159

КАНАЗИРЕВ

преди 3 години

KO ЧАКАШ ГЕШЕВ ??? ЧЕТИ МУ ПРАВАТА ,И В КАУШААА!!

158

Аксиома

преди 3 години

Успоредните прави не се пресичат.

157

мисли му РадеФ !

преди 3 години

След няколко месеца като те докопа Гешев, яко ще ти набие канчето и нахлупи мазната фуражка върху клепналите ушаци !

156

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 180"Гледайте към новото вече!-:)))"Това последното ви издава.Гечев и Манолова ли са "новото"?

155

Как мисли Божков!

преди 3 години

Тия от САЩ копилетията са толкова промити на тема комунизъм, че всеки *** от предишния режим в България го подкрепяха и го слагаха на овластени позиции. И аз бях един от тях ... дадоха ми хазартния бизнес и рекога реклами, реклами, реклами - тоя беден народ само това мечтае малко пари да изкара лесно и те така източих два милиарда не от държавата, а директно от хората .... и докато го правех - е.б.а.х която си исках в маебаха , сина ми ***.ш.е коя си искаше ... купувах к'вото си исках...

154

Марвин

преди 3 години

Много сте смотани! България никога не е имала по-деен президент. И герболята толкова ви боли, защото казва много истини, а вие не обичате такива неща. Радва ви само да се мазните на банкянския слуга на Путин, както и да приписвате неговите негативни качества на президента. Пълни родоостстъпници сте, досущ като вожда ви комунист. Много скоро ще се чудите къде да се скриете и като какви да се пребоядисате, защото възмездието застига всеки, най-вече предателите.

153

Ценности?

преди 3 години

Радев, кои са твоите ценности? Да изоставиш децата си, щом долната глава надделее над горната. Да назначиш държанката си на 2 заплати и да и плащаш квартирата с парите на народа. Омразата замъглява разума ти. Лъжеш народа, като едно говориш и подписва в чужбина, а друго публикуваш в сайта на президентството. Разделяш нацията и обиждаш избирателите на най-голямата партия. По време на пандемия та бизнесмени, политици и обикновени граждани направиха дарения, само ти, на който плащаме 17 000 лева

152

Мисленето ..

преди 3 години

.. на слугите на Кремъл е толкова елементарно.Единствения въпрос, който Радев трябва да бъде попитан, за да се разбере за какво става дума е: "мислите ли, че влиянието от Москва е олигархично".Естествено, в България няма журналист, който да зададе такъв въпрос: затова сме на 112 място по свобода на словото.

151

жалък плазмодий

преди 3 години

Международния правителствен елит много-отдавна прецени и разбра що за стока е Фигуранта и тотално го отсвири. Иначе на празни думи, лозунги, закани и нравоучения, Грипена се доказа като типично треторазрядно ЗКПЧ. Откакто Гешев му разрови блатото, съвсем е озверял, виждайки как кирливите му ризи ще лъснат след няколко месеца с падането на имунитета му.

150

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка --- 168@"Радев е срам за българското офицерство. не може един български офицер, при това генерал да действа като дребен мошеник и да назначава любовницата си на двойна заплата, без да има ценз и да я урежда с жилище за сметка на българският данъкоплатец."-------------------------Неговите съвипускници казаха още много интересни неща за житие и битие генералско, но всичко изчезна от мрежата, а пишещите се отказаха да пишат по понятни причини.Никой не иска да пие чай с полоний.

149

Анонимен

преди 3 години

Естествено, олигарсите не пазаруват от Илиянци. Купуват си резиденти.

148

рико

преди 3 години

Извинявам се,но досега толкова ограничен и прозрачен прецедент не сме имали.Смешно е да се оправдава за такива глупости.Правителството му е пълно с комунисти,делавераджии и калинки.

147

въпросче

преди 3 години

абе къде са мая общата и чалгаро , да не са на инструктаж при черепа и доган ?

146

фигурант

преди 3 години

*** можел бил да кара самолет. Тя и мечката в цирка може да кара колело ама не я правят директор на цирка.

145

Колко изненадано

преди 3 години

ме гледат! Гледай сега Симеон 2 как разсъждава: Аз след 1945 година съм най-големия б.о.к.л.ууу.к на тая планета , руснаците ме оставиха жив за една сделка тогава дето не спазих, и за разлика от другите аз немам милиард, реших да си го открадна е требваше да дам малко на едни други да покрият кражбата-ама мойте отрочета имат пари за 100 години напред да харчат,ама не заради това съм най-големия б.ооо.к.л.уууу.к на тая планета.Моя род 80 години тука разори и унищожи цял народ и закопа 1м от тях

144

АЗ76

преди 3 години

До Анонимен 162ако е ирония,имаш +

143

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка Всеки има правото на мнение. Акъл не ми трябва от човек с профилна снимка на ***

142

Анонимен

преди 3 години

Слугата на олигархията в затвора!!!

141

dmx

преди 3 години

Хомо чиновникус не може без олигархия, независимо дали е военен или пожарникар

140

Анонимен

преди 3 години

Гледай, да не си удариш челото, свикнали да се кланят на вожда, това сте комунистите.