96

Анонимен

преди 3 години

Западна Европа иска да прави Берлински конгреси след Санстефански мирен договор. Китай беше под западно управление до 1045 година и Япония го окупира.Запада днес управлява Индия. Индия днес е пример за управление на Западна Европа.

95

ПроСоТо

преди 3 години

не бъдете груби!..ОТДАВНА така наречените "статии" НЕ са "АВТОРСКИ ТВОРЕНИЯ"!!..поне лично аз влизам ТУК за да се информирам за неща,които ДРУГИ са сметнали за интересни и важни...ТЕ си въртят БИЗНИСА...АЗ подбирам това,което НЕ БИ ме опечалило чак толкова много...Така че се въздържам от негативно отношение....За СЕБЕ си:-АКО нещо "ЕПТЯН *** ДРАЗНИ",просто се махам..

94

Володя

преди 3 години

Всички млади руснаци с поне малко акъл бягат в Европа или Щатите да учат висше образование и след това стават част от икономическата им сила (на Европа или САЩ). Ченгетата обвързани с мафията, които управляват тази Азиатска територия (Русия) и пропития от водка и глупота техен народ, все повече губят почва под себе си, защото ресурсите вече са нищо без мозъци, които да ги влагат в технологии, а със стари оръжия, никой не може да уплашиш да ти дава кинти на готово! RIP Русия!!!

93

Koko

преди 3 години

Молете се Путин да е на власт още дълго че следващият може да ви подкара и тогава ще разберете колко е силна мечката ...не си научихте урока по история..

92

Анонимен

преди 3 години

През 1917 година Русия получи независимост от Западна Европа.103 години независима Русия.

91

Русия е в 19 век

преди 3 години

На 50 км. от Москва селяните живеят в дървени къщи, спят върху печките след тежък запой, хващат прясна риба от дупки в леда и чакат с канчета на опашка пред цистерни с надпис "квас". За жалост това е състоянието на по-голямата част от населението на Русия извън големите градове, което в болшинството си живее със стандарта и манталитета на 18-19 век.

90

Черният Дом

преди 3 години

скоро реалност!

89

руска изостаналост

преди 3 години

Руската изостаналост е пословична, а има ли изобщо нещо "ново руско" , което да не е оръжие?! Та руснаците една лека кола или дори шевна машина не могат да произведат като хората...

88

Анонимен

преди 3 години

Има един сайт - svobodanaslovotoГлейте ваксинацията на тая дет е с дъртия. И на оная дет е шефката на имунизационния щаб в Латвия. Там ще видите много неща. После вярвайте на тоя дядка и на ваксините.Тръмп не ми харесваше, но.... тоя прекалява. Тръмп ви каза истината.

87

Внучката на дядо Джо

преди 3 години

Ceнилният ми дядо Джо ще вгорчи живота само болногледачката си. Ще до разори празните федерални сейфове с поръчките си за памперси

86

до 83

преди 3 години

стига с тези клишета за Русия. Комуналки, ти кога беше там подледно. Чудно що не се сещаш за претъпканите софийски точно комуналки в Дружба Красно село и къде ли още не. Чудно що 2 милиона украинци ходят в южна русия да бачкат, сигурно щото им е интересно. Не говоря за тези от Донбас, а Мариупол Одеса, Николаев...

85

Посланик

преди 3 години

Джо Алцхаймер е най-изгодният президент на САЩ от гледна точка на Путин - стар, безпомощен, оглупял, склеротизиран, безкрайно корумпиран и не знаещ на кой свят се намира. Изобщо не може да бъде партньор на президента на Русия по никакъв начин и повод. Затова тези от дълбоката държава, които го поставиха в Белия дом, фалшифицирайки изборите, най-вероятно ще поставят другата кукла на конци, чернокожата прокурорка начело на държавата, която и без туй се управлява не както прави това Кремъл в РФ.

84

Анонимен

преди 3 години

на този Байдън некролога му се показал от задният джоб тръгнал да вгорчава живота на другите хора,колкото Брежнев навремето вгорчи живота на американците толкоз и тоз на руснаците....

83

един церен

преди 3 години

Блак лив матър това от доце зеле ли е статияпа ония немат равнии по простоотиии вие кат мисиисрки ко ги комментиратепълнии глупости

82

Анонимен

преди 3 години

Радвайте се че е Путин на власт.Хладнокръвен и сдържан.Следващия ще е много по краен от него.Не си правете илюзията че след Путин ще дойде някой като Горби или пияницата Елцин.

81

Анонимен

преди 3 години

От статита само не разбрах как Бай Дън ще вгорчи живота на Путин. Като вкара Грузия в Нато или като направи преврат в Беларус ли? Едва ли Путин ще го допусне пък колкото щът долари да си печатят американците.

80

Залози

преди 3 години

на Джо колко му давате, кога Кемъла става Президент?!

79

Анонимен

преди 3 години

В какво до сега не се е провалила Русия?Като се почне от Революцията им?90та година без никой с пръст да ги пипне СССР се провали икономичиски и физически с гръм и трясък. И край - спря да съществува.70 години ревяха как ще ги ....значи американците, пък американците даже не ги и пипнаха.Къде що република руска - поне една да беше казала - ние искаме с Русия. ТАКАВА НЯМА.Самите руски управляващи - всичките с чуждо гражданство - сакън да са готови да бягат и те.

78

Еха

преди 3 години

Джо си е един корумпиран мошенник и как щял да оправя света по свой бичим.

77

11

преди 3 години

До .Ти па откри Америка. Ама иначе думата "озор" ми хареса - нещо кат на зор са мамулите.