155

U2

преди 3 години

Зеленият чорап бил произнесъл слово на вр. Шипка...Никакво слово не е произнесъл ами е прочел от някакъв лист това което са му написали в президентството.За да държиш реч се изисква повече от една мозъчна гънка под фуражката...

154

Анонимен

преди 3 години

И Плевнелиев да го издигнат за президент отново ще бие Радев с много ама много.

153

Анонимен

преди 3 години

Най-доброто е, че това е последното изявление на *** от Шипка. Догодина ще гледа честванията по телевизията в пазарджишкия затвор!

152

Анонимен

преди 3 години

радеееф,радефф,толкова си прозрачен,че дори и д?билите ,които само плямпат за шкафчета и Барселони започват да се съмняват в образа ти на народен защитник ! Ето,пак манипулираш популистки.Кой ,кога е забранил да се посети Шипка ! Забранени са само ОФИЦИАЛНИТЕ ПРАЗНЕНСТВА ,както са забранени в целия СВЯТ ! Почитта на всеки българин ,който иска да посети Шипка няма да се промени,заради липсата на 5 гвардееца закарани на сила там.

151

Анонимен

преди 3 години

Тоя пак сбърка датата и върховете! Другарю генерал това не е Бузлуджа, а Шипка и е трети март!

150

Диана

преди 3 години

До BGЗа такъв като теб, нашият народ казва : *** народ, слаба държава...Няма значение какво се опитваш да кажеш - нищо не излиза от тъ.па.та ти глава, виждаща само себе си и имаща нужда от някой да го погали по рошавата му главичка...Иначе, отново говориш общи приказки, БСП! Заради такива слепоци, научили две общи приказки и мислещи си, че знаят всичко на света сме на този хал...Или на теб ти харесва да те хрантути БСП...Гледай ти до носа си - пропастта е пред теб,,

149

Анонимен

преди 3 години

НАЙ ДОСТОИНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ОТ ПРЕХОДА . БОРИСОВ Е МИШКА СПРЯМО НЕГО

148

Радев спасителя

преди 3 години

Нека да се промени закона за да може да изкара още три мандата се чуват възгласи на шипка!

147

Анонимен

преди 3 години

Не се опитва...а го направи ,но хората по много градове празнуваха ,и бяха без маски ,дори и полиция ,браво

146

отровна гад

преди 3 години

3-ти март отдавна се превърна в предизборно мероприятие на Румен Радев и Корнелия Нинова!

145

Анонимен

преди 3 години

Оставка Радев е срам за България.

144

BG

преди 3 години

До Диана Било е забранено и Васил Левски да прави комитети в държавата. Само смелите го могат. Другите са клакьори. Едно е в механата, друго е на върха... Едно е в неето с изтреител, друго е шампион по белот в пожарната

143

Анонимен

преди 3 години

Мечтая тази марионетка другата година да я няма на Шипка и да дишам с пълни гърди!

142

? ! ?_? ! ?

преди 3 години

Защо така, всичко свързано с Фигуранта ухае като самия него на акано ???

141

Доктор

преди 3 години

Хайде, стига си ръсил глупотевините си, Фигуранте. Побързай, че те чакат плеймейтките , вече текат ! Бегай да ближеш ! Май само това можеш добре да правиш ! Жалък........!

140

Анонимен

преди 3 години

Големоухия за пореден път показа дивата си съветска пpocтотия.

139

кескьосе

преди 3 години

Пак започна с политика, явно толкова му пука за празника и загиналите войници. Е, все пак спомена само жертвата на руснаците и техния император, а нашите опълченци и други народности ги пропусна. Научил си е урока, който патриарха Гундяев му наби в главата. Затова и Йотова коленичи пред Гундяев и му целува ръка. Изглежда му особено гнусно един вицепрезидент, който в определен момент би могъл да бъде държавен глава, да коленичи пред чужденец и да му целува ръцете.

138

Амчи кък ве

преди 3 години

Слави ще заеме и двата поста не се карайте бе

137

Анонимен

преди 3 години

До Премъдър е РадевУмирам от смях. Що не отидеш и да го цунеш отзад. Това е единственото което ти остава да направиш. То бива бива *** ама... Сега давате ли си сметка какви хора симпатизират на Радефф? Пак ви казвам, хубаво мислете и правилно действайте. Който и да е само не БСП ДПС и Радефф!

136

Анонимен

преди 3 години

Бойко президент