29

1280

преди 3 години

Прави ми впечатление, че за платените мижави протести от лятото се говори по тв като за крайъгълен камък в историята.Така започна и режима на БКП.

28

Анонимен

преди 3 години

До 35 Tи знаеш ли с колко се увеличават секциите в Турция и Англия,Америка,Канада. Или говориш наизуст

27

Анонимен

преди 3 години

До НаблюдателДа си търси кадрите!

26

-

преди 3 години

"Имало едно време...""Няма такъв народ, но има такава държава!"Държавата е факт а народ наистина НЯМА - има стадо!

25

Анонимен

преди 3 години

До 1280 Долни Гербаджйски, тролски, гнусни ЛЪЖИ и жалък опит за манипулация.

24

Анонимен

преди 3 години

Повече от 160 депутата са декларирали че са против Герб, защо не се обединиха около ИТН, според мен това суперизмамници, за нищо не стават.

23

Сън или реалност

преди 3 години

До РеалностаТова не е реалността, това са рундьовите мечти, и подредбата нагласена от неговите спонсори в Дубай, Белград и прокопиевите потайности. Да не стигнем до гражданска война, внимавайте протестърчета!

22

1280

преди 3 години

Чалгата, мутрите и пинокио за 2 седмици свършиха следното за България1. Направиха ДПС първа политическа сила.2. Реабилитираха Баневи, Божков, Прокопиев, Василев, Стайков и Бобокови.3. Опростиха на всички по т.2 над 3 милиарда лева.4. Вдигнаха си заплатите.Всичко това за две седмици.Под ръководството на фигуранта, бързайки да покажат на спонсорите си, че знаят за какво са в НС Ако българите паг гласуват за тези спасението е емиграция.Старите забравени мутри се връщат чрез преврат.

21

София до 26

преди 3 години

Кои сме ние? Защото по спомен, на изборите гласувах за партия, която взе под 4%, и то гласувах за нея, основно защото не исках гласът ми да иде подяволите. Та, кои сме "ние", дето сме смешните? Или по стар соц тертип - като не съм с вас(итн), значи съм от лошите(герп)?!?

20

достатъчно

преди 3 години

До РеалностаДа си търси Славето кадри и работата е готова! Той да е само лицето на ИТН...

19

Анонимен

преди 3 години

Защо радев чака и тупка топката? Защо ще връчи третия мандат чак на 5 Май, след като беше върнат от ИТН на 28.Април, и беше редно да го връчи на 29 Април???? Може би така дава време, до 12 Май на мутрите в Парламента да прокарат още няколко противоконституционни закони??? Знам, че думи като чест, достойнство, морал, срам и родолюбие са напълно непознати на радев, ама не се ли страхува, че преврата няма да мине, и с мръсотиите си само ще загуби гласоподаватели за предстоящите избори за Президент

18

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ЧАЛГАРСКИ "ПРИЗИВИ" .......С ЯВНИ И НАГЛИ ЛЪЖИ!ВЕЧЕ ВИ ЗНАЕМЕ ,БЕ.....ИЗЛЪГАХТЕ ЗА ВСИЧКО И ВСИЧКИ..., ПО "ЧАЛГАРСКИ"!

17

Тъмно Син

преди 3 години

Да България и ИМВ внесли да вдигнат прага за регистрация на ДДС на 166-200 хил. лв. Как да гласувам за тях пак. Това дава 20% по-големи крила на нелоялната конкуренция. ИТН мълчат и се крият. Всичките плетат избори. Накрая ще върнат Бойко на бял кон.

16

Анонимен

преди 3 години

До София 23 Koлкото сте смешни. Гибел, няма кой да управлява.....само Лойко може. Държавата отиде, няма да има България без герП. ***

15

Ураааа!

преди 3 години

Дай чалга! Дай гюбек ! Дай бира ! Дай кюфте ! Дай закон ! Дай власт! Дай хаос ! Дай бой по протрестите ! .......Олелееее! Защо мъ бийш , бе , аз искам само да ибъ и да слушам чалгъ ! Не щъ власт ! Искам чалга ! ....Ох.ох, боли мъ, не мъ бий !

14

София

преди 3 години

Това би означавало гибел за тая държава или каквото е останало от нея.Месец време след изборите, още се дрънчат, джафкат и прочее, един кабинет не могат да съставят.Смешна история. Също толкова, колкото и оная дето чагарите все чакат някой да ги оправи, и все искат държавата да им дава, а те да не дават нищо в замяна.

13

Джипко

преди 3 години

Герб са пътници, колкото и да врякат и лаят. Тролчетата да си пишат каквото си искат, само това им остана.

12

Анонимен

преди 3 години

По добре чалгари да избират отколкото роми, всички знаем герп как печелят, не се излагайте. Аз бългсрин за герп не познавам да е гласувал.

11

Аййййй.....

преди 3 години

Първо ни пробутваха локуми, а сега направо ни лъжат. Това са Славчовците-чалгари.

10

Анонимен

преди 3 години

да покаже, че може да управлява Ама той не е на власт бе господине как да покаже? Училище за министри има ли? Не знам Слави може ли, но знам едни дето за 15г. не се научиха да управляват.