговорност за страничните ефекти и ми подпише декларация, която важи във всяка една държава! Иначе всеки носи отговорност за своето здраве! Тия, които се страхуват от неваксинираните да си сложат двойна доза, за да имат по-добра защита!

111

Анонимен

преди 3 години

На чистка трябва да се отговаря с чистка!!

110

Анонимен

преди 3 години

Според мен само страхливците, които не искат да се заразят с ковид трябва да се ваксинират! Така е редно!

109

ЦИНИК

преди 3 години

Сопа жа играй тъй дъ знайти ! У наше селу никой не съ е ваксал ! Още от сабайле почват с ракия.До вечерта праат два курса,некой по три. За кво им е ваксина ?

108

nikonik

преди 3 години

Виждате ли сега защо България е по-добре от запада...Тук което и да е публично лице направи такова изявление приключва!

107

човек

преди 3 години

Спокойно, не се пенявете, гражданска война няма да има. И никой няма да може да бъде принуден да се ваксинира, ако не иска да се ваксинира. Не прочетохте ли официално обявената информация за фармацевтичните компании произвеждащи тези ваксини??? Една от тях, не съм сигурен на Пфайзер май беше, са обявили печалби от ваксината над 33 милиарда долара!!!! ЧИСТА ПЕЧАЛБА!!!!!Да сте чули някой откзал да имунизира детето си срещу морбили да са го уволнили?После има Кодекс на Туда. Има съд.

106

щели да ни чипират..

преди 3 години

5 джи ,,,6 джи следене и контрол--- ама има първо саботажи партизански действия и организирана съпротива .... като почнат да дават фера и въвеждащите нов св ред нещата не се знае на къде ще тръгнат все още свободно мислещите не са си предали свободата за фалшива сигурност ! А и на тоя пишман професор докато му се реализират бляновете може много червена течност да се пролее .