36

Анонимен

преди 3 години

и да сметате и да не сметате, Баце беше до тук, в понеделник връща жипката и с бодра крачка към ЦСЗ

35

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоНие, аз и семейството ми, няма да гласуваме за нито един от тези. НО ЩЕ ГЛАСУВАМЕ!Изобщо не ми пука за тези, които казват, че няма да бъда представен. Напротив, за мен е гордост да не бъда представен. 31 години, моите "сънародници" се стрелят в краката. Без ГЕРБ, без БСП, без Слави, без ВМРО!!!! Единствената европейска сила е ДБ.

34

Анонимен

преди 3 години

Армията на ГЕРБ е окупирала държавата. Ръководната партия не може да бъде съборена с избори. Осъдени сме на тоталитаризъм.

33

Анонимен

преди 3 години

Те и в САЩ гласуваха за Тръмп ама спечели Байдън.

32

Тиквата

преди 3 години

Шиши не дава предсрочни избори, а аз съм негов ибрик!

31

Горе-долу

преди 3 години

ГЕРБ ще спечели с над 10% преднина. Бабичките в тази пандемия и очертаващ се дъжд няма как да излязат, а и не останаха чак за 20%. Антигерб вотът се разводни. Ако си срещу Бойко - може да пуснеш за БСП, ДПС, абв, изправи се, славун, атака, да беге, Възраждане...Толкова партийки под и около 4%. Дано маяма и други около бариерата не прескочат. Такива бъдещи патерици после просто се продават на по-големите, знаейки че друг път я ги огрее, я не. Не разбирам хората гласуващи за такива. Борисов 4!

30

Запишете си го

преди 3 години

Пияният Волен взима 1%.беее.*** 1 милион лева ,копува си нови тупани и с ташева си бият камшика и заминават за Варадероооо.

29

Резачка Рисърч

преди 3 години

Влизат - Слави, Демократична България, и МУТРИ - ВЪНИзлизат двете патерици - ВМРО и ВОЛЯ

28

Анонимен

преди 3 години

Тарифите за глас уточнени ли са вече

27

Анонимен

преди 3 години

Леко с %-тите! До изборите, ако имаше още време за промиване на мозъци щяхте да ги изкарате, че гербавите водят с 15%.

26

Анонимен

преди 3 години

ПП "Движение на непартийните кандидати" е с номер 20 в бюлетината.

25

Анонимен

преди 3 години

Не лъжете,Слави не влиза.И за какво?Да донесе ада ли?

24

Еднадобра комбинация

преди 3 години

Правителство от ГЕРБ и БСП с благословията на ДПС.Три в едно, неочаквано добра комбинация.Говорим за овце, гласуващи като овце за БСП, ГЕРБ и ДПС и чакащи промяна. Луда работа.Промяна няма да има. Дано ви харесва..

23

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТо за какво им е на ГЕРП да фалират банки, те ни направиха най бедни и реално фалират държавата

22

бай Пешо

преди 3 години

Само ГЕРБ!

21

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е, че ако гласувате за малка партия и тя не влезе в парламента, вашият глас се преразпределя към партиите, които са преминали 4%-овата бариера и така се увеличава броя на депутатите на големите партии. Имайте това предвид! Сбъркана система, ама това е положението... Единствено опцията "Не подкрепям никого" не дава гласове за никоя партия, пресмятат ги само за определяне на избирателната активност.

20

Kit Chelin

преди 3 години

Кои са тези, които гласуват за Герб? Не мога да повярвам, че има толкова заблудени. Явно купените ромски гласове, изградената за 10 г. номенклатура на държавната ясла, олигарсите и обръчите от фирми, които принуждават работниците си да гласуват за др. Борисооф. Вие хора имате ли морал и съвест? Какво още трябва да се случи за да разберете, че този яко ви краде, обижда, присмива ви се в очите, лъже и манипулира? Оставя една съсипана икономика с огромен държавен дълг, унищожена ценностна система.

19

Анонимен

преди 3 години

Добри пари изкараха тия "социолози" в последните месеци, чудя се, къде изчезна ония социолог с неуместната прическа, дето показваше среден пръст на протестиращите /забравих му името, но не и мутрата/

18

Анонимен

преди 3 години

400 хиляди невалидни гласа ще гласуват за първи път в историята.

17

бай Пешо

преди 3 години

До !РР като види резултата би трябвало веднага да хвърли оставка и да се извини на хората за юмруците, паветата и другите манипулации :))